Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai, viskas apie juos

QUOTE(Ex @ 2013 01 03, 13:45)
Oho. O turėsi jiems sąlygas vėliau panešiot kažkur ar auginsi kambaryje? Čiliams tai gal ir laikas, bet jei sėsi normalius pomidorus (ne vazoninius), bus nelengva daigelius kokybiškai išaugint.

O ankstyvam derliui pomidorus aš vis nerandu tinkamo laiko kada juos sėt - tai per anksti, tai per vėlai.. unsure.gif negi būsiu priversta sausyje sėt doh.gif arba reiks nežiūrėt į jokius kalendorius.

Tai tik 2 kokius, gal vazoninius o gal kokius žemaūgius įkišiu, bus matyt ax.gif Nemanau, kad keli daigai labai apsunkins smile.gif Lempa augalams dar viena yra atliekama, pajungsiu jei ką smile.gif
Atsakyti
Man jau tų užsireikė ax.gif Rinkčiau sau ant sniego wub.gif wub.gif wub.gif
Jabloki na snegu
user posted image
Gal ATSILIEPIMAI visai neblogi (nelabai tiksliai suprantu rusiškai)
Didelio skonio nesitikiu iš jų, gal tik greičiau raust pradėtų g.gif

Jei kas darytumėt užsakymą iš estų, priglauskit blush2.gif (aš neturiu kreditinės....)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 03 sausio 2013 - 14:10
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 03, 11:44)
As ir gavau утренняя роса-reiks isbandyti.  Dar gavau княгиня ir рыцарский турнир.

prisipazink, kiek dar kokio gerio emei, kad tiek dovanu gavai biggrin.gif
Bet pavadinimas vel - рыцарский турнир biggrin.gif biggrin.gif Pomidorai turbut su zirgais ir kardais auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 01 02, 13:13)
po sausio dar vasaris eina..  bigsmile.gif

Nusivyliau kovo mėnesiu, beveik nėra pasirinkimo.
Kovas.
2, 29, 30 dienos tiktų iš bėdos.
15-16, 25 dienos labiau tiktų pikiavimui ir sodinimui.
20-21 dienos vienintelės pačios vaisingiausios, tinkamiausios ir tobuliausios pomidorų sėjai.
Aš asmeniškai žvilgčioju į kovo 2 dieną. Bet dar pagalvosiu, eisiu vasario mėnesį atidžiau paraklinėt, gal ten ką atrasiu.. bet jei pavasaris bus vėlyvas, irgi nieko gero iš to vasario unsure.gif

4u.gif Ex , dėkui...tai taip ir išeina , kad 2-ą kovo reik sėt ax.gif taip ir darysiu - bet dar ir 20-21 paliksiu dalį gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 03, 14:07)
prisipazink, kiek dar kokio gerio emei, kad tiek dovanu gavai  biggrin.gif
Bet pavadinimas vel - рыцарский турнир  biggrin.gif  biggrin.gif  Pomidorai turbut su zirgais ir kardais auga  biggrin.gif

Emiau cool.gif Negi siustis tik pakeli irnesakyk.gif Bet mes per puse su viena pomidoriene pirkom biggrin.gif

Zemaugiai tie riteriukai:
http://www.seedsmail...catalog/60/209/

Ale visai grazus smile.gif

Kniaginia ta tai tikra kniaginia biggrin.gif
http://www.sibsemena...omat/15762.html

O siaip emem (tingiu rasyti rusisku sriftu blush2.gif ): Rozovyj Miod, Churma, Korol Korolej, Diadia Stiopa, Babuskin Sekret, Orlinyj Kliuv ir Pudovik.

O daar dar kiek ten visko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 03 sausio 2013 - 14:44
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 03, 14:43)

O daar dar kiek ten visko doh.gif

ugu, apsirupinus moteriske ten pasitaike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 01 03, 15:28)
tai taip ir išeina , kad 2-ą kovo reik sėt ax.gif

hm, šiaip nelabai tinkama diena, bet kad nieko geresnio nesurandu kovo pradžiai.. O vasario pabaigai matau tik puikią 21 dieną (Vėžio ženklas, priešpilnis) ir galbūt 28d. (Svarstyklių ženklas - produktyvus, tik tiek, kad pilnatis..) Bet astrologiniam ženklui visada duodame pirmumą, po to tik mėnulio fazei smile.gif

Gal Jolituxx ką patars iš savo varpinės.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 03, 15:43)
Emiau cool.gif  Negi siustis tik pakeli irnesakyk.gif

Zemaugiai tie riteriukai

Kniaginia ta tai tikra kniaginia biggrin.gif

O siaip emem (tingiu rasyti rusisku sriftu  blush2.gif ): Rozovyj Miod, Churma, Korol Korolej, Diadia Stiopa, Babuskin Sekret, Orlinyj Kliuv ir Pudovik.

O čia tai prisigrybavot thumbup.gif Aš irgi į tą Stiopką vis žvilgčiojau, bet taip ir liko mintyse...
Atsakyti
Sveikos mergaites, matau prakalbote apie ankstyvu pomidoru seja, tai pasakysiu is savo patirties. pernai sejau sausio 4 d. balkoninius, prmi pomidorai sunoko motinos dienai. jokiu lempu neungiau-auginau ant palanges daigelius. aisku jie sunkiau auga, t.y. leciau, bet netysta jie nei ka. siemet sesiu kita savaite ax.gif
bet tik balkoninukus ir paprikas "palangines"
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 01 03, 15:15)

O čia tai prisigrybavot thumbup.gif  Aš irgi į tą Stiopką vis žvilgčiojau, bet taip ir liko mintyse...

Parasyk adresa i a.z. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,

seniai cia jau besirodziau. Bet jau pradedu svajoti apie pomidoru, ciliu ir papriku seja. Siltnamis mano po sezono stovi tykus ir ramus. Nieko i ji nesodinau. Nes po sezono pirmojo labai susmego zeme nauja, tai pavasari reiks naujai komposto uzversti i ji. Todel sodinti kazko ir nesodinau. Vistiek zeme vesti reiks nauja. Per tuos darbus ir bedas ir stiklus pamirsau nusiplauti doh.gif Bet manau,kad koki kovo menesi ne velu tam bus dar g.gif Ar klystu? Apziurejau siandien turimas seklas. tai manau,kad niekp naujo nepirksiu, nors ir knieti. Bet uzteks kiek yra, o yra nemazai blush2.gif Sodinsiu maziau siemet vysniniu, bandysiu daugiau sodinti didziavaisiu. Turiu Brutus, Money maker, Bajaja ir Vilma (po kelis daigelius del grozio ir kaimynkai vienai zadejau padaiginti kelis), Polfas H, Betalux, Beta, S.Marzano 2, Supersteak H, Saint Pierre. Seja pradesiu nuo vasario galo pomidoru ir baigsiu seja iki kovo vidurio manau. Kad vienu metu neapsikrauciau indeliais ir zemem smile.gif
Atsakyti
mane tai isverte is koto tie melyni NORIUUUUU ohmy.gif
man rodos jie biski kitokie nei Regila augino, nes tokiais tai bandysiu siuirpinti zmones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 01 03, 15:31)
mane tai isverte is koto tie melyni NORIUUUUU ohmy.gif
man rodos jie biski kitokie nei Regila augino, nes tokiais tai bandysiu siuirpinti zmones biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Jau apsibraukiau vasario 21 d., pas mane po palangėm radiatorių nėra, tai lėtai auga. Ir kokius du jablokus reiks dar anksčiau pasisėt, eksperimentui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inga:): 03 sausio 2013 - 15:41