QUOTE(Beta1 @ 2012 11 09, 12:28)
Galvoju, kad ne gal....nematau didelio reikalo, tiesa pasakius.Nors..... del papildomo echoskopo galiu pasiryzti bet kam
Zodziu merginos taip.Tos, kurios kada nors saket, kad Beta - protingas zmogus, tai atsiimkit dabar pat tuos zodzius, nes matot pacios, nei proto nei smegenu pas mane NEBERA
Kada vel bus neaisku.

o tai tu pas ji is viso po isodinimo dar buvai? praleidau tavo visa sia istorija

o del proto, tai pati zinai: cia jis yra, cia jau iseina...

QUOTE(Magreco @ 2012 11 09, 12:49)
Mums jau tikrai nebereiks.
kaip baisu

QUOTE(Pelargonija @ 2012 11 09, 14:12)
Kažkada pas OK suskydau kabinete ir apsiraudojau, tai išlydėdama pasakė, kad jeigu norėsiu pasišnekėti ir pasiguosti, kad skambinčiau... Žinoma, tiek nepiktnaudžiavau, guodimuisi yra SM 

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 09, 14:17)
Idomu ar ji bus labai jautri mano maldavimam siandien parodyti bent taskiuka
reikia pasitreniruot liudesio ir nerimo iskreipta veida, kad itikinamiau atrodytu.

ma atrodo, kad po paskutinio tavo nestumo, jinai nenustebs ir labai lengvai pasiduos tavo "liudnom" akytem

Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2012 11 09, 14:26)
Skaitau jau ilgai, ir tik apie tai ka galeciau panaudoti. Po paskutinio nepavykusio 4 IVF net buvau nusivezus ja daktarui. Jis tik nusisypsojo ir pasake kad tai tik "alternatyvus gydymas".. Tarkim dexametazonas gal ir padeda esant imuninems problemoms, bet sako, ivertinkit jo pavoju vaisiui ir sau, o ir organizmo atmetimo reakcija kartais ne siaip sau buna...
Zodziu baisu net pagalvoti kad reikes kada nors ruostis 5 kartui... nors gydytojas praso sustoti ir gerai pagalvoti
Zodziu baisu net pagalvoti kad reikes kada nors ruostis 5 kartui... nors gydytojas praso sustoti ir gerai pagalvoti

neuzmetykit manes akmenimis, bet... tokie gydytoju pasakymai apie imunini gydyma, kad tai alternatyvus gydymas, tik rodo jo neisprusimo laipsni