Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Amour,

be proto taves gaila verysad.gif Laikykis kazkaip 4u.gif Blogiausia, kad esi viena ir vyras gris dar negreitai. Didelis kruvis ant tavo petuku...

Bet pasistenk susitelkti imanomai i pozityvius ateities dalykus...

Late,

nuosirdus sveikinimai... wub.gif jauciu pradzioje net paciai atrode neitiketina teigiamas rezultatas smile.gif Pavyzdys mums visoms, kaip reikia buti stiprioms ir nenuleisti ranku ir nenustoti tikejimo 4u.gif

Sniege,

bus smagu abiems laukti hcg ir megautis is proto vedanciu PUPO statusu ax.gif wub.gif

Beta,

aciu uz tikejima ir uz palaikyma. Bet baimes pilnos akys doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 11 lapkričio 2012 - 21:06
Gingerbella nerimas normalu, bet viskas sikart eina idealiai wub.gif
Sniege555-kumstukai uz snaigutes 4u.gif

Late wub.gif mano ikvepeja wub.gif

Betuli, lates istorija seku nuo sestojo beveik sekmingo jos ivf ir oi kaip man palaikoir ikvepia si jos stebuklingas kartas. Ir as tikiu ir dedu visas viltis i Gorgi, nes jis beveik stebuklus daro. Aciu uz tikejima tavo dar ir dar karta wub.gif
Atsakyti
Labas mergaitės.
Skaitau šią temutę,bet gal pražioplinau ax.gif ... kur ketinate darytis procedūrą,pas kokius gydytojus?
Norėčiau Jūsų visų patarimo ar nuomonės, kas galėsite parašykite, kaip galvojate,kur geriau darytis man IFV+ICSI,nes vieną kart dariausi pas Usonienę,kitą kartą-Treisą, nebežinau kur dabar pasiduoti ar į Latviją,ar čia Lt?
Taip pat gal kas patartumėt kur kreiptis dėl spermiuku kokybės gerinimo, nes nekas ten mum su ja..,sakau,gal kokie vaistai ar vitaminai turėtų įtakos jai... g.gif

Atsakyti
QUOTE(late @ 2012 11 11, 21:16)
Sveikutes,galkam vilties ikvepsiu, ax.gif 9IVF su Gorgio pagalba as nestuke.gif

late bigsmile.gif wub.gif
o uz atkakluma glebys balionu 4u.gif
ir kad sikart viskas sekmingai iki pat pergales 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 11 11, 22:21)
Aciu uz tikejima tavo dar ir dar karta wub.gif

Cituk, tavim as niekada nesustosiu tikejusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2012 11 11, 22:50)
late  bigsmile.gif  wub.gif
o uz atkakluma glebys balionu 4u.gif
ir kad sikart viskas sekmingai iki pat pergales 4u.gif

Nu labai tikiuosi,aciukas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2012 11 11, 22:16)

Sveika,
šaunuoliai, visada tavimi žavėjausi iš kur tiek energijos tokiam kiekiui procedūrų. Bet pasiekėte savo, už atkaklumą ir ryžtą 4u.gif Laimingo nešiojimo wub.gif

Sėkmės ir gerų rezultatų pirmadienį laukiančioms pasimatymo su embrioniukais, daug žadantis susitikimas mirksiukas.gif
Kantrybės laukiančioms starto 4u.gif
Sveikatos planuojančioms operacijas.
4u.gif

Atsakyti

Sakykit tos, kurios daret IVF su snaigutem, kaip del kainos? g.gif Ar kainuoja tiek pat kaip pirma karta? Uz ka mokat? Uz atsildyma, isodinima? Juk jau punkcijos nereikia? g.gif
[/quote]
Likykis mergyt,laikas gydo zaizdas...buk stipri ir nepasiduok,as pati kai paluzau praradau du metus blush2.gif
Dariau as su snaigutem jei tau reiks estrofena gert tai jo kaina dezutes apie 37LT,plius gydytoju konsultacijos po to crinono kremas na ir atsildymas man pas U kainavo 2000,manau visose ligoniniu tinklapiuose kainos yra surasytos... wub.gif
Atsakyti
Late, nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif Labai lauksiu Tavo istorijos skyrelyje "Iveikiau nevaisinguma" 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 11 11, 12:01)
Jo, tikrai, pasirodys tos nelabosios 4u.gif O jus jau 4 vaikiuka planuojat? Ar taip supratau is parasiuko?

oi ne, pirma klecka bandom prisiviliot tik smile.gif
net nepastebejau savo parasiuko, kazka busiu prisispaudzius doh.gif

Amour, o del snaiguciu sodinimo, tai kiek zinau bent jau mano klinikoj, tai atsildymas+isodinimas+augininmas iki blastukiu ( aisku jei augins ) kazkur apie 2700lt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camella: 12 lapkričio 2012 - 09:32
QUOTE(Gintaleo @ 2012 11 11, 22:36)
Labas mergaitės.
Skaitau šią temutę,bet gal pražioplinau  ax.gif  ...  kur ketinate darytis procedūrą,pas kokius gydytojus? 
Norėčiau Jūsų visų patarimo ar nuomonės, kas galėsite parašykite, kaip galvojate,kur geriau darytis man IFV+ICSI,nes vieną kart dariausi pas Usonienę,kitą kartą-Treisą, nebežinau kur dabar pasiduoti ar į Latviją,ar čia Lt?
Taip pat gal kas patartumėt kur kreiptis dėl spermiuku kokybės gerinimo, nes nekas ten mum su ja..,sakau,gal kokie vaistai ar vitaminai turėtų įtakos jai... g.gif

Sveikute, kur darytis, tai kiekviena issirenka pagal save, kur kam labiau patinka. O del vyro, tai patarciau kreiptis i Zilaitiene Birute, ji dirba Kauno klinikose, ir dar gali pasiskaityti temoje spermos kokybe ir tyrimai, ten daugiau rasi informacijos. Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 11 09, 20:40)
aciu... 4u.gif  tikiuosi sis startas tures ir finisa  biggrin.gif ,nes tiek jau per sia pauze visko man pridare kad nezinau ,jau ar ka beliko daryti  biggrin.gif

ten pat lankaisi? 4u.gif

QUOTE(GingerBella @ 2012 11 10, 10:36)
mes sulaukeme gero skambucio is klinikos. 3-ia diena visi 5 musu embrioniukai puikiai issidaline wub.gif

thumbup.gif

QUOTE(Terze @ 2012 11 10, 12:26)
Atijola, gal jau ir skaiciukus savo gavo??

nejuokauk bigsmile.gif as jau ir pati spirgu iki pazaliavimo lotuliukas.gif

QUOTE(chiliokas @ 2012 11 10, 15:15)
Atitoja - mąstau kaip čia patekti i parašiuką  mirksiukas.gif

jau, tik parasyk man i az, kur, kelintas kartas, ir kokia schema taikoma 4u.gif

QUOTE(irmiukas @ 2012 11 10, 17:50)
Na, o as turiu 3 zirniukus pilvuke, 2 - 2d ir viena blastuke blush2.gif
Labai laukiu HCG dienos blush2.gif

thumbup.gif irgi brukstelk man kur, kelintas, kokia schema 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(angelyte123 @ 2012 11 10, 18:58)
Si cikla pradejau stimuliuotis. ir Jau turiu grazuolius 9vnt . smile.gif Ryt punkcija.
Visas 10d. leidausi Gonal 75 . Pilvas sia nakti net bangavo smile.gif))

sveika sugrizus ire dideliausios sekmes 4u.gif i az laukiu ziniu apie visa eiga 4u.gif
QUOTE(julija_r @ 2012 11 11, 14:38)
As atejau pasidalinti ir pasitarti, man buvo atliktas  5 IVF + IMSI, siandien turejo buti isodinimas, bet nieko neliko, nustojo dalintis musu zirniukai. Embriologo pasakymas, kad si karta tikriausiai del visko kaltos kiausialastes. Suprantu, kad reikia kazka daryti, vilties tikrai neprarandu, bet nezinau ko griebtis.

labai labai gaila, laikykis 4u.gif

QUOTE(Amour @ 2012 11 11, 20:20)
As jau po visko... Tokia beprasmybe  verysad.gif

console.gif
QUOTE(late @ 2012 11 11, 21:16)

sveikinu thumbup.gif wub.gif ir saugok save ir maziuka 4u.gif

QUOTE(Gintaleo @ 2012 11 11, 22:36)

mes dar iki galo nenusprende, bet greiciausiai LT darysimes 4u.gif
Atsakyti