Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Blanka1 @ 2012 11 08, 16:22)
Merginos 4u.gif
Mačiau, kad kalbate apie geležį ir feritiną. Aš savo iniciatyva pasidariau tyrimus ir gavau tokius rezultatus:
Feritinas - 24,46 µg/l (norma: 13-150)
Geležis – 11,60 µmol/L (norma: 6,6-26)
Kaip ir telpu į normas, bet gal ką pamąstyti dėl feritino? Ar nesukti sau galvos, nes čia viskas gerai. Pas mane buvo pora kartų po IVF nesivystantis, tai dabar jau griebiuosi šiaudo doh.gif ir vis ieškau pas save bėdų.

Tiesa, dar dėl prolaktino norėjau pasitarti, kuris pas mane – 207 mIU/l  (norma: 102-496). Vėlgi normose, bet gal per žemas lotuliukas.gif
Būčiau dėkinga nors už vieną atsakymą wub.gif

Laba, kiek as suzinojau apie feritina ir gelezi, tai kad rodikliai gali keistis siek tiek priklausomai nuo ciklo dienos, pvz. po menesiniu sumazeja, bet veliau atsistato. Pas mane pvz. Ferr 28,5 ir Iron 20,30, daryta ciklo vidury.
Kazkada SM esu skaiciusi kad kad pastotum Feritinas turi buti minimum 40, bet daktare tai paneige. Tad ramiakas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2012 11 08, 21:49)
Kazkada SM esu skaiciusi kad kad pastotum Feritinas turi buti minimum 40, bet daktare tai paneige. Tad ramiakas  mirksiukas.gif

Skaitau as apie ta feritina, ir galvoju.Jeigu jis is tiesu toks gyvybiskai svarbus pastojimui, tai ar nedarytu to tyrimo pries IVF ? na, jeigu net ir nedarytu, tai bent gal kada nors uzsimintu bent zodeliu apie ji, ieskant, tarkim, nepasisekimo priezasciu ? g.gif Nes kiek kamantinejau daktaru apie ivairiausias ir durniausias nepastojimo priezasties, absoliuciai niekas nepaminejo sito dalyko.Cia siaip, mano pastebejimas.

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 08, 09:59)
Skaitau as apie ta feritina, ir galvoju.Jeigu jis is tiesu toks gyvybiskai svarbus pastojimui, tai ar nedarytu to tyrimo pries IVF ? na, jeigu net ir nedarytu, tai bent gal kada nors uzsimintu bent zodeliu apie ji, ieskant, tarkim, nepasisekimo priezasciu ?  g.gif Nes kiek kamantinejau daktaru apie ivairiausias ir durniausias nepastojimo priezasties, absoliuciai niekas nepaminejo sito dalyko.Cia siaip, mano pastebejimas.

Nu man tyre, bet kai jau tyre AMH. Manau, kad jis gal ne pirmoje vietoje stovi...gal kai giliau knisas g.gif Tada pas mane buvo 60. Is tikruju tai tikiu, kad mes neviska zinom, kai tyrimus pats daktariukas daro...gal daug ko mum nepasako g.gif As kai pradejau israsu prasyti is visu kliniku, kurias lankiau...tai ir pamatai, ir tas daryta, ir anas...o as nieko net nezinojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 08 lapkričio 2012 - 21:22
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 08, 21:59)
Skaitau as apie ta feritina, ir galvoju.Jeigu jis is tiesu toks gyvybiskai svarbus pastojimui, tai ar nedarytu to tyrimo pries IVF ? na, jeigu net ir nedarytu, tai bent gal kada nors uzsimintu bent zodeliu apie ji, ieskant, tarkim, nepasisekimo priezasciu ?  g.gif Nes kiek kamantinejau daktaru apie ivairiausias ir durniausias nepastojimo priezasties, absoliuciai niekas nepaminejo sito dalyko.Cia siaip, mano pastebejimas.

Apie daug ka neuzsimena smile.gif Apie Homocysteina, Vit.B12, NK cells, autoimunines ligas ir organizmo atsaka, ir tt.ir pan. Visa Alan Beer knyga apie tai ko netiria musu daktarai. Mes pacios ieskome slieku.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2012 11 08, 10:36)
Apie daug ka neuzsimena smile.gif Apie Homocysteina, Vit.B12, NK cells, autoimunines ligas ir organizmo atsaka, ir tt.ir pan. Visa Alan Beer knyga apie tai ko netiria musu daktarai. Mes pacios ieskome slieku....  mirksiukas.gif

O knyga jau viska perskaitei? As sustojau kazkas 100 puslapyje...nebelenda.
Nevisom reikia juk sliekinetis...Nemazai paneliu pavyksta is pirmo ir antro IVF...o ir klinikos neveltui daro tik tuos pagrindinius testus pradziai...
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 11 08, 22:47)
O knyga jau viska perskaitei? As sustojau kazkas 100 puslapyje...nebelenda.
Nevisom reikia juk sliekinetis...Nemazai paneliu pavyksta is pirmo ir antro IVF...o ir klinikos neveltui daro tik tuos pagrindinius testus pradziai...

drinks_cheers.gif
as kai pirma IVF'a dariausi ir kai man gydytoja siule "kitokius" nestandartinius tyrimus darytis, as galvojau, kad finansus is manes traukia..., o jei jinai tuo metu dar butu pradejusi "visokius feritinus, gelezis ar D vitaminus tirtis", tai buciau is jos pabegusi po pirmo vizito 4u.gif juk kol nera problemos su -ntuoju pastojimu, tol mes apie tai net negalvojam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 11 08, 23:03)
drinks_cheers.gif
as kai pirma IVF'a dariausi ir kai man gydytoja siule "kitokius" nestandartinius tyrimus darytis, as galvojau, kad finansus is manes traukia..., o jei jinai tuo metu dar butu pradejusi "visokius feritinus, gelezis ar D vitaminus tirtis", tai buciau is jos pabegusi po pirmo vizito  4u.gif juk kol nera problemos su -ntuoju pastojimu, tol mes apie tai net negalvojam  4u.gif

Lygiai taip baigesi mano priekabiavimas prie per mazai atliktu tyrimu po 1-o nepasisekusio IVF. Netikejau savo gydytoju, tada su sarasiuku pas antra gydytoja LT apsilankiau. Gavau nuosirdzius atsakymus, kad dar nereikia jokiu papildomu tyrimu. Tik veliau. Po 3-4 nesekmingu IVF patare giliau pradeti kapstyti. T.y. papunkciui visa tyrimu sarasiuka aptareme.
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 11 08, 22:19)
Nu man tyre, bet kai jau tyre AMH. Manau, kad jis gal ne pirmoje vietoje stovi...gal kai giliau knisas g.gif Tada pas mane buvo 60. Is tikruju tai tikiu, kad mes neviska zinom, kai tyrimus pats daktariukas daro...gal daug ko mum nepasako g.gif  As kai pradejau israsu prasyti is visu kliniku, kurias lankiau...tai ir pamatai, ir tas daryta, ir anas...o as nieko net nezinojau biggrin.gif

QUOTE(Aivė @ 2012 11 08, 22:36)
Apie daug ka neuzsimena smile.gif Apie Homocysteina, Vit.B12, NK cells, autoimunines ligas ir organizmo atsaka, ir tt.ir pan. Visa Alan Beer knyga apie tai ko netiria musu daktarai. Mes pacios ieskome slieku....  mirksiukas.gif

Nu gerai jau gerai, itikinot biggrin.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif

Mergaites, turiu nuo ivf likusius 9 vnt crinone, galioja iki 2013 02 men. Parduosiu pigiau. Esu is klp mirksiukas.gif
Atsakyti
PEPE as dabar nedirbu,tai nieko neveikiu tik ilsiuosi ,ilsiuosi. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aive, ačiū labai už atsakymą wub.gif

Aš kartais galvoju, kad žmogui niekad neįtiksi. Man irgi užeina: tai pykstu, kad gydytojas tiek tyrimų skiria ir reikia išleisti pinigus, tai pykstu, kad jau nieko neskiria, tik iškart siūlo eilinį IVF biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

kadangi gyvenau siuose namuciuose, tai dabar noriu pavirusuoti ir uzkresti nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

sekmiuko visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti