Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 11 12, 18:46)
pradžiamokslėm info žmogaus konkursui foto galit kelti iki penktadienio vidurnakčio. Šeštadienį jau balsuojam.
Kartoju informaciją, nes taip norėjot konkurso tik jums, bet dalyvaujat tikrai vangiai.

O šitame konkurse gali dalyvauti tik jau namų darbus atlikusios, taip?
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 12, 21:04)

tau mažai liko atsiskaityti, tad manau tikrai gali dalyvauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 12, 19:04)

as manau, kad nebutinai mirksiukas.gif Jeigu tik yra ideju ir noro, tai butinai dalyvaukit 4u.gif
Atsakyti
Maggie, nu akys visko gal nesugadino g.gif pačią idėją įgyvendinau, bet matomai, su akių žvilgsniu reik padirbėti, arba kokį makiažą netgi parinkti ax.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 11 12, 16:55)

mmm pamačiau ir iškarto krito akis, matosi kėdės atlošas po suknele, pats apdirbimas, kam tų ale kažkokių skirtuliukų (ale sniegas ar kas?) galėjai tolėliau pastatį nuo to sudegusio namuko, šiaip idėja puiki.

kietas plentas, nu apvadinai fotkėje kam??? Ir man pilkai murzina JB.

Yvette, šūkauk šūkauk verta kartais 4u.gif

O vat įdomu, kodėl senučiukės Temoje šokis nėr aktyvios?a? g.gif Ar čia laukt paskutinės minutės ir kai trinktelsit su šedevrais,kad ir žado niekam nebeliks smile.gif

O kaip šitie variantai? Ačiū,jei kas pasisakysite 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 12 lapkričio 2012 - 20:34
Iš pasutinių stengiuosi dėl konkursėlio mokinukėm... TIKRAI... unsure.gif Bet jau kuris laikas taip mintys išlakstę, net nežinau kur jos... Kodėl toks badas... doh.gif ką bebanda tas neišeina..
Bet nesiskūsiu, iš kailio nersiuos, kad atlikt.. 4u.gif

Maggie , friends.gif Stengiuosi, darau, jei čia nededu, nereiškia nedarau, taip? ax.gif Ačū už gražius žodžius.. 4u.gif

Afre , vistiek akys laimingos.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 12, 21:22)

O vat įdomu, kodėl senučiukės Temoje šokis nėr aktyvios?a? g.gif Ar čia laukt paskutinės minutės ir kai trinktelsit su šedevrais,kad ir žado niekam nebeliks smile.gif

kaip kitos nežinau, aš tai idėjų neturiu, deja. Graži tema, bet ir sunki, nes banaliai nesinori.
Apskritai dievinu viską, kas su šokiu kažką bendro turi.
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 12, 19:22)
* O vat įdomu, kodėl senučiukės Temoje šokis nėr aktyvios?a? g.gif Ar čia laukt paskutinės minutės ir kai trinktelsit su šedevrais,kad ir žado niekam nebeliks smile.gif
**O kaip šitie variantai? Ačiū,jei kas pasisakysite 4u.gif

* As irgi to norejau klaust, ale pati sau mintyse i klausima atsakiau apkaltinus lietinga ir niuru lapkriti, nenuotaikas, ikvepimo 'mirti', mintis apie artejancias sventes ir ect. Arba kaip sakai, nuotraukos pasipils paskutines dienas 4u.gif
** Siose zvilgsnis jau panasiau i liudna. Tik man vis tiek nesiseka supirsti to binto su diskriminacija. Kazko man truksta, kad nuotrauka ta tema kalbetu unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 11 12, 20:44)
kaip kitos nežinau, aš tai idėjų neturiu, deja. Graži tema, bet ir sunki, nes banaliai nesinori.
Apskritai dievinu viską, kas su šokiu kažką bendro turi.

ir aš dar turėjau idėja su šokiu,bet deja, mano mergaičiukė šokėja su stuburu ne kas ir nepasirašo FS lauke.

Bet tikrai, tie konkursai super, duoda tokį didesnį spyrį šiknan
O vat, žiūriu temos pradžioje su muzika nieko niekas neįdėjo, dabar nuobodulys irgi niekas nieko... nors gal pvyks su nuoboduliu šią sav. įamžinti ax.gif
Atsakyti
Dukrius serga, tai nakti mintyse vyniojau mergina ir fotkinau, atejau, pamaciau Arfes diskriminacija, antra ideja nuplauke schmoll.gif Butu tema knyga, stalas ir zvake, pradinukems gal butu lengviau, nes bent jau as tai modeliu neturiu... Gatveje tokiu oru irgi nelabai pagaudysi. Zodziu noro yra, galimybiu-ribotai sad.gif Bet ateis tinkama tema, tikiu biggrin.gif

Dincelio pirma man patiko, antra ne, patyrinesiu kompa isijungusi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 12, 20:04)

Aš manau, kad kitų atžvilgiu būtų teisingiausiai ND atsiskaičius dalyvauti konkursėlyje, nes jei nuspręsta kad tik ND atsiskaičius kitas savo foto rodyt, tai ir su konkursais tas pats smile.gif 4u.gif

Afrė, man labiau pirmasis, kompoziciškai patrauklesnis, bet gal kiek per pilka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 12 lapkričio 2012 - 21:26
QUOTE(Suprem @ 2012 11 12, 22:18)
Dukrius serga, tai nakti mintyse vyniojau mergina ir fotkinau, atejau, pamaciau Arfes diskriminacija, antra ideja nuplauke schmoll.gif Butu tema knyga, stalas ir zvake, pradinukems gal butu lengviau, nes bent jau as tai modeliu neturiu... Gatveje tokiu oru irgi nelabai pagaudysi. Zodziu noro yra, galimybiu-ribotai sad.gif Bet ateis tinkama tema, tikiu biggrin.gif

o tu ne žmogus`? bigsmile.gif pabandyk auto
Papildyta:
QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 12, 22:25)
Aš manau, kad kitų atžvilgiu būtų teisingiausiai ND atsiskaičius dalyvauti konkursėlyje, nes jei nuspręsta kad tik ND atsiskaičius kitas savo foto rodyt, tai ir su konkursais tas pats smile.gif  4u.gif

ši taisyklė galioja tiem, kas be ND atneša foto, kur fokuso su žiburiu nerasi ir nori ją prastumti smile.gif
nenumušinėkim motyvacijos tiem, kas rodo daug pastangų, noro

dabar pamačiau Eriką kabančią apačioje ir vėl šokio temą prisiminiau. Ir ausyse suskambėjo Party for everybody, dance. Come on and dance lotuliukas.gif
tokios fainos tos močiutės. va ir dainos iliustracija būtų ir konkursui foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 lapkričio 2012 - 21:32
Na paklausiu biggrin.gif Kaip ta auto paciai padaryti, kad fokusas vietoje butu? biggrin.gif Ar paveiksluoja kazkas kitas? g.gif
Atsakyti