Sveik!
Issirinkau indaplove
SN64M030EU
Patarkit kur teirautis geriausios kainos i AZ, Aciu visiems
QUOTE(mcaelum @ 2012 12 07, 13:47)
Gal GOOOOOgle

speedy , vel as su prasymu, buvau nusiteikus SR65M030EU, tai sau ramei sedejau ir laukiau tos artejancios stebuklu nakties, iki sios popietes, su vyru besnekant patempe mane kas uz liezuvio pasakyti , kad gal geriau zureti 3 stalciu indaploves, uzsimanem apziureti parduotuvei kaip atrodo istikro vaizdelis, ir beabejo liepe ieskoti tik 3 staliu, ir be jokiu diskusiju, nors parduotuvei stovejo tik vienas boch jai neapsimeluosiu SPV58M00EU, bet inete pasidairius , galvociau gal reiktu rintkis is siu?
SR65M080EU
SR66T090EU
man duse linktu i paskutini modeliuka, prasau palaikymo , arba pasiulymo pigiau ir geriau
ir isviso uzvesti teisingu keliu.... ACIUUU
SR65M080EU
SR66T090EU
man duse linktu i paskutini modeliuka, prasau palaikymo , arba pasiulymo pigiau ir geriau

QUOTE(liumcikas @ 2012 12 09, 21:10)
speedy , vel as su prasymu, buvau nusiteikus SR65M030EU, tai sau ramei sedejau ir laukiau tos artejancios stebuklu nakties, iki sios popietes, su vyru besnekant patempe mane kas uz liezuvio pasakyti , kad gal geriau zureti 3 stalciu indaploves, uzsimanem apziureti parduotuvei kaip atrodo istikro vaizdelis, ir beabejo liepe ieskoti tik 3 staliu, ir be jokiu diskusiju, nors parduotuvei stovejo tik vienas boch jai neapsimeluosiu SPV58M00EU, bet inete pasidairius , galvociau gal reiktu rintkis is siu?
SR65M080EU
SR66T090EU
ir isviso uzvesti teisingu keliu.... ACIUUU
SR65M080EU
SR66T090EU

Mano supratimu, "trečias stalčius" gana svarbus būtent siaurose (45 cm) indaplovėse. Atsilaisvina daugiau vietos apatiniame stalčiuje, kur tradiciškai pakliūna stambesni indai.
Bosch SPV58M00EU ir Siemens SR65M080EU praktiškai tas pats.
SR66T090EU ir SPV69T00EU - aukštesnės klasės modeliai - tylesni ir brangesni.
Anksčiau šiame forume buvo pakankamai išnagrinėti skirtumai tarp jų. pavertę kelis puslapius atgal rasite.
QUOTE(speedy @ 2012 12 02, 16:17)
Mano akimis, dėl skirtingų priežasčių, tame saraše vertos dėmesi dvi indaplovės:
patikimumas, kokybė: Siemens SN65E008EU
funkcionalumas: Whirlpool ADG 8553A+ FD
Sveiki dar kartą, jau norėjau imt Siemensa, kadangi kainos vienodos lyg ir buvo, o pateikus užklausą, ir kaina pasikeitė, pabrango 100lt

QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 10, 13:27)
Sveiki dar kartą, jau norėjau imt Siemensa, kadangi kainos vienodos lyg ir buvo, o pateikus užklausą, ir kaina pasikeitė, pabrango 100lt
Na nedaug, bet vis tik, jau ir taip dairėmės pigesnės, o vis didėja ta suma
Ar tas Whirpulas labai nusileistų tam Siemensui? Kažkaip Siemens patikimiau skamba, bet Whirpulas tylesnis, taupesnis, bet kaip su patikimumu?... Pardavėjai porina, kad patikimas ne ką mažiau už tą Siemesną, bet tai... "pardavėjai"... 

Nelabai aišku, kaip įvertinti "kiek labiau ar mažiau patikimas".
Yra dalykai skirtingi: gedimai, ilgaamžiškumas ir pan.
Naujos gerai plaus ir ta ir kita.
Čia situacija, kai bet kuris pasirinkimas bus teisingas.
Na tai būtent tai ir aktualu - gedimai, ilgaamžiškumas...
Beje, realybėj skirtumas yra tarp 44db ir 48db?...
Bus 2tarifai, tai mąstom paryčiam statyt skalbt indus.

Turiu tokį kvailą klausimą - ar visoms indaplovėms atidarius dureles stalčiai išvažiuoja? ar būna, kad reikia kišti indus tarsi į spintelę? Konkrečiai domina Siemens SN66L080EU modelis.
QUOTE(rim @ 2012 12 10, 14:02)
Turiu tokį kvailą klausimą - ar visoms indaplovėms atidarius dureles stalčiai išvažiuoja? ar būna, kad reikia kišti indus tarsi į spintelę? Konkrečiai domina Siemens SN66L080EU modelis.
Stalčiai išsitraukia.
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 10, 13:59)
Na tai būtent tai ir aktualu - gedimai, ilgaamžiškumas...
Bus 2tarifai, tai mąstom paryčiam statyt skalbt indus.

Garso stipriui padidėjus 10 kartų, garsumas padidėja 10 dB. Žr.: http://lt.wikipedia.org/wiki/Garsumas
[quote=speedy,2012 12 10, 15:54]
Stalčiai išsitraukia.
Papildyta:
Ačiū, tada viskas gerai
, o tai baldininkai išgąsdino- sako būna, kad neišsitraukia.
Stalčiai išsitraukia.
Papildyta:
Ačiū, tada viskas gerai

QUOTE(speedy @ 2012 12 10, 15:54)
Papildyta:
Garso stipriui padidėjus 10 kartų, garsumas padidėja 10 dB. Žr.: http://lt.wikipedia.org/wiki/Garsumas
Ačiū, na tas garso stipris irgi sudėtingai suprantamas, bet va toj lentelėj pateikti pavyzdžiai, kad šnabždesys yra 40db, o įprasta kalba 50db, tai darau prielaidą, kad 4-5db irgi nemažai turėtų skirtis

QUOTE(mcaelum @ 2012 12 07, 12:47)
Sveiki. pirkome www.edoro.lt