Gal kas buvot Koso saloj ASLANIS VILLAGE su viskas iskaiciuota? Makalius tvirtina, kad viskas iskaiciuota, tai su visais maitinimais, uzkandziais ir gerimais bet kuriuo metu. taciau booking.com ir kazkokiuose kituose prisiskaiciau, kad gerimu ir uzkandziu po "maitinimo" niekas nebeduoda ir uzsimanes alaus ar kt vietiniu gerimu nepasiimsi, juos gauni tik per priklausancius pietus ar vakariene.
Nes turim AI, bet jei atsigerti ar pagerti reikes pirkti atskirai, tai kazkaip nieko gero. o jei vaikas uzkrimsti uzsimanys ne "maitinimo" metu tai irgi turesim pirkti. biudzetas gali smarkai isaugti:).
Gal kas pakomentuos?
QUOTE(vikta @ 2013 04 03, 09:08)
man pigiausia vana meta uz 535 euro.
man ir 7ti meta uz jau 536 ...
QUOTE(zhydelka @ 2013 04 03, 22:46)
Gal kas buvot Koso saloj ASLANIS VILLAGE su viskas iskaiciuota? Makalius tvirtina, kad viskas iskaiciuota, tai su visais maitinimais, uzkandziais ir gerimais bet kuriuo metu. taciau booking.com ir kazkokiuose kituose prisiskaiciau, kad gerimu ir uzkandziu po "maitinimo" niekas nebeduoda ir uzsimanes alaus ar kt vietiniu gerimu nepasiimsi, juos gauni tik per priklausancius pietus ar vakariene.
Nes turim AI, bet jei atsigerti ar pagerti reikes pirkti atskirai, tai kazkaip nieko gero. o jei vaikas uzkrimsti uzsimanys ne "maitinimo" metu tai irgi turesim pirkti. biudzetas gali smarkai isaugti:).
Gal kas pakomentuos?
Gal kas pakomentuos?
Mes pernai ten buvom. Ir nors mes turėjom HB, bet kalbėjom su tais, kurie turėjo AI tai tikrai jokių užkandžių ar gėrimų ne valgio metu nebuvo. Paskaitykit čia, nu nieko apie užkandžius ar gėrimus nerašo:
http://www.nostalgia...ls-aslanis.html
QUOTE(Linciaika @ 2013 04 02, 19:18)
SAKYKIT O CIA AUTO NUOMA JAU SU DRAUDIMU, AR REIKIA PAPILDOMAI APSIDRAUSTI??
MAN CIA PIGIAU GAUNASI NEI PER MAKALIU, JEI SU DRAUDIMU... NES PAS MAKALIU KAINA META SUDAUDIMU.
QUOTE(vzilma @ 2013 04 05, 14:17)
SAKYKIT O CIA AUTO NUOMA JAU SU DRAUDIMU, AR REIKIA PAPILDOMAI APSIDRAUSTI??
MAN CIA PIGIAU GAUNASI NEI PER MAKALIU, JEI SU DRAUDIMU... NES PAS MAKALIU KAINA META SUDAUDIMU.
kiek ziurejau su ( draudziaus as pati per kitur, tik veliau radau si puslapi). Pabandykit daryt uzsakyma ir matysit kokia suma galutine meta, nes ten yra varnele kur yra tas draudimas jau uzdeta, nuimkit uzdekit ir bus aisku kaip ir kas.
o mes jau ryt ryte skrendam. palinkėkit gero oro

QUOTE(astaste @ 2013 04 05, 14:58)
oj kaip faina. gero oro!

QUOTE(astaste @ 2013 04 05, 14:58)

QUOTE(astaste @ 2013 04 05, 15:58)
gero oro ir geru atostogu!
QUOTE(astaste @ 2013 04 05, 15:58)
gerų atostogų ir kuo puikiausio oro

QUOTE(astaste @ 2013 04 05, 16:58)
Gerų ir šiltų atostogų, lauksim įspūdžių!

Na dar niekas nesilanke Kose, nera nauju foto su autobusu grafikais?