Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 09, 12:28)
Galvoju, kad ne gal....nematau didelio reikalo, tiesa pasakius.Nors..... del papildomo echoskopo galiu pasiryzti bet kam  lotuliukas.gif Zodziu merginos taip.Tos, kurios kada nors saket, kad Beta - protingas zmogus, tai atsiimkit dabar pat tuos zodzius, nes matot pacios, nei proto nei smegenu pas mane NEBERA doh.gif Kada vel bus neaisku.

o tai tu pas ji is viso po isodinimo dar buvai? praleidau tavo visa sia istorija blush2.gif
o del proto, tai pati zinai: cia jis yra, cia jau iseina... lotuliukas.gif

QUOTE(Magreco @ 2012 11 09, 12:49)
Mums jau tikrai nebereiks.

kaip baisu blink.gif laikykites 4u.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2012 11 09, 14:12)
Kažkada pas OK suskydau kabinete ir apsiraudojau, tai išlydėdama pasakė, kad jeigu norėsiu pasišnekėti ir pasiguosti, kad skambinčiau... Žinoma, tiek nepiktnaudžiavau, guodimuisi yra SM  wub.gif

thumbup.gif man jinai thumbup.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 09, 14:17)
Idomu ar ji bus labai jautri mano maldavimam siandien parodyti bent taskiuka  biggrin.gif reikia pasitreniruot liudesio ir nerimo iskreipta veida, kad itikinamiau atrodytu.

ma atrodo, kad po paskutinio tavo nestumo, jinai nenustebs ir labai lengvai pasiduos tavo "liudnom" akytem lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2012 11 09, 14:26)
Skaitau jau ilgai, ir tik apie tai ka galeciau panaudoti. Po paskutinio nepavykusio 4 IVF net buvau nusivezus ja daktarui. Jis tik nusisypsojo ir pasake kad tai tik "alternatyvus gydymas".. Tarkim dexametazonas gal ir padeda esant imuninems problemoms, bet sako, ivertinkit jo pavoju vaisiui ir sau, o ir organizmo atmetimo reakcija kartais ne siaip sau buna...
Zodziu baisu net pagalvoti kad reikes kada nors ruostis 5 kartui... nors gydytojas praso sustoti ir gerai pagalvoti  verysad.gif

neuzmetykit manes akmenimis, bet... tokie gydytoju pasakymai apie imunini gydyma, kad tai alternatyvus gydymas, tik rodo jo neisprusimo laipsni doh.gif nesakau, kad vaistu vartojimas yra teigiamas dalykas, bet kad tai alternatyva... bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 09 lapkričio 2012 - 13:41
QUOTE(Atiloja @ 2012 11 09, 14:41)
neuzmetykit manes akmenimis, bet... tokie gydytoju pasakymai apie imunini gydyma, kad tai alternatyvus gydymas, tik rodo jo neisprusimo laipsni doh.gif nesakau, kad vaistu vartojimas yra teigiamas dalykas, bet kad tai alternatyva...  bash.gif

Atiloja, neteisingai mane supratai, arba as rasyti nemoku....
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(errachka @ 2012 11 09, 10:00)
kadangi gyvenau siuose namuciuose, tai dabar noriu pavirusuoti

ačiū 4u.gif sėkmės tau mirksiukas.gif
QUOTE(GingerBella @ 2012 11 09, 10:43)
Si ryta turime 5 embrioniukus is 6

šaunu thumbup.gif ir toliau taip 4u.gif
Skaudziausia zinote kas, kad VK gydytoja per paskutine apziura parode dvynukus, plakancias sirdeles leido paziureti, pora minuciu patiketi savo laime ir tada be sentimentu pasake, kad jie sveiki, viskas gerai, tik ne ten.

o dieve, kaip baisu, užuojauta tau ir stiprybes tau daug daug, na ir gydytoja, nei kruopelytes žmogiškumo verysad.gif ir as lankausi VK Kaune, tai net idomu pasidare kuri cia ?
O aš gyvenu laukimu snaiguciu sodinimui, trečiadieni vaziuoju pas gine, ir speju, kad kita savaitgali gali buti susitikimas su mažiukais ax.gif Kad laikas neprailgtu, kai vaikelis miega pietų darau Kalėdines dovanas ,juk šventės visai čia pat , o laiko vis mažėja .
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
ka tik grizau is O.K. su crinonu, bet be echoskopo..... verysad.gif Sake baikt bajerius ir laukt ketvirtadienio.Neisdege nei mano, nei vaiku liudnos akys biggrin.gif

Bet papasakosiu tokia situacija.Sedziu laukiamajam, is kabineto iseina dvi kazkokios dvi pagyvene cioces, eidamos pro sali pasnekina mano pypliu, abi vaipos issijuose koks mielas ir t.t., paskui pamato foto albuma su vaikiukais pas sesele ant stalo ir klausia jos: ar cia TIE dirbtiniai vaikai ? Sesele sako: nea, ka jus, cia visi naturalus.Taip ir buvo ant liezuvio galo zodziai, kad durnes jus vienos, va sitas, kur ant keliu sedi, yra, pasak jusu "dirbtinis", o kuo skirias nuo kitu ???? na bet, kadangi esu gal ir be galvos ir proto siuo metu, bet kultura neleido nieko tokio pasakyt sitom dviem ne itin taktiskom ir siauro mastymo tetulem.Bet siaip pagalvojau, nejaugi musu visuomene is tiesu yra tokia supuvus ? atrodo ir amzius nebe tas, nebe caro bobiko laikais gyvenam...... unsure.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 11 09, 14:41)
o tai tu pas ji is viso po isodinimo dar buvai? praleidau tavo visa sia istorija  blush2.gif

Nea, po isodinimo nebuvau, as jam tik paskambinau pasakyt naujienas, tai jis, zmogus, negalejo paslept savo nuostabos.Nes ir po isodinimo priejo, pagloste peti, palingavo galva, sako sekmes tau......ir isejo.Nu vadinas nustebinau ne tik save, bet dar ir ji biggrin.gif Megstu stebint zmones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 09, 16:46)
ka tik grizau is O.K. su crinonu, bet be echoskopo.....
Nu vadinas nustebinau ne tik save, bet dar ir ji  biggrin.gif Megstu stebint zmones  biggrin.gif

Tai susiimam bigsmile.gif ir laukiam ketvirtadienio 4u.gif
Tas tetules už tokius žodžius gun_bandana.gif ne kitaip....
O kodėl T netikėjo? Kažką gal praleidau..?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 09, 15:46)

na bet, kadangi esu gal ir be galvos ir proto siuo metu, bet kultura neleido nieko tokio pasakyt sitom dviem ne itin taktiskom ir siauro mastymo tetulem.Bet siaip pagalvojau, nejaugi musu visuomene is tiesu yra tokia supuvus ? atrodo ir amzius nebe tas, nebe caro bobiko laikais gyvenam...... unsure.gif

ot, reikėjo ir pasakyti ir taip riebiau, gal bent porai žmogystų būtų dašutę, kad nesąmones pezi. o dabar taip ir gaunasi, kad visos esam linkusios patylėti. o visokie pusžmogiai aiškina savo "tiesas" mums į akis, kad su vaikais paskubėkit, nes paskui nieko neišeis, ar kad IVF vaikai su dviem galvom gimsta, arba dar geriau: nereikėjo paleistuvauti, tai vaikų būt buvę. vien žo, jopštararai, kaip nevirškinu visokių visažinių ciocių...
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2012 11 09, 16:15)
ot, reikėjo ir pasakyti ir taip riebiau

duok durniui kelia......Tik man kazkaip vaiko pagailo, nes tas durniukas sypsosi jom, o jos, matai turi nuomone apie TUOS dirbtinius vaikus.Fui.
Papildyta:
QUOTE(sniege555 @ 2012 11 09, 15:58)
O kodėl T netikėjo? Kažką gal praleidau..?

Matai, jie dar sviezuciai budami ne koki "performanca" rode, kokybe visu 6 buvo tokia siaip sau, tik vienas pries uzsaldyma pasidalino i 8 lasteles.Taigi rysium su tuo, vaziavom pas T pasiimt snaiguciu, kad nereiketu ismesti.Tiesiog atlikti tokia ale pareiga, kad ramu ant dusios butu ir pradetumem stimuliacija.Su gydytoja jau buvom aptare ir stimuliacijos eiga, ka darys, kaip darys ir t.t., taigi laukem ir ruosemes tam.Grizus namo irgi gyvenau kaip ir visada, jokiu pagulinejimu, pailsejimu.Tasiausi su vaiku kiek reikejo, geriau kava ir dar vyno kokia taure vakare po dienos darbu, nama sveiciau kuopiau, nu zodziu eilinis moteriskes gyvenimas biggrin.gif Kol testas nepradejo rodyt vaiduokliu.Uztat ir T nustebo, nes gal as ir jam pati tokia nuotaika perteikiau, nezinau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 09 lapkričio 2012 - 15:28
Sveikos, mergaites,

turiu namie nepraimta dezute citrotido ir gonalio likuti (apie 300). Galiu padovanoti. As Kaune. Parasykit AZ, kuriai reikia, zinau, kiek musu svajones pinigu kainuoja... Patys dabar pradesim skolas atidavineti...

Mums jau tikrai nebereiks. Pasirodo man buvo negimdinis dvigubas nestumas ir abu isitaise kiausintakiuose (vienas viename, kitas - kitame), tad daugiau mums bandyti nebeleidzia, nes sake 99 proc vel bus negimdinis. Kai iseme dvynukus, jiems buvo beveik 8 sav. Uz puses metu salins abu kiausintakius, tad vel laukia laproskopija.

Pas mane be proto buvo suvaryti kiausintakiai ir kiausides nuo hormonu. Klinikose ir II ligonineje daktarai buvo pasiurpe, net profesura kviete, nuotraukas echo dare, nes sake per tiek darbo metu tokiu dalyku nemate (variau per visus daktarus ir skirtingas klinikass, kad tikrai diagnose tikra butu, tad nemanau, kad tai netiesa). Nezinau net ka patarti, nes mes aklai  vaisingumo gydytojais pasitikim, as sita gydytoja irgi labia pasitikejau, tad nezinau... gal tik man taip nepasiseke su organizmo reakcija i juos. Mane tikrai labia stipriai stimuliavo, as per menesi 87 injekcijas turejau ir stai - sumokejau uz savo svajone.

Skaudziausia zinote kas, kad VK gydytoja per paskutine apziura parode dvynukus, plakancias sirdeles leido paziureti, pora minuciu patiketi savo laime ir tada be sentimentu pasake, kad jie sveiki, viskas gerai, tik ne ten. Tad raso siuntima skubos tvarka ir darytis laproskopija, nes tuoj truks kiausintakiai, nes leliukai jau labai dideli.  Balse nei trupucio uzuojautos ar supratimo. Viskas pasakyta saltu veidu ir greitai. Man zeme is po koju islydo... Prisimenu, as vos atsistojau iseiti, o ji dar - palaukit, kvita uz konsultacija israsysiu - 80 lt. Prasom. Ir daugiau nieko... Stai tau 6 metai vizitu pas ta pacia gydytoja, isleistos kosmines pinigu sumos...

Merginos, is didziausios sirdies linkiu, kad Jums netektu isgyventi to, ka patyriau as. Linkiu patirti motinystes dziaugsma, nes tai nepakartojama. As jau viena mergyte turiu, tad bandau laikytis uz tos minties, kad viena vis delto Dievulis mums padovanojo.

Sekmes jums 4u.gif

koks siaubas labai uzjauciu console.gif gaila, labai susigraudinau verysad.gif , gerai kad nors viena saulele turit, net neturiu zodziu apie daktare, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Beta,

nestumo hormonai siaucia ir prota jaukia. Kaip miela wub.gif

Magreco,

begaliniai uzjauciu del tokio praeito vargo, tokios didziules ir be galo skausmingos patirties.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Tik laikykis. Paguoda bent jau ta, kad laikas tikrai sugeba gydyti zaizdas. Linkiu, kad jusu sviecianti saulyte dukryte jus dziugintu savo siluma ir dziugesiu ir kad jus prisikeltumete is didziulio skausmo naujiems darbams, normaliam gyvenimui 4u.gif wub.gif

As savo ruoztu susimasciau apie kiausidems daroma zala g.gif verysad.gif Aciu uz pasidalinima savo patirtimi. Dar pro didesni padidinamaji stikla i savo gyd. ziuresiu g.gif

Nezinau ar tai paguoda. Bet buna pastojimu ne vietoje ir sveikoms moterims. Ir yra buve daug kam ir tais senaisiais laikais pries 30 metu...sveikoms seimoms... tiesiog gamta kartais iskrecia labai pikta poksta...

Chilioke,

kita savaite svarbi ir didi jums bigsmile.gif 4u.gif Linkiu, kad viskas butu sklandziai ir taptum PUPO 4u.gif

Beta,

musu visuomeneje tikrai pilna ivairiausiu zmoniu. Manau nustebtume giliau ir daugiau pasidomeje. Bet as irgi nieko nesakyciau tokioms damutems. Tai tiesiog ju kulturos ir issilavinimo stoka. O viso ''svieto neislyginsi'' blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 09 lapkričio 2012 - 16:06
Aciu, merginos 4u.gif
Mano gydytoja Visockiene. Siaip lyg zmogiska ir ne i tema ka grazaus pasakydavo (jei zmoniu nebudavo uz duru, nes priesingu atveju tai 10 min buvo max vizito laikas) ir veido nepikto rolleyes.gif , atrodo turetu suprasti ka isgyvenam, bet...
Jei buciau ja nepasitikejus, nebuciau tiek metu pas ja ejusi... Bet dabar gydytoju nuomone del to ILGO PASITIKEJIMO, taip organizma savo ir suvariau, nes tai ne poros menesiu darbas... Man rado ne tik suvarytus kiausintakius, kiausides, bet ir gimdoje kazka... deja, neprisimenu tiksliai... tai sake, nuo nenormalaus hormonu perdozavimo... Uz poros savaiciu vel pas gydytojus vizitas paskirtas, tad gal daugiau suzinosiu, nes tada man viskas kazkaip 'uzsiblokave' buvo blush2.gif

Sakyciau, gydytojai visi vieni ant kitu gydymu 'deda', bet sitos isvados skirtingu kliniku ir visiskai skirtingu gydytoju, tikrai nesuinteresuotu 'perimti' VK darbu...

Net nezinau ka jums, merginos, patarti... Negalima nepasitiketi gydytojais, nes kitaip nesekmes atveju galvosit, kad va - buciau paklausius - butu gal pasiseke, bet mano atveju, viska ziurint atgaline tvarka - as labai gailiuosi, kad sita gydytoja pasitikejau verysad.gif Labai verysad.gif
Atsakyti
Stiprybes tau Magreco. As tikiu ,kad viena diena kai maziausiai tuo tikesies ivyks stebuklas 4u.gif
Tikrai negalima pasitiket gydytojais....

Sveikinimai visoms nestukems ir sekmes laukiancioms rezultatu.... nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Stai suggryzau pagaliau ir as pas jus 4u.gif labai laukiau sito momento kaip vel galesiu pradeti viska is pradziu ... smile.gif matau daug nematytu ,tikiuosi susipazinsim ax.gif

labai dziaugiuosi uz terze kiek supratau ji laukiasi dvynuku ....labai ,labai dziaugiuosi uz ja ....ir uz visas kitas kurioms pavyko,kurios dar kely...ir kurioms jau nedaug liko ....

tai zodziu prisiduodu : antra ciklo diena pradejo su elonva,dabar jau septinta diena ir siandien dar prijungsiu cetrotide ir merionali oryt dar prijungsiu puregona ir sekmadieni ziuresim kas gausis ,tai va .....senai labai cia rasiau ...gal daug praleidau ,atitolau,bet mintyse visada buvau su jumis ...kazkaip net nezinau kaip cia graziai aprasyti viska... doh.gif
Atsakyti