Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi Cosi Mura4/Mura3

O siaip, jus renkates vezimus, kad butu grazus, ar visdelto kad butu patogus vaikui? g.gif Juk cia ne papuosalas  ax.gif Aisku smagu jei grozis eina kartu su patogumu vaikui, bet siaip kiek pastebejau ir ishbandziau savo kailiu, reikia aukot vezimo grozi del to kad vaikui butu patogu ir noretu vazinet. Daugelis mamu skundziasi kad vaikai nesedi vezime, kai pasiziuri kokiose juos vezioja, nieko nuostabaus  biggrin.gif

Dabartiniai geru gamintoju vezimeliai yra patogus tiek vaikui, tiek mamai, gal vieni truputi daugiau pliusu turi vieno atzvilgiu, kiti kito, taciau ne veltui mes uz juos mokame ne mazus pinigus mirksiukas.gif o jau patoguma, kiekviena supranta individualiai, turint omeny, kad ir vaikuciai visi skirtingi, tad bent jau man, isvaizda ir dizainas reiskia labai daug cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo idomi: 03 gruodžio 2012 - 22:12
QUOTE(irmulia @ 2012 12 03, 21:45)
manau, svarbiausia tai, kad vaikučiui būtų patogu, bet ir nebūtų toks griozdas kaip kad emmaljunga ar pan., tad Maxi - Cosi yra aukso viduriukas  thumbup.gif Man liežuvis neapsiverstų jį pavadinti griozdu, jam elegancijos, šiuolaikiško dizaino - per akis užtenka  thumbup.gif

manau yra grakštesnių tikrai už mura ax.gif bet čia skonio reikalas smile.gif

QUOTE(idomi @ 2012 12 03, 22:11)
Dabartiniai geru gamintoju vezimeliai yra patogus tiek vaikui, tiek mamai, gal vieni truputi daugiau pliusu turi vieno atzvilgiu, kiti kito, taciau ne veltui mes uz juos mokame ne mazus pinigus  mirksiukas.gif o jau patoguma, kiekviena supranta individualiai, turint omeny, kad ir vaikuciai visi skirtingi, tad bent jau man, isvaizda ir dizainas reiskia labai daug  cool.gif

man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Viskas aisku cia su jumis biggrin.gif Man tai Mura tik grakstus priedas prie patogaus griozdisko vezimo biggrin.gif Ar pirkciau Mura dar? TAIP, bet tik kaip antra (mano atveju trecia vezima lotuliukas.gif )! Na va gal dar Buzz ishbandyciau, vien tik del sedynes, jei ji patogesne vaikui.Nes ziu muroj plius vistiek padare susiaurinta pakoji doh.gif Bet buzz man asmeniskai vaziuokle negrazi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 12 04, 10:59)
Viskas aisku cia su jumis  biggrin.gif Man tai Mura tik grakstus priedas prie patogaus griozdisko vezimo  biggrin.gif Ar pirkciau Mura dar? TAIP, bet tik kaip antra (mano atveju trecia vezima  lotuliukas.gif )! Na va gal dar Buzz ishbandyciau, vien tik del sedynes, jei ji patogesne vaikui.Nes ziu muroj plius vistiek padare susiaurinta pakoji  doh.gif Bet buzz man asmeniskai vaziuokle negrazi  ax.gif

jei esat Vilniuje galiu leisti pasibandyti buzz su vaikiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 12 04, 12:31)
jei esat Vilniuje galiu leisti pasibandyti buzz su vaikiuku mirksiukas.gif

Nea, ne vilniete esu. Aciu wink.gif Bet jau is foto matosi kad sedyne bus patogesne. O gal galima buzz sedyne ant muros vaziuokles uzdet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 12 04, 12:13)
Nea, ne vilniete esu. Aciu wink.gif Bet jau is foto matosi kad sedyne bus patogesne. O gal galima buzz sedyne ant muros vaziuokles uzdet?  blush2.gif

ne neužsideda schmoll.gif o pravažumas žinokit su trim pripučiamais ratais toks pats kaip mura mirksiukas.gif aišku jis lengvesnis dar gerokai rolleyes.gif
Atsakyti
Laba, noriu paklausti turinciu Maxi cosi mamyciu, ar didysis uzpakalinis ratas lengvai nusiima? Ar nereikia sukti su atsuktuvais ir panasiai? Noriu pirkti si vezimuka ir man i lifta netelpa per ratus. Apie 2 cm truksta doh.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 12 06, 13:28)
Laba, noriu paklausti turinciu Maxi cosi mamyciu, ar didysis uzpakalinis ratas lengvai nusiima? Ar nereikia sukti su atsuktuvais ir panasiai? Noriu pirkti si vezimuka ir man i lifta netelpa per ratus. Apie 2 cm truksta  doh.gif

Aciu

labai lengvai mirksiukas.gif

ties 2:40min video
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 06 gruodžio 2012 - 13:37
QUOTE(angeloangel @ 2012 12 06, 14:30)
labai lengvai  mirksiukas.gif

ties 2:40min video

Aciu labai, tada bedos nera biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif užsisakiau šiandien internetu maxi cosi mura 3 4u.gif bet db galvoju ar neprašoviau...nes mačiau atsirado jau mura plus doh.gif g.gif gal jie gerensi bus..tik spalvų teturi man netinkamų..gal kuri išbandėte mura plus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dancer @ 2012 12 06, 17:05)
sveikutės 4u.gif  užsisakiau šiandien internetu maxi cosi mura 3 4u.gif  bet db galvoju ar neprašoviau...nes mačiau atsirado jau mura plus doh.gif  g.gif  gal jie gerensi bus..tik spalvų teturi man netinkamų..gal kuri išbandėte mura plus? doh.gif

Kol pati neisbandysi, niekas kitas nepasakys, prasovei ar ne wink.gif 4u.gif Manyk kad ne, juk nieks nuo to jau nepasikeis biggrin.gif
Atsakyti
Panos, na nereikia čia "dėti" ant to maxi cosi mirksiukas.gif tai puikus vežimaitis su savo keliais nežymiais trūkumais. biggrin.gif Parodykite nors vieną vaikišką vežimėlį (sudėtinį), be jokių trūkumų - tokio nėra ir, vargu ar kada greitai bus sukurtas biggrin.gif

tad *Dancer, manau, neprašovėte įsigijusi maxi-cosi thumbup.gif
Atsakyti