žinok lieka tik pasidžiaugti, kad mes grįžtam energingos, pilnos jėgų, turim jėgų pabendrauti su šeima ir pasiruošti darbui su 26 vaikais. Tu - VISAGALĖ.
Ir nusišauti dėl dviejų mirštančių gulbių tikrai nereikia:)
Vienas iš šių vaikų mokosi labai vidutiniškai, o kita mergaitė absoliučiai bum bum. Todėl reikia mamoms namuose šiek tiek pasimokyti su SAVO vaikais . Va čia ir prasideda! Maždaug - ką mokytojos veikia? Jos gauna algą, tegul ir dirba ir t.t.
Tegul mamytės 45 min padalija iš 26 vaikučių. Sužinos kiek gali laiko skirti individualiam darbui su vaiku pamokoje.
O šiaip tai aš susirinkimo metu tėvams perskaičiau kažkurios įmestą mokyklos ir duonos kepyklos sulyginimo,kur tešlą užminko tėvai, mintį. Vienai ,panašiai mąstančiai mamytei, priminau.Bjauri aš
O šiaip tai aš susirinkimo metu tėvams perskaičiau kažkurios įmestą mokyklos ir duonos kepyklos sulyginimo,kur tešlą užminko tėvai, mintį. Vienai ,panašiai mąstančiai mamytei, priminau.Bjauri aš
Tegul mamytės 45 min padalija iš 26 vaikučių. Sužinos kiek gali laiko skirti individualiam darbui su vaiku pamokoje.
Smilga, labai paprastas patarimas. Kai pasikviesi mamytę, paaiškink, kad pamoka 45 min.(jei pirmokai, tai ir 35 min) ir padalink iš 26 vaikų. Ką gauname? Nei po 2 minutes neužtenka vaikui, o kur naujos medžiagos dėstymas. Tai paaiškink mamytei, kad jos vaikeliui skiri daugiau dėmesio negu reikia.
Smilga, labai paprastas patarimas. Kai pasikviesi mamytę, paaiškink, kad pamoka 45 min.(jei pirmokai, tai ir 35 min) ir padalink iš 26 vaikų. Ką gauname? Nei po 2 minutes neužtenka vaikui, o kur naujos medžiagos dėstymas. Tai paaiškink mamytei, kad jos vaikeliui skiri daugiau dėmesio negu reikia.
Aš jau tai padariau labai korektiškai per TAMO . Kadangi dauguma tėvelių labai supratingi ir susidėję nupirko mano spausdintuvui dažų, tai padėkojau ir labai švelniai perėjau prie pagalbos vaikams, įterpdama ir paaiškinimą, kodėl tos pagalbos reikia . Kas norės, tas supras, o jeigu nenorės suprasti, tai ne mano, o jų problemos
Deimantų muziejus unikalus brangakmenių pasaulis Lietuvoje, pačioje Vilniaus miesto širdyje! Esame naujas, šiuolaikinis muziejus įsikūręs Vilniaus senamiestyje, Vokiečių g. 11. Žavime lankytojus bei užsienio svečius savo naujumu bei nebūdinga Lietuvai prabanga. Čia pat įsikūrusioje Juvelyrikos galerijoje bei Suvenyrų parduotuvėje, net išrankiausias klientas gali išsirinkti malonias dovanas tiek sau, tiek savo artimiesiems, draugams, kolegoms. Esame įdomūs ne tik muziejų mėgėjams, bet ir meno žinovams. Muziejaus patalpose yra rengiami įvairūs kultūriniai vakarai bei Lietuvos ir užsienio menininkų parodos. Kviečiame atvykti įvairaus amžiaus moksleivių grupes apsilanktyi Deimantų muziejuje. Muziejuje rengiamos ekskursijos, interaktyvios pamokos, kurios sudomina bei įtraukia net išrankiausią moksleivį. Apsilankę muziejuje susipažinsite su deimantų kasybos istorija, brangakmenių apdirbimu, geologiniais procesais, cheminių mineralų sudėtimi. Todėl itin laukiami geografijos, biologijos bei chemijos mokytojai su savo moksleiviais. Ekskursijos vykdomos penkiomis kalbomis: lietuvių, anglų, rusų, vokiečių, lenkų. Kaina moksleiviui 5 litai( įprasta kaina 10litų). Mokytojams apsilankymas muziejuje su klase nemokamas, o apsilankius vien tik mokytojų kolektyvui kaina 5 litai ( įprasta kaina 15 litų. ) Muziejus skelbia ypatingą akciją- Mokyklai iš kurios daugiausiai sulauksime moksleivių, padovanosime unikalią ir nepaprastą DOVANĄ- briliantą. Akcija galio nuo 2012.11.12-2012.12.03