Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 10

QUOTE(Blue_rose @ 2012 11 30, 18:06)
Buvome trikuose salonuose ir visur sakė tą patį - kad ji rinkta lenkijoje. Vieni iš jų patys turėjo tą modelį ir neslėpdami tai sakėax.gif  Tai ar jie visi trys melavo  g.gif
na nesvarbu, ne tai norejau papasakot.

Papildyta:
Pirma modeli Vektronoje
Antra ir trecia modeli buitis.lt (siaures miestelyje)
Ir ogminoj buvom.
Vilniuje visos parduotuves.

O Jūs pati pažiūrėti negalėjote blink.gif
Nueikite į tas pačias parduotuves ir pažiūrėkite. Atidarius dureles, ant briaunos už valdymo panelės parašyta "Made in Germany".
Jei nerasite, galimi du variantai: arba Lenkija okupavo gabalą Vokietijos arba ten ne tas modelis doh.gif
Tada paklauskite tų, kurie jus naglai išdūrė (arba kaip jūs sakote "turėjo tą modelį ir neslėpdami tai sakė") kaip čia yra. Aš tai ten daugiau nebeičiau po tokių pasakų, pagelbėjusių Jums be reikalo išleisti šimtą-kitą litų papildomai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 12 01, 16:29)
O Jūs pati pažiūrėti negalėjote  blink.gif
Nueikite į tas pačias parduotuves ir pažiūrėkite. Atidarius dureles, ant briaunos už valdymo panelės parašyta "Made in Germany".
Jei nerasite, galimi du variantai: arba Lenkija okupavo gabalą Vokietijos arba ten ne tas modelis  doh.gif
Tada paklauskite tų, kurie jus naglai išdūrė (arba kaip jūs sakote "turėjo tą modelį ir neslėpdami tai sakė") kaip čia yra. Aš tai ten daugiau nebeičiau po tokių pasakų, pagelbėjusių Jums be reikalo išleisti šimtą-kitą litų papildomai  lotuliukas.gif

Speedy,
pasistengsiu aplankyti šias parduotuves ir apžiūrėti tuos modelius. Kažkodėl manau kad pirmojo modelio gyvai nepamatysiu niekur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 12 01, 15:29)
O Jūs pati pažiūrėti negalėjote  blink.gif
Jei nerasite, galimi du variantai: arba Lenkija okupavo gabalą Vokietijos arba ten ne tas modelis  doh.gif
Tada paklauskite tų, kurie jus naglai išdūrė (arba kaip jūs sakote "turėjo tą modelį ir neslėpdami tai sakė") kaip čia yra. Aš tai ten daugiau nebeičiau po tokių pasakų, pagelbėjusių Jums be reikalo išleisti šimtą-kitą litų papildomai  lotuliukas.gif

Skaitau ir prisiminiau viena situacija Senukuose...
Vienas zmogelis ziurineja saldytuvus. Klausia konsultanto – kur pagaminta?
„Konsultantas“ pasiziuri i etikete:
- PRC. Aj, tai cia reiskia, kad „bet kur gali buti pagaminta“...

Nu jau vos balsu nesusizvengiau...
PRC – People's Republic of China (pazodziui isverciant: Zmoniu Kinijos Respublika)
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 01, 13:11)
Sveiki, kiek perskaičiau atgal, mažai kas klausia apie pigesnes indaploves, didelių reikalavimų neturim ir kažkokių šustrų funkcijų mum tikrai nereikia, svarbu gerai plautų tiek indus, tiek puodus biggrin.gif Norim įtilpt į 1200Lt, gal galėtumėt patart, koks modelis normaliausias už tokią sumą? Kalba eitų apie 60cm, pilnai įmontuojamą. Buvau nusižiūrėjus tokią http://www.neriba.lt...-f54000vi0.html bet lyg niekur jos nebėra, dabar užmačiau tokias
http://www.tortuga.l...mens-sn65e008eu
http://www.preka.lt/...rolux-esl65070r
http://www.baltamesk...-indaplove.html
Gal galėtumėt pakomentuoti (gal kažkuri kažkuom esminiu skirias ar kažką naudingo turi, nes tarkim vandens sąnaudos +- 1-2l man esmės nesudaro) ar pasiūlyti kažką geresnio? Ačiū.

Plyyyz, padėkit, rytoj jau baldininkas atvažiuoja, turbūt klaus išmatavimų technikos...... sad.gif
Atsakyti
Jau senokai pastebejau, kad atejus vyrams i supermama.gif MAMU foruma, padaugejo kandziu repliku, pasaipu ir pan verysad.gif truputi daugiau pagarbos reiktu ismokt mad.gif Jeigu mane ir apgavo, tai nesuteikia jums teises saipytis.

Ir ne jums mano simtus skaiciuot ax.gif
beto sumokejau kaip tik maziau uz antra modeli, negu uz pirma prase. bet cia nesvarbu.
Sekmes karaliaujant tarp mamu, o gal pats laikas susirast superteciu foruma ir ten kandziotis bicycle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue_rose: 02 gruodžio 2012 - 14:37
QUOTE(Blue_rose @ 2012 12 02, 15:58)
Jau senokai pastebejau, kad atejus vyrams i  supermama.gif MAMU foruma, padaugejo kandziu repliku, pasaipu ir pan  verysad.gif  truputi daugiau pagarbos reiktu ismokt  mad.gif Jeigu mane ir apgavo, tai nesuteikia jums teises saipytis.

Ir ne jums mano simtus skaiciuot  ax.gif
beto sumokejau kaip tik maziau uz antra modeli, negu uz pirma prase. bet cia nesvarbu.
Sekmes karaliaujant tarp mamu, o gal pats laikas susirast superteciu foruma  ir ten kandziotis bicycle.gif

Nuo pat pradžių kalba buvo apie tai, kad klaidinote savo pasisakymu.
Arba tai darėte sąmoningai arba tiesiog pati buvote suklaidinta.
To ir būtų užtekę. Apie tai ir rašiau pirmame komentare. Tiesiog faktai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 02, 13:26)
Plyyyz, padėkit, rytoj jau baldininkas atvažiuoja, turbūt klaus išmatavimų technikos...... sad.gif

Mano akimis, dėl skirtingų priežasčių, tame saraše vertos dėmesi dvi indaplovės:
patikimumas, kokybė: Siemens SN65E008EU
funkcionalumas: Whirlpool ADG 8553A+ FD
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 12 02, 16:17)

Mano akimis, dėl skirtingų priežasčių, tame saraše vertos dėmesi dvi indaplovės:
patikimumas, kokybė: Siemens SN65E008EU
funkcionalumas: Whirlpool ADG 8553A+ FD

Be galo Jums dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Gal galite patarti? 4u.gif
SIEMENS SN65E008EU
BOSCH SMV50E90EU
BOSCH SMV50E70EU
WHIRPOOL ADG 9442 FD

Nei vieno modelio parduotuvese nemaciau, pirkciau internetu, tad gal ka patartumet ax.gif Kiek suprantu, visos isskyrus Whirpool, pagamintos Vokietijoje? Kaina visu daug maz panasi, funkcijos irgi - i ka atkreipt demesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2012 12 02, 19:03)
Gal galite patarti? 4u.gif
SIEMENS SN65E008EU
BOSCH SMV50E90EU
BOSCH SMV50E70EU
WHIRPOOL ADG 9442 FD

Nei vieno modelio parduotuvese nemaciau, pirkciau internetu, tad gal ka patartumet  ax.gif Kiek suprantu, visos isskyrus Whirpool, pagamintos Vokietijoje? Kaina visu daug maz panasi, funkcijos irgi - i ka atkreipt demesi?  g.gif

SIEMENS SN65E008EU ir BOSCH SMV50E90EU vienodos. BOSCH SMV50E70EU tikia kaip anos, tik 2 dB tylesnė ir vietoj "praplovimo" programos turi "švelnaus plovimo 40C" programą. Visos jos gaminamos Vokietijoje.
WHIRPOOL ADG 9442 FD - funkcionalus modelis su geromis charakteristikomis. Made in Italy.
Jei nerastumėte minėto Whirlpool modelio, pabandykite pažiūrėti alternatyvai ADG8673A++FD.
Atsakyti
Labai Jums aciu, speedy 4u.gif Tuomet ziuresiu, kuri pigesne, jei visos daug maz vienodos, ir kuria lengviau gauti.
Tiesa, tas 'Multizone'' Whirpool'uose yra ta pati pusine ikrova, ar ne?
Ir ar visose siose indaplovese man be problemu tilps skardos, keptuves? Cia pirmoji mano indaplove, tad net nenutuokiu, kaip jos ten talpinamos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 03 gruodžio 2012 - 11:59
Sveiki,
Renkamės tarp Siemens SN66L080EU ir SN66E002EU, kaip suprantu skirtumas tas, kad antroji neturi trečio stalčiaus įrankiams ir atlenkiamų laikiklių. Kaip manote ar tai labai reikalinga ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 12 03, 20:16)
Sveiki,
Renkamės tarp Siemens SN66L080EU ir SN66E002EU, kaip suprantu skirtumas tas, kad antroji neturi trečio stalčiaus įrankiams ir atlenkiamų laikiklių. Kaip manote ar tai labai reikalinga ? g.gif

Skirtumas ne tik tas. Ten apskritai viskas kitaip:
laiko parodymai (atidėjimas 1-24 val.),
naujesnės programos (intensyvi SMART 45 °C),
vandens jutiklis (programa Auto 45-65°C),
papildoma programa "intensiveZone",
mažiau vandens (10 litrų),
energijos sąnaudų efektyvumo klasė A++,
tylesnė (triukšmo lygis 46 (dB (A) re 1 pW).
Atsakyti