Nu va, as jau namie, nusipirkau vaistu,tikiuosi, pades

laukiu nesulaukiu.
Bet vieno dalyko nesupratau... Daugiau negu para be maisto,isvalytu zarnynu.. Ir priaugau 1kg

pasisveriau su viltim,kad nudziugins svarstykles , taip ir apsivoziau. Kodel.... Gal dar kokie skysciai uzsilaike, nes pilvas tai kaip nestuminis,ispustas ir kietas, kas nors pamatytu,tikrai sveikintu
Zinot, kalbejot apie sapnus, o as ta nakti pries LP sapnavau,kad mano hcg buvo 85. Taip gera buvo

tik nemegstu atsibust po tokiu sapnu
Sniege, Stryga, Cituk
GB, nesupratau su tais vaiduokliais, ar turi galvoj ,kad vaiduokliavo po ovitrelio, darei testa,kaip Beta, ar tau dabar 10 dpi vaiduokliauja?
QUOTE(Amour @ 2012 11 16, 14:04)
Rimtai abrazijos diena - pirma mmm diena? Ar cia skirtingai reikia skaiciuot ir vertint, kai tau tarsi profilaktiskai dare, o man nesivystanti issiurbe?

Jei skaiciuot kaip ciklo dienas, tai man butu sesta ir isties kraujavimas jau nulinis. Buvo daugiau, maziau. Neiprastai skaudejo vakar ir uzvakar vakarais, net geriau vaistus nuo skausmo

Gal kad gimda traukiasi, grizta i pradine padeti, matau, kad ir pilvukas nebe toks ispustas, bet krutine vis dar padidejusi, gal tokia ir isliks
Zinok,nezinau, bet turbut ir tau taip turetu skaitytis

o kad skauda..gal normalu, traukiasi gimda