QUOTE(Blanka1 @ 2012 11 08, 16:22)
Merginos
Mačiau, kad kalbate apie geležį ir feritiną. Aš savo iniciatyva pasidariau tyrimus ir gavau tokius rezultatus:
Feritinas - 24,46 µg/l (norma: 13-150)
Geležis 11,60 µmol/L (norma: 6,6-26)
Kaip ir telpu į normas, bet gal ką pamąstyti dėl feritino? Ar nesukti sau galvos, nes čia viskas gerai. Pas mane buvo pora kartų po IVF nesivystantis, tai dabar jau griebiuosi šiaudo
ir vis ieškau pas save bėdų.
Tiesa, dar dėl prolaktino norėjau pasitarti, kuris pas mane 207 mIU/l (norma: 102-496). Vėlgi normose, bet gal per žemas
Būčiau dėkinga nors už vieną atsakymą

Mačiau, kad kalbate apie geležį ir feritiną. Aš savo iniciatyva pasidariau tyrimus ir gavau tokius rezultatus:
Feritinas - 24,46 µg/l (norma: 13-150)
Geležis 11,60 µmol/L (norma: 6,6-26)
Kaip ir telpu į normas, bet gal ką pamąstyti dėl feritino? Ar nesukti sau galvos, nes čia viskas gerai. Pas mane buvo pora kartų po IVF nesivystantis, tai dabar jau griebiuosi šiaudo

Tiesa, dar dėl prolaktino norėjau pasitarti, kuris pas mane 207 mIU/l (norma: 102-496). Vėlgi normose, bet gal per žemas

Būčiau dėkinga nors už vieną atsakymą

Laba, kiek as suzinojau apie feritina ir gelezi, tai kad rodikliai gali keistis siek tiek priklausomai nuo ciklo dienos, pvz. po menesiniu sumazeja, bet veliau atsistato. Pas mane pvz. Ferr 28,5 ir Iron 20,30, daryta ciklo vidury.
Kazkada SM esu skaiciusi kad kad pastotum Feritinas turi buti minimum 40, bet daktare tai paneige. Tad ramiakas