Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Bajeris doh.gif ateina daktaras, pakalbam, ateina rezidente, jis jai sako, tai surasyk epikrize, o kita menesi pradedam stimuliacija. Ziuriu akis isvertus, jis iseina, rezidente klausia, tai sutaret su daktaru,kada pas ji ateinat IVf? Sakau, ne, as kitur darau ir tikrai ne kita menesi doh.gif jai isejus, paguglinau, nagi jis VK dirba doh.gif biggrin.gif ir aiskiai jau nusprende, kad as pas ji darysiuos doh.gif figuski doh.gif

Klausiu, kada gausiu tos biopsijos atsakyma. Jis man sako: paduokite daktarei voka, i kuri ji ides israsa ir jums atsius. Kaip tai reikia suprasti dabar? Kad dar ir uz tai turiu duoti? Klausiu tos rezidentes, ji kazka mykia, kad po menesio irasas bus kortelej, galiu ateiti paziureti... Jauciu, prasysiu pazistamos akuseres, kad paziuretu ir tiek, jau voku is manes cia uztenka doh.gif
Atsakyti
Kitty, as tiksliai nepamenu jau kaip ten pas mane buvo su ciklu po histeroskopijos, bet kazkaip panasiai: po proceduros faktiskai tik patepliojo kazkiek, o po keliu dienu pramuse mmmm ir ciklas sustojo i savo vietas, taigi faktiskai histeroskopija tikrai buvo kaip ciklo pradzia su nedideliu nusislinkimu. O visa kita kazkaip savaime susireguliuoja, tikrai organizmas "protingas".

P.S. Ir tikrai kazkokia nesamone tokia nemokamo gydymo kaina doh.gif As dariausi Santariskese pas Usoniene abi proceduras kaip ir tu ir man tekainavo 100 Lt anesteziologui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo exDaiva: 16 lapkričio 2012 - 09:19

Nu issiaiskinau, kad visgi vokas tikrai skirtas issiusti, bet man drauge paziures korteleje ir tiek. Ramu.

QUOTE(exDaiva @ 2012 11 16, 10:18)
Kitty, as tiksliai nepamenu jau kaip ten pas mane buvo su ciklu po histeroskopijos, bet kazkaip panasiai: po proceduros faktiskai tik patepliojo kazkiek, o po keliu dienu pramuse mmmm ir ciklas sustojo i savo vietas, taigi faktiskai histeroskopija tikrai buvo kaip ciklo pradzia su nedideliu nusislinkimu. O visa kita kazkaip savaime susireguliuoja, tikrai organizmas "protingas".

P.S. Ir tikrai kazkokia nesamone tokia nemokamo gydymo kaina  doh.gif As dariausi Santariskese pas Usoniene abi proceduras kaip ir tu ir man tekainavo 100 Lt anesteziologui.

[I]

Aisku, nu tai matysim, kada tos mmm ateis, vis tiek as be sausio IVf neplanuoju, per ta laika susidelios kazkaip.

Nu matai, tu jau Usonienei nedavei, nes pas ja privaciai lankeisi, o as dar daktarui, dar uz mokamas palatas, dar uz zarnyno valyma, tai taip ir isejo. Nu ka darysi.
Vakar su mama pakalbejom, kad jei ne ligos, jau aplink pasauli butume apkeliave. Musu seimoj visi tokie, mamos tetis desimtim metu ligoninese, pati mama, as... Vien dantims tukstanciai... Tinka ta nuvalgiota fraze,kad sveikata-brangiausias turtas, ir labai tiesiogine prasme smile.gif
Atsakyti
Kitty, nu ka, dar biski pakentek... Nes siaip tai siaubas doh.gif Gerai dar, kad operacija sekminga thumbup.gif . Tavo istorija man atgaivina nora begt is kliniku ten dar net nepatekus lotuliukas.gif

Beta, as manau, kad tas kresuliukas tau specialiai. Cia tave lialius paprotino, kad reikia pailset ir save patausot, o ne paskui tavo mazuosius pasaulio uzkariautojus lakstyt. Tad, pasakysiu ziauiriai - megaukis ramybe (fizine). Kas del dvasines ramybes - na, sunku tau dabar, bet as tai zinau, kad visa ta istorija baigsis sekmingu gimdymu. Ir... Gal sikart mergaite? wub.gif
Papildyta:
Brangiosios PUPOS, ar zinot, kaip uz jus sergu? mirksiukas.gif wub.gif

Irmiuk?.. wub.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Dideli ivykiai cia pas mus vyksta smile.gif

Terziuk - nelabai suprantu tu Bykovos riziku nustatymo unsure.gif Tikekim kad bus geras atsakymas ir kad niekas tavo maziukams negresia. Saugok save. Tu nedirbi dabar ane??

Betuli - nu kaip gaila kad sikart nelengvai tau Dievulis dave, bet su tavo uzsispyrimu zinau kad tikrai stebukliuka issaugosi 4u.gif Paciu laiku tu cia ta aukle susiveikei bigsmile.gif Dabar kad ir kaip nori duotis po namus, tvarkytis, nesioti maziuka turi viska pamirsti ir duoti sau ir puslytei ramybe wub.gif

Gingerbella - bet tai jeigu jau 10 dienu po ovitrelio tai vaiduoklis yra nuostabu ir siandienas tikiuosi kito vaiduoklio o ne svaraus testo bigsmile.gif thumbup.gif

Kitty - pagaliau baigtos sunkiosios proceduroe, operacijos, geros naujienos, kas truputi negerai isvalyta - zodziu neuzilgo vel kumsciai uz tave spaudziami bus wub.gif

Strygut - sausis taip greit atbegs kad ne pati nesuprasi ax.gif

Atiloja - wub.gif thumbup.gif

Triumfante - ilgiuosi 4u.gif

Pepe - judam judam judam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(fija @ 2012 11 16, 00:48)
sveikos  4u.gif
dėl Graikijos zarazų. noriu paklausti merginų, kurioms nepavyko iš pirmo karto jų išnaikinti. o antrą kartą sugėrus antibus jos išnyko, ar reikėjo ir trečio antibu kurso?

As turejau visu triju puokste - po pirmo gydymo issigydziau dvi, liko mykoplazma. Po antro kurso - mykoplazma vis dar buvo blink.gif po trecio kurso jau nepersityriau, nes daktaras sake nereikia, nes jis vis tiek skirs antibijotikus per pati IVF 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2012 11 16, 09:53)
sniege 555 siūle mest lauk NT, bet negaliu... priklausomybę įgavau 

ot, bus neklausyti ax.gif Nieko, atleidžiam smile.gif Kaip šiandien jausmelis?
Irmiukas - kaip laikomės ?
Ginger blink.gif - NT jau vaiduokliauja? Ar kažką praleidau? Jei taip, thumbup.gif
Visoms visoms sėkmės !!!
Kitty - sveikatingo savaitgalio 4u.gif
Betai - sklandaus naujojo režimo ir neprarask savojo humoro. Prisiminiau, gi, mykolina turėjo hematomą, gulėjo taip pat, ir dvynukes turi wub.gif va ax.gif Čia tų pvz apstu.
Man T irgi: arba žiauriai liūdnai sodina ant žemės, arba - bajeris rolleyes.gif Dabar prieš įsodinimą visa susistresinus klausiu jo n kartų, ar gera kokybė embrionų, o jis paglosto man veidą per žandukus ir sako: "the same as You are right now" blink.gif Galvok, ką nori, žmogau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fija @ 2012 11 15, 22:48)
sveikos  4u.gif
dėl Graikijos zarazų. noriu paklausti merginų, kurioms nepavyko iš pirmo karto jų išnaikinti. o antrą kartą sugėrus antibus jos išnyko, ar reikėjo ir trečio antibu kurso?

reikia ir trecio,dazniausiai dozes ir pacius vaistus jau koreguoja,gali ir leidziami buti.
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 11 15, 21:27)
Mano Ovitrelio injekcija buvo lapkricio 5 diena. Kaip beskaiciuotum, siandiena jau 10 dienu praeje. O testas rode vaiduokliuka. Tad reikes ryt tiketis svaraus ir balto testo ax.gif

Kaip smagu, kad jums merginos sekasi! Jei tau 10 DPO rode vaikduokli - tai tikrai viskas gerai, nes man šiandien 10 DPO ir 1 riebus brūkšnys
Papildyta:
QUOTE(sniege555 @ 2012 11 16, 11:25)
ot, bus neklausyti  ax.gif Nieko, atleidžiam  smile.gif Kaip šiandien jausmelis?

Jaučiuosi normaliai, tik bandau susivokti kas vyksta ir statistiškai įvertinti savo šansus.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 11 16, 08:05)
Panos, kam daryta abrazija, klausimas: kiek po to turetu kraujuoti? Man sake laikyti sia diena pirma ciklo diena, bet man tik kokia valanda pakraujavo ir dabar svaru. Bet gal normalu, juk mmm yra butent gleivines valymasis, tai neigu gleivines nebera, tai ir neturi kraujuoti?

Rimtai abrazijos diena - pirma mmm diena? Ar cia skirtingai reikia skaiciuot ir vertint, kai tau tarsi profilaktiskai dare, o man nesivystanti issiurbe? verysad.gif Jei skaiciuot kaip ciklo dienas, tai man butu sesta ir isties kraujavimas jau nulinis. Buvo daugiau, maziau. Neiprastai skaudejo vakar ir uzvakar vakarais, net geriau vaistus nuo skausmo unsure.gif Gal kad gimda traukiasi, grizta i pradine padeti, matau, kad ir pilvukas nebe toks ispustas, bet krutine vis dar padidejusi, gal tokia ir isliks bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, as jau namie, nusipirkau vaistu,tikiuosi, pades unsure.gif laukiu nesulaukiu.

Bet vieno dalyko nesupratau... Daugiau negu para be maisto,isvalytu zarnynu.. Ir priaugau 1kg blink.gif pasisveriau su viltim,kad nudziugins svarstykles , taip ir apsivoziau. Kodel.... Gal dar kokie skysciai uzsilaike, nes pilvas tai kaip nestuminis,ispustas ir kietas, kas nors pamatytu,tikrai sveikintu doh.gif

Zinot, kalbejot apie sapnus, o as ta nakti pries LP sapnavau,kad mano hcg buvo 85. Taip gera buvo wub.gif tik nemegstu atsibust po tokiu sapnu

Sniege, Stryga, Cituk 4u.gif

GB, nesupratau su tais vaiduokliais, ar turi galvoj ,kad vaiduokliavo po ovitrelio, darei testa,kaip Beta, ar tau dabar 10 dpi vaiduokliauja?

QUOTE(Amour @ 2012 11 16, 14:04)
Rimtai abrazijos diena - pirma mmm diena? Ar cia skirtingai reikia skaiciuot ir vertint, kai tau tarsi profilaktiskai dare, o man nesivystanti issiurbe?  verysad.gif Jei skaiciuot kaip ciklo dienas, tai man butu sesta ir isties kraujavimas jau nulinis. Buvo daugiau, maziau. Neiprastai skaudejo vakar ir uzvakar vakarais, net geriau vaistus nuo skausmo  unsure.gif Gal kad gimda traukiasi, grizta i pradine padeti, matau, kad ir pilvukas nebe toks ispustas, bet krutine vis dar padidejusi, gal tokia ir isliks  bigsmile.gif  biggrin.gif

Zinok,nezinau, bet turbut ir tau taip turetu skaitytis g.gif o kad skauda..gal normalu, traukiasi gimda verysad.gif
Atsakyti
Mano rezultatai 10dpi 2d. (7dpi blast) HCG 1.22 ..
Ir si karta nepavyko
Atsakyti
Nenusimink ir laikykis 4u.gif
Atsakyti