tie kalniukai ir buvo vienintelis minusas del sio viesbucio. nu bet ka darysi - gera kaina, isbandysim
QUOTE(vikta @ 2013 01 11, 13:38)
tie kalniukai ir buvo vienintelis minusas del sio viesbucio. nu bet ka darysi - gera kaina, isbandysim
bet jei gausit kambari pagrindiniam pastate, tai nebus to kalniuko

QUOTE(vikta @ 2013 01 11, 15:05)
Koks draugiskumas

QUOTE(sambuka** @ 2013 01 11, 13:45)
Koks draugiskumas
Plana kur kiekvienas gali susirasti,tai prasom,o jau viesbuti kur gera kaina ,tai jau ne ne ne.Tikra lietuve 

taigi rasiau pries tai, kad pirmadieni galesiu parasyti is kur uzsakinejau, nes kol kas nepatvirtinta kad tikrai uzsakyta.
galiu tik pasakyti kad kaina 2+2 (4 ir 6 metai) 2934 Lt už 9 naktis, birželio 1-10
pigesnė nei Ūdriaus, nei hotels4u, nei bookingo
QUOTE(vikta @ 2013 01 11, 15:47)
taigi rasiau pries tai, kad pirmadieni galesiu parasyti is kur uzsakinejau, nes kol kas nepatvirtinta kad tikrai uzsakyta.
galiu tik pasakyti kad kaina 2+2 (4 ir 6 metai) 2934 Lt už 9 naktis, birželio 1-10
tai kas tau pasikeis,jei dabar pasakysi?Taigi jau uzsisakei.Jei ir bus kelios vietos,tai pati pirma gausi

jaučiu relaksturas.lt

QUOTE(Noja78 @ 2013 01 11, 14:36)
Gal Udrius jums atsiunte kainorasti 2013 metu? Nes puslapyje matau tik 2012, ar nepasikeite kainos? Uzklausiau, bet neatrase e-pastu

Ir ar teisingai supratau - Mitsis grupes viesbuciai tik per kelioniu agenturas rezervuojami (pvz per Udriu)? Nes pvz booking sistemoje man rodo, kad visi kambariai uzsakyti, kokia data beivesciau, nenoriu tiketi, kad tikrai

QUOTE(horos @ 2013 01 11, 20:26)
As pernai buvau Kose, bet gera kaina i Norida gavau ir kitoje agenturoje.
Papildyta:
QUOTE(Noja78 @ 2013 01 11, 18:29)
rasykit jam Skype 
Papildyta:
relaksturas manes paklause is kur as atradau toki viesbuti kaip Mitsis Norida
, nes jie tokio tai nezino. 

Papildyta:
relaksturas manes paklause is kur as atradau toki viesbuti kaip Mitsis Norida

Tikrai gera agentūra, jei nezino

QUOTE(niekadeja1 @ 2013 01 11, 21:41)
As pernai buvau Kose, bet gera kaina i Norida gavau ir kitoje agenturoje.
Papildyta:
Papildyta:

Kokia agentura pasiule gera kaina i Norida

Mes pernai gyvenom Mitsis Summer Palace, tai tas kalniukas kaip ir auksciau nei Norida, tai is forumo pasiskaitymu isivaizdavau, kad ten kazkas baisaus, o realiai tai dziaugemes, kad nors kiek pajudejimo....
Sveiki,
pradedam ir mes planuoti atostogas, pernai buvom Sicilijoj, shiemet norim vel Graikijos salu! Esam buve Kretoj, Rode, pastarasis labai patiko
Manau Kosas irgi patiks.
Vilioja mane Nordica viesbutis, kadangi vaziuosim su 2 metuku dukryte. Aquis marine resort, ir blue domes birzelio1-8 dienomis rodo kad nera vietu, bet dar reiks pabandyti rasyti tiesiai i viesbucius.
O kaip jums shitas viesbutis ? gera kaina, ir viesbuciu tinklas geras.. http://www.booking.c...8da09deecd7cX44
pradedam ir mes planuoti atostogas, pernai buvom Sicilijoj, shiemet norim vel Graikijos salu! Esam buve Kretoj, Rode, pastarasis labai patiko

Vilioja mane Nordica viesbutis, kadangi vaziuosim su 2 metuku dukryte. Aquis marine resort, ir blue domes birzelio1-8 dienomis rodo kad nera vietu, bet dar reiks pabandyti rasyti tiesiai i viesbucius.
O kaip jums shitas viesbutis ? gera kaina, ir viesbuciu tinklas geras.. http://www.booking.c...8da09deecd7cX44
QUOTE(KRISTELA @ 2013 01 11, 16:20)
Ir ar teisingai supratau - Mitsis grupes viesbuciai tik per kelioniu agenturas rezervuojami (pvz per Udriu)? Nes pvz booking sistemoje man rodo, kad visi kambariai uzsakyti, kokia data beivesciau, nenoriu tiketi, kad tikrai 

mes praeitais metais pirkom is booking.com ir is hotel4u.com