Sveikutes, i sias lelytes kolkas tik seile varvinu, bet... yra planai dukriukui 4-o gimtadienio proga nupirkti kokia monstruke
Klepesova, kaip tik siandiena "Senukuose" uzmaciau monstrisku puzliu: buvo dvieju rusiu - iprastinio puzlio dezeje - su visu monstrukiu vaizdu, ir kiekviena monstre atskira tokiame kaip "karste" ar tiksliau forma dezutes tokia kaip ju mokykliniu spinteliu.
Tik... kainos neisidemejau
o as rosele nusivyliau turim tai pati plastmase is kurios jinai padaryta yra pilka su taskuciais- mes turime viena nekokybiska simba lele tai joje tokia pat taskiukai yra... plius sparneliai labai lengvai krenta- trumpiau- tikejausi kad jie tvirtesnu... bwt ju neimanoma normaliai ikistijie zaidziant pasimeta... darzeli kol dukra paskui susirado... daugiau nebesinese roseles Papildyta: ai dar maksimose dabar -30 proc zaislams tai jei kur yra uzsilikusiu monstriu pirmyn- turi but pigiau nei siustis...
kazkaip ir as nusivyliau- dukra labai norejo- taciau krentantys sparnai, pilka su taskeliais oda- net ir dideles akys atrodo nekaip kazkokia nelabai isbaigta jin man... o kirpciukai tik gadina visa reikala...- musiske klasikine su "gyvuliu" ir dienorasciu- nesakau dukra zaidzia- ir dabar sudeta viskas tvarkingai, taciau labai asmeniskai as nusivyliau... man vis tiek mylimesne laguna su strazdanelemis...
O mūsiškei Rošelė patenka į mylimiausiųjų trejetuką Ir su sparnais viskas gerai Nors per savo gimtadienį nusipirko tik dėl to, kad daugiau nelabai buvo iš ko rinktis. Bet dabar labai patinka Tik man asmeniškai iš "Scaris: City of Frights" serijos Rochelė gražesnė, šios linijos visos lėlės labai mielos Mūsiškė tai paprasta, pati pirmoji
taip pilai pritariu is tos serijos rosele mielesne - pas mus kirpciukai kaip stagarai stovi- ir nieko neina sujais padaryt- slykstesnio dalyko nemacius- nors dukrai patinka- cia man nepatinka dukra daba laukia labai frenkes... o siaip moterys- klausiu patarimo- dukra uzsiprase KITOMS KALEDOMS EBES - musu ranka suluzusi- nezinau kaip elgtis- ar pirkti nauja ebe- bet gi turim ir pati ranka sulauze- ar vis tik net neieskot pigiau vaikas sulauze- nebevertins paskui ir kitu nesaugos... nezinau kaip elgtis- ieskot- neieskot... dabar vaikui pamazu jau nebepatinka zaisti su beranke lelyte- ranka jinai "nuzaide" nu niekur nerandu- net lovas atitraukinejau... ka daryti? ar pirkti nauja ar tai lai bus pamoka kad labiau saugoti leles reik???
taip pilai pritariu is tos serijos rosele mielesne - pas mus kirpciukai kaip stagarai stovi- ir nieko neina sujais padaryt- slykstesnio dalyko nemacius- nors dukrai patinka- cia man nepatinka dukra daba laukia labai frenkes...
o siaip moterys- klausiu patarimo- dukra uzsiprase KITOMS KALEDOMS EBES - musu ranka suluzusi- nezinau kaip elgtis- ar pirkti nauja ebe- bet gi turim ir pati ranka sulauze- ar vis tik net neieskot pigiau vaikas sulauze- nebevertins paskui ir kitu nesaugos... nezinau kaip elgtis- ieskot- neieskot... dabar vaikui pamazu jau nebepatinka zaisti su beranke lelyte- ranka jinai "nuzaide" nu niekur nerandu- net lovas atitraukinejau... ka daryti? ar pirkti nauja ar tai lai bus pamoka kad labiau saugoti leles reik???