Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 10

QUOTE(Skaidre @ 2013 01 29, 16:41)
smagiai diskutuojat. Trečias stalčius reikalingas tam, kad švariau išplautų stalo įrankius.
O kaip šita Bosch SRS55CO2GB ? blush2.gif

cia tik Jusu issigalvota nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2013 01 30, 01:46)
cia tik Jusu issigalvota nuomone smile.gif

ne, čia salono darbuotojų nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2013 01 30, 12:26)

nesat dabar cia tas paskalas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 30 sausio 2013 - 18:24
QUOTE(Skaidre @ 2013 01 30, 11:26)

Taigi logiska, trecias stalcius reikalingas tam, kad daugiau vietus butu lekstems ir (ar) bliudams.
Juk i krepsio vieta drasiai telpa salotu dubuo ar ~5 lekstes...
Atsakyti
Kalba buvo apie: Trečias stalčius reikalingas tam, kad švariau išplautų stalo įrankius. Tai ka norite pasakyti,kad as valgau su nesvariais irankiais nes pas mane nera trecio stalciaus, o yra krepsys apatiniame stalciuje? blink.gif nebenusipezekit.
Atsakyti
speedy, as ir vel pas jus 4u.gif
Jau turejau viena modeli pasiulyta Bosch SMV 48M10EU, bet perskaiciau cia, kad triuksminga ir nelabai kokia doh.gif (todel matyt ir pigesne)

Dabar nusirasiau
Siemens SN66M095EU
Siemens SN65U090EU
Siemens SN64M030EU
Siemens SN66M085EU

O gal kazkoki visai kita modeli patartumet, indaplovei reikalavimai butu - imontuojama, 60 cm, ekonomiska, 3 stalcius gerai, bet gali ir nebuti (dabar neturiu, tai kaip ir nepasigedau). Valdymas geriau knopkutes tikriausiai g.gif , svarbu, kad apatiniam stalciuje susilankstytu abi dalys....Laiko atidejimas kad butu..., prieziura, valymas filtru kuo paprastesnis.Nu ir kad vidus butu ne kaip zaislines doh.gif , nes ciupinejau ir tokiu parduotuvese.
4u.gif
Atsakyti
čia gal aš ne į temą, bet... vakar buvau užuolaidų salone, dairausi audinių. norom nenorom girdžiu kaip karštai diskutuoja dvi moterys apie indaplovę . ir viena taip įtikinėja, kad jai jos nereikia nors ją ir turi, ir kas keisčiausia, ji jos neišbandė, o indaplovę naudoja kaip spintelę ir ten laiko kruopas biggrin.gif clap_1.gif vos susilaikiau nenusijuokus garsiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 31, 04:48)
speedy, as ir vel pas jus  4u.gif
Jau turejau viena modeli pasiulyta Bosch  SMV 48M10EU, bet perskaiciau cia, kad triuksminga ir nelabai kokia  doh.gif (todel matyt ir pigesne)

O jei vietoj to gerokai supaprastinto Bosch'o pažiūrėtumėte Siemens SN68M044EU g.gif ir kainų kategorija panaši.
Atsakyti
QUOTE(braskegraske96 @ 2013 01 31, 16:48)
čia gal aš ne į temą, bet... vakar buvau užuolaidų salone, dairausi audinių. norom nenorom girdžiu kaip karštai diskutuoja dvi moterys apie indaplovę . ir viena taip įtikinėja, kad jai jos nereikia nors ją ir turi, ir kas keisčiausia, ji jos neišbandė, o indaplovę naudoja kaip spintelę ir ten laiko kruopas biggrin.gif  clap_1.gif  vos susilaikiau nenusijuokus garsiai  lotuliukas.gif

nieko cia keisto ir nera ko juoktis...mano mama turi skalbimo masina,bet skalbia rankomis,virina baltus tokiam aliuminiam dideliam puode....kas butu,jei turetu indaplove...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 01 31, 18:08)
O jei vietoj to gerokai supaprastinto Bosch'o pažiūrėtumėte Siemens SN68M044EU  g.gif  ir kainų kategorija panaši.

As jau anos atsisakiau doh.gif dabar apsistojau ties SMV59T20SK. Ji brangesne, bet gal ir geresne? Lyginans su jusu parodyta SN68M044EU kuri kuri vertingesne? Skaitau aprasymus ir nesusigaudau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 31, 19:53)
As jau anos atsisakiau  doh.gif dabar apsistojau ties SMV59T20SK. Ji brangesne, bet gal ir geresne? Lyginans su jusu parodyta SN68M044EU kuri kuri vertingesne? Skaitau aprasymus ir nesusigaudau  blush2.gif

speedy jums paaiskins,bet as pastebiu,kad jus vis "linkstat" prie didesnio slamsto nei prie mazesnio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 31, 19:06)
speedy jums paaiskins,bet as pastebiu,kad jus vis "linkstat" prie didesnio slamsto nei prie mazesnio thumbup.gif

kuris didesnis slamstas, kuris mazesnis ir kodel?
Atsakyti