Labai nekoks spalvu pasirinkimas siemet, laukiam mergaites, tai kazkaip nebent raudona, kitų spalvu visai nesinori..niūriai labai. Gaila jokiu kitų rausvu, žalsvu..
Ruda man grazi, bet mergaitei nesinori. Pas mane berniukas 1mas, tai pabode tamsus atspalviai..nzn ką daryt.
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 12 03, 20:57)
Mes valgom, geriam, miegam
Prie juros kaip nuvaziuojam, tai vezime vaikas ir gyvena
Netaupom, pirkom kad naudoti, o ne parduoti 

As taip nemoku, man gaila.

Papildyta:
QUOTE(looo @ 2013 12 04, 10:22)
Labai nekoks spalvu pasirinkimas siemet, laukiam mergaites, tai kazkaip nebent raudona, kitų spalvu visai nesinori..niūriai labai. Gaila jokiu kitų rausvu, žalsvu..
Ruda man grazi, bet mergaitei nesinori. Pas mane berniukas 1mas, tai pabode tamsus atspalviai..nzn ką daryt.
Taip, spalvu pasirinkimas labai skurdus...

Tai pirkit raudona, juk labai grazi spalvyte.

QUOTE(looo @ 2013 12 04, 10:22)
Man zinokit, kaip tik vezimas turi buti neutralus. Kad jame vaikas matytusi. Nes margi, ar ryskus vezimai, man

Pas mus Flamingo Slice. Ieskojau arba jo arba Blueberry Slice. Bet pamacius gyvai Blueberry nepatiko, per tamsus

QUOTE(Ju.Ju @ 2013 12 04, 12:00)
Pas mus Flamingo Slice. Ieskojau arba jo arba Blueberry Slice. Bet pamacius gyvai Blueberry nepatiko, per tamsus

mano buvo Blueberry Slice sportinis - ideali spalva, nei per tamsi, nei labai tepli

Tekantisaule,
as irgi tokia kaip jus...na bent jau parduodamus daiktus visada isvalau taip, kad jie maximaliai idealiai kiek galima atrodyti.
Jeigu ant drabuziu atsiranda plemuku, maximaliai kiek istengiu isplaunu, jei paburbuliavimu, netingiu ir burbuliukus nurenku ir t.t. visada norisi parduoti toki daikta, kad gave zmones butu patenkinti. arba jei prastesnes bukles taip ir rasau, kad deveta/nauduota daugiau.
Tas pats ir su vezimais ir visa kita technika, kur imatau kad gali buti problemu, didensiu nusidevejimu, pasisiunu uzkloteliu, ar pan. (gal turiu per daug laisvo laiko
).
Visos autokedes pas mus su uzvalkalais- man net paciai taip paprasciau, isskalbi ir tiek.
Del spalvos apsisprendimo nepadejote
, bet aciu
turiu dar siek tiek laiko...
Tik jau lopsi nusipirkau juoda., bet man ziemai, tai visai norma manau bus. kodel neemiau raudono, dabar pati susimasciau, kaina buvo ta pati
.
as irgi tokia kaip jus...na bent jau parduodamus daiktus visada isvalau taip, kad jie maximaliai idealiai kiek galima atrodyti.
Jeigu ant drabuziu atsiranda plemuku, maximaliai kiek istengiu isplaunu, jei paburbuliavimu, netingiu ir burbuliukus nurenku ir t.t. visada norisi parduoti toki daikta, kad gave zmones butu patenkinti. arba jei prastesnes bukles taip ir rasau, kad deveta/nauduota daugiau.
Tas pats ir su vezimais ir visa kita technika, kur imatau kad gali buti problemu, didensiu nusidevejimu, pasisiunu uzkloteliu, ar pan. (gal turiu per daug laisvo laiko

Visos autokedes pas mus su uzvalkalais- man net paciai taip paprasciau, isskalbi ir tiek.

Tik jau lopsi nusipirkau juoda., bet man ziemai, tai visai norma manau bus. kodel neemiau raudono, dabar pati susimasciau, kaina buvo ta pati

QUOTE(looo @ 2013 12 05, 00:24)
Tekantisaule,
).
, bet aciu
turiu dar siek tiek laiko...
.

Na, lopsys, kaip lopsys...juodas dar gali buti, tuo labiau, kad ne vasara.

Jo raudona grazi spalva. Tinkanti ir berniukui ir mergaitei. Mano sunus gal nuo kokiu 4 metu raudona kliedi
Iki to buvo juoda, o dabar jam viskas turi but raudona
))Nuo zaibo mcqueeno prasidejo
Tai vezima sesei dar ir jis pakuzdejo kad pirkt tik raudona. Nors man ruda labai grazi. Bet visgi vaikui norisi spalvu. Mano drauge mergytei nupirko baltuteli. Ir zinokit baltutelis jis pas ja visada. Na as taip negaleciau
Toks gaunasi daikto vergas
Kazkokiu budu ja sodina, kad nesiliestu bateliais, stotis neleidzia jame, apie maista isvis nekalbu. Nesamone totali. Jei pamato vaikas kad kas nors kitas kazka grauzia vezime, tai ji arba ima ja ant ranku, arba eina kojytemis ir grauzia. Nes jei vezimas issiterlios??? Toks jausmas kad ji ne mergaitei pirko naudoti, o iskart parduoti

Potikroveje, as su pirmu vaiku vezimo isvis galejau netureti...mes visur ir visada su nesyne(turejau geresne). kai buvo mazesnis aisku pirmas menesiukas lopsy, o poto tik autokedute ant remo, arba nesyne. nesyne tarnavo ir iki 1metu8menesiu...na retkarciais i koki miska, arba kai vejas, su sportinuku.
Bet vezimas LABAI tarnavo poilsinese kelionese, ir tarnavo dar ne taip seniai, paskutini karta sia vasara buvome, vaikui 3.5metu. tai 7 vaikas luzdavo juroje prisimaudes ir iki ryto...o mums visikai ramus laisvi vakarai, tik kad vezimuka stumdyt. (turiu toki super duper vykusi skietuka).
man isvis butu tobula jei tureciau Zapp tipo vezimuka (bet ne hamakini), bet su muriniais pripuciamais ratais
)) na ta prasme tarnautu nuo gimimo, (visikai atlenkiamas kaip koks ZIA), bet su patogiais ratais, ir adapteriu kedei.
na cia jau svajones svajones, buciau inziniere, toki ir sukurciau
Na ziuresiu kaip bus su siuo vaiku..
Bet vezimas LABAI tarnavo poilsinese kelionese, ir tarnavo dar ne taip seniai, paskutini karta sia vasara buvome, vaikui 3.5metu. tai 7 vaikas luzdavo juroje prisimaudes ir iki ryto...o mums visikai ramus laisvi vakarai, tik kad vezimuka stumdyt. (turiu toki super duper vykusi skietuka).
man isvis butu tobula jei tureciau Zapp tipo vezimuka (bet ne hamakini), bet su muriniais pripuciamais ratais

na cia jau svajones svajones, buciau inziniere, toki ir sukurciau

Na ziuresiu kaip bus su siuo vaiku..
Koki vykusi skietuka turejot? Irgi ieskau kad butu vykes, kad jame ir pamiegot iseitu 3.5 metu vaikui. Nes jau su mura vargu ar vaziuosim kita vasara......bet jei nerasiu gero skietuko, tai ir vaziuot teks vel su ja.
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 12 05, 12:54)
Koki vykusi skietuka turejot? Irgi ieskau kad butu vykes, kad jame ir pamiegot iseitu 3.5 metu vaikui. Nes jau su mura vargu ar vaziuosim kita vasara......bet jei nerasiu gero skietuko, tai ir vaziuot teks vel su ja.
Mes tai Peg Perego Pliko Mini turejom, tai liux.

Turiu Petite star Zia+ (su reguliojamom rankenom), rodziau anoje temoje..
pasiuvau jam dar patiesaliuka su pakeliamu koju mechanizmu-deje jis tinkamas tik iki metu. poto jau kojos nuleistos, bet ne staciai o kampu. sseip jis nerealiai platus, stipriai amartizuojantis, vaikas iki metro telpa atsigules (pilnai gulima padetis). -na apart koju. KElioneje buvo ir sunaus padruzke 5 metu uzlipus i musu vezima, gultis nebande, bet sedeti pilnai telpa.
Dar Zapp xtra turiu, bet anas turi savu minusu...mastau gal parduoti, o gal ir kitam vaikus pasiliksiu. Pirkau "ant emociju", nes seip esu quinniuku dizaino auka
, bet Zia vienareismiskai geresne.
tiesa kitais metais turi pasirodyt XTRA2, -pagaliau pilnai sudedama, tik kaina apie 250svaru bus
pasiuvau jam dar patiesaliuka su pakeliamu koju mechanizmu-deje jis tinkamas tik iki metu. poto jau kojos nuleistos, bet ne staciai o kampu. sseip jis nerealiai platus, stipriai amartizuojantis, vaikas iki metro telpa atsigules (pilnai gulima padetis). -na apart koju. KElioneje buvo ir sunaus padruzke 5 metu uzlipus i musu vezima, gultis nebande, bet sedeti pilnai telpa.
Dar Zapp xtra turiu, bet anas turi savu minusu...mastau gal parduoti, o gal ir kitam vaikus pasiliksiu. Pirkau "ant emociju", nes seip esu quinniuku dizaino auka

tiesa kitais metais turi pasirodyt XTRA2, -pagaliau pilnai sudedama, tik kaina apie 250svaru bus

QUOTE(looo @ 2013 12 05, 23:11)
Turiu Petite star Zia+ (su reguliojamom rankenom), rodziau anoje temoje..
, bet Zia vienareismiskai geresne.

Aisku, kaip ir kiekvienas vezimas, ko gero ir Zapp Xtra turi tu minusu...