Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik.. II

QUOTE(baste @ 2012 12 10, 15:35)
turiu mazdaug 0,5kg farso ir nezinau ka su juo pagaminti  g.gif  kotletai jau atsibodo  doh.gif

Piemenu pyragas (faršo ir bulviu košes užkepèlė), pyragas su faršo įdaru:

"NA ne užkepelė, o "greitas" pyragas. Labai skanu ir greitai daromas.
Įdarui: smulkiai sukapoti 1 vid. didžio svoguną ir tokią pat morką. Pakepinti. Įdėti konserv. lašišą savo sultyse (ją irgi šakute paminkyti).
Tešla: 1 stiklinė grietinės, 1 stiklinė majonezo, 1 stiklinė miltų, 2 kiaušiniai + kepimo milteliai (kas naudoja). Sumaišyti mikseriu. 1/2 tešlos išpilti į aliejumi suteptą skardą ir kepti 10-15 min (kad biški viršus sukietėtų). Uždėti įdarą, išpilti likusią tešlą. Kepti 30-40 min." (įdaras gali būti betkoks)

arba:
http://www.supermama...;#entry59733253 (priešpaskutinis receptas).

Bulviu puselès įdarytos faršu, kaneloni. lazanija, pūkučiai, nors ir kotletai, bet kitokie ir dar daug skanesni smile.gif
Atsakyti
Aciu uz receptukus ir mintis, man praverte thumbup.gif uzmirstus receptukus prisiminiau.
Atsakyti
Gal kuri is super seimininkiu parekomenduotu kur brandinta Parmos kumpi sunaudoti?Praeita savaite sumontavom nauja kumpi,bet ziuriu,kad maximum 200 gramu tesunaudojom..Salotos,makaronai,omletas ir sumustiniai, su juo jau nusibodo. blush2.gif
MB siule naudoti spirguciams,bet man ranka nekyla is delikateso spirgucius gaminti.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 12 12, 12:54)
Gal kuri is super seimininkiu parekomenduotu kur brandinta Parmos kumpi sunaudoti?Praeita savaite sumontavom nauja kumpi,bet ziuriu,kad maximum 200 gramu tesunaudojom..Salotos,makaronai,omletas ir sumustiniai, su juo jau nusibodo. blush2.gif
MB siule naudoti spirguciams,bet man ranka nekyla is delikateso spirgucius gaminti.... blush2.gif

O kam jum jį greit sunaudot? Jis gali ilgai stovėti stove ar pakabintas kur palubej ir toliau vysti. Patys vytinat kumpius ar ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 12 12, 12:54)

http://beatulia.blog...suktinukai.html
http://rufflesandtru...an-tomato-tart/
http://www.chewtown....icken-with.html

gal ką nors sugalvosite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2012 12 12, 14:27)
O kam jum jį greit sunaudot? Jis gali ilgai stovėti stove ar pakabintas kur palubej ir toliau vysti. Patys vytinat kumpius ar ne taip supratau?

Oi ne,nepatys,is Ispanijos draugai atveza,jis pas mus spec. stove stovi.
Noriu iki svenciu ji kazkur suvartoti,nes laaabai didelis ir daug vietos uzima.o,beto esu beveik 100 procentu tikra ,kad kaledu senelis dar viena kumpi atsius.... doh.gif Galvoju,gal pabandyti isvirti,na kaip velykoms salto rukymo kumpi verda,ir poto su krienais ir majonezu suvalgyt...Gal kuri esat virusios,kazin ar nesigaus gumos gabalas? blush2.gif
Atsakyti
ką pasiūlytumėt iš fetos pakelio g.gif

salotų nenoriu, tarte ir nenoriu g.gif ką dar, bandeles su feta eswu darius, nepatiko...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 12 12, 18:04)
ką pasiūlytumėt iš fetos pakelio  g.gif

cukinijų ir fetos sūrio blynelius thumbup.gif ir šilti gardūs ir pilnai atšalę mirksiukas.gif receptas galima kepti ir keptuvėje, ir orkaitėje, nors pati labiau mėgstu keptus orkaitėje - tada jie ne tokie riebūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 12 12, 17:15)
cukinijų ir fetos sūrio blynelius  thumbup.gif  ir šilti gardūs ir pilnai atšalę  mirksiukas.gif  receptas galima kepti ir keptuvėje, ir orkaitėje, nors pati labiau mėgstu keptus orkaitėje - tada jie ne tokie riebūs  mirksiukas.gif

o ačiū, įdomi versija, berots esu mačius pas tave bloge, bet tuo metu kai nereikėjo, neįsidėmėjau.
Jei nieko kitko nerasiu, turbūt kad kepsiu, man tai žinau, patiks, bet va su vyriškiu kita kalba cool.gif , kaip čia paslėpt cukinijas reiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 12 12, 17:04)
ką pasiūlytumėt iš fetos pakelio  g.gif

salotų nenoriu, tarte ir nenoriu  g.gif ką dar, bandeles su feta eswu darius, nepatiko...

Daryk chacepuri. Na tik dar reikės kitokiu sūriu primaišyti, bet labai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 12 12, 19:47)
o ačiū, įdomi versija, berots esu mačius pas tave bloge, bet tuo metu kai nereikėjo, neįsidėmėjau.
Jei nieko kitko nerasiu, turbūt kad kepsiu, man tai žinau, patiks, bet va su vyriškiu kita kalba cool.gif , kaip čia paslėpt cukinijas reiks  biggrin.gif

maniškis šiuos blynelius oi kaip lapnojo, o esu kepusi iš vakaro ir ryte pietums į darbą suruošiau tokius a lia sumuštinukus su šiais blyneliais su virtu kumpiu ir sūrio - tai valgė net čepsėjo biggrin.gif
Atsakyti
Pasiulykot ka is kopusto pagaminti:) be balandeliu ir sriubos:D
Atsakyti