Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

Sakykit, gal kas žinot, kaip ten autobusai važinėja? ar įmanoma iš Koso oro uosto į Tigaki miestelį autobusu nuvažiuot. Mes apsistosim Aqius marine resort and watepark viešbutyje.
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2013 03 26, 13:50)
Sakykit, gal kas žinot, kaip ten autobusai važinėja? ar įmanoma iš Koso oro uosto į Tigaki miestelį autobusu nuvažiuot. Mes apsistosim Aqius marine resort and watepark viešbutyje.

Įmanoma. Transportas ten gerai išvystytas. paskutinis busas isvyksta apie 23 val. Gerai nepamenu marsruto nr. Taciau vietoje paklausite. man atrodo kas 40 min. kursuoja.
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2013 03 26, 14:50)

ir dar vienas klausimėlis?gal ir kvailai nuskambės: jeigu viešbutis su VISKAS ĮSKAIČIUOTA, tai įeina pusryčiai, pietūs ir vakarienė, ar ne? O gali būti, kad vakarienė neįeina. Nes čia tokį puslapį radau, o ten parašyta, kad į viskas įskaičiuota vakarienė neįeina..tai visai pasimečiau...
va cituoju:
„Aquis Marine Resort & Waterpark“ viskas įskaičiuota į kainą. Atkreipkite dėmesį, kad į šią kainą neįtraukta vakarienė. Išvykimo dieną nesiūlomi gėrimai ir maistas. Vakarienė tiekiama iki 23 val
Atsakyti
Ačiū kažkuriai mergaitei už maps nuorodą. atsispausdinau vis tik ir popierinį variantą, man taip aiškiau kur kas ir galiu jau dėliotis maršrutą biggrin.gif

QUOTE(laiminga pora @ 2013 03 26, 11:23)
Galetu kas nors naujus auto grafikus nufotkinti.  ax.gif  Gal bus galima ir be transferio iki Kardamenos dasigauti.  ax.gif

o kur juos ten fotkinti? prie oro uosto? galėčiau, jei rasiu ir nepamiršiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2013 03 26, 14:03)
ir dar vienas klausimėlis?gal ir kvailai nuskambės: jeigu viešbutis su VISKAS ĮSKAIČIUOTA, tai įeina pusryčiai, pietūs ir vakarienė, ar ne? O gali būti, kad vakarienė neįeina. Nes čia tokį puslapį radau, o ten parašyta, kad į viskas įskaičiuota vakarienė neįeina..tai visai pasimečiau...
va cituoju:
„Aquis Marine Resort & Waterpark“ viskas įskaičiuota į kainą. Atkreipkite dėmesį, kad į šią kainą neįtraukta vakarienė. Išvykimo dieną nesiūlomi gėrimai ir maistas. Vakarienė tiekiama iki 23 val

čia turbūt turima omenyje prabangią vakariene. su spec programa, spec maistu.
kai kuriuose viešbučiuose tokia būna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 26 kovo 2013 - 14:39
QUOTE(Rasaa123 @ 2013 03 25, 15:31)
Sveiki, turiu dar viena gal kvailoka klausima  blush2.gif  Jei aš norėsiu Kardamenoje (ar kur kitus) išsinuomoti mašiniuką, tai man reikia turėti kreditinę kortelę ar užtenka paprastos Visa Electron? Nes planuojam nuomotis ir tik dabar pagalvojau, kad nei vienas nei kitas neturim kreditinės...  g.gif

Mes pernai nuomavomes, tai jokių kreditinių nereikėjo. Net neklausė. Sumokėjom grynais ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2013 03 26, 14:03)
va cituoju:

O kur tai skaitėt? Kažkokia nesąmonė. Gal ko nesupratote. Jei AII sistema, tai pusryčiai, pietūs, vakarienė, tarp pagrindinių valgymų užkandžiai, gėrimai (vietinės gamybos) , alus, vynas nemokamai iki 23 val. Na, o tokios sitemos, kad būtų pysryčiai ir pietūs net nežinau. Pasiskaitykite atsiliepimus: http://www.kelioniua...#feedback-posts
Atsakyti
QUOTE(Svidux @ 2013 03 26, 19:34)
tokios sitemos, kad būtų pysryčiai

kokios kokios jus sistemos nezinot ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 03 26, 20:49)
kokios kokios jus sistemos nezinot ?  unsure.gif
... net vyrui pasakaiciau -isluzom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2013 03 26, 20:50)
... net vyrui pasakaiciau -isluzom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet mintis ten gera ax.gif alus, vynas nemokamai iki 23 val. Ryte pysryčiai, o tada jau ir pietūs (beveik tiksli posto citata) Tik kartu keliaujantys vaikai i sistema neisipaiso schmoll.gif

aCiprasau uz temos suvulgarinima, bet negalejau susilaikyti nepakomentaves blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astaste @ 2013 03 26, 14:16)
Ačiū kažkuriai mergaitei už maps nuorodą. atsispausdinau vis tik ir popierinį variantą, man taip aiškiau kur kas ir galiu jau dėliotis maršrutą  biggrin.gif
o kur juos ten fotkinti? prie oro uosto? galėčiau, jei rasiu ir nepamiršiu biggrin.gif

manau oro uosto bus stotelej turetu but tvarkarasciai. pvz. oro uostas- Kardamena, oro uostas- Kos ir t.t.
butu faina jei iseitu nufotkinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svidux @ 2013 03 26, 20:34)
O kur tai skaitėt? Kažkokia nesąmonė. Gal ko nesupratote. Jei AII sistema, tai pusryčiai, pietūs, vakarienė, tarp pagrindinių valgymų užkandžiai, gėrimai (vietinės gamybos) , alus, vynas nemokamai iki 23 val. Na, o tokios sitemos, kad būtų pysryčiai ir pietūs net nežinau. Pasiskaitykite atsiliepimus: http://www.kelioniua...#feedback-posts

viename interneto puslapyje tokią info aptikau... tai ir pati nustebau...
O jūsų atsiųstą nuorodą jau esu kelis kartus žiūrėjusi, bet vistiek ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(astaste @ 2013 03 26, 15:16)
Ačiū kažkuriai mergaitei už maps nuorodą. atsispausdinau vis tik ir popierinį variantą, man taip aiškiau kur kas ir galiu jau dėliotis maršrutą  biggrin.gif

gal gali ir man tą maps nuorodą įmest smile.gif būčiau dėkinga
Atsakyti