gal kas is patirties galit pasakyti kiek buna silumos lapkricio pradzioj Sevillijoj

mes Ispanijoje buvome rugpjucio men.
ir labai nustebino tai kad tame mieste kur gyvenome SALOU
viesbucio administracija puikiai kalba rusiskai, ir seip labai daug turistu
kalbanciu rusiskai
Papildyta:
Turiu tokia knyga Ispanija ir joje yra pateiktos lenteles apie klimata.
Balandzio men temperatura 26.5
Liepos 37.5
Spalio 28
Sausio 22
Tikiuosi siek tiek kasnors aisku
kalbanciu rusiskai

Papildyta:
QUOTE(ausriuxa @ 2007 10 05, 20:49)
gal kas is patirties galit pasakyti kiek buna silumos lapkricio pradzioj Sevillijoj 

Liepos 37.5
Spalio 28
Sausio 22

Sveikos keliauninkes!
Birzelio menesi ir as buvau koja ikelusi i Ispanija
Norejau sesers seimynai padaryt atostogas ir sunenui suorganizuot kelione lektuvu i siltus krastus
Taigi parinkau kelione i Reus ( kadangi pati esu susijusi su oro linijom, tai skridom su tomis, su kuriomis dirbu). Reus parinkau todel, kad kolegos ispanai patare aplankyti su sunenu bene didziausia sitoj saly pramogu parka - PortAventura
Be to kelione mums visiems keturiems zmoniems kainavo super pigiai - po 20euru (is viso)
Gyvenom mes Salou miestelyje, gavom superini viesbutuka - apartamentai buvo 9aukste, kaip atskiras butas, su didziuliu balkonu i jura, apacioj - baseinas, ir geriausia dalis - pusryciai bei vakariene
Isragavom visus ispaniskus patiekalus
Ir uz visa sita grozybe (cia apie viesbuti) sumokejom gal tik apie 100euru (dviem parom uz visus)
Salou miestelyje mane labai nustebino tai, kad vietiniai labai gerai kalba rusiskai ir angliskai - nebuvo jokiu susikalbejimo sunkumu
Vos tik pamate sviesiaplaukius (cia as ir sunenas
) vietiniai kalbindavo mus rusiskai
Sitoj kelionej ispudziu patyrem daug ir tik graziu
o atrakcijonu parkas suzavejo ne tik keturmeti sunena, bet mus

Birzelio menesi ir as buvau koja ikelusi i Ispanija

Salou miestelyje mane labai nustebino tai, kad vietiniai labai gerai kalba rusiskai ir angliskai - nebuvo jokiu susikalbejimo sunkumu

QUOTE(biryte @ 2007 10 10, 13:26)
Taigi parinkau kelione i Reus ( kadangi pati esu susijusi su oro linijom, tai skridom su tomis, su kuriomis dirbu). Reus parinkau todel, kad kolegos ispanai patare aplankyti su sunenu bene didziausia sitoj saly pramogu parka - PortAventura
Be to kelione mums visiems keturiems zmoniems kainavo super pigiai - po 20euru (is viso) :

nelabai supratau, kas tas Reus: ar oro liniju kompanija, ar turizmo agentura?

Reus Barselona oro uostas yra salia Ispanijos miesto Reus'o, 13km nuo Taragonos ir apie 80km i pietus nuo Barselonos
Kadangi as dirbu oro linijose, tad skridom su mano kompanijos lektuvu i si miesta
(tiesa, skridom mes is Vokietijos
)

QUOTE(sirdelle @ 2007 10 09, 20:42)
mes Ispanijoje buvome rugpjucio men.
kalbanciu rusiskai
Papildyta:
Liepos 37.5
Spalio 28
Sausio 22
kalbanciu rusiskai

Papildyta:
Liepos 37.5
Spalio 28
Sausio 22

kad temperatura liepos menesi 40 sutinku..(cia max..) kad dabar spali 28 irgi... ryte buna 22-23 apie 11 jau 26:)
jura... spalio menesi maudytis panasiai kaip baltijos liepos menesi

ir per 4 menesius tik 2 kartus lietu nakti temaciau

taip kad ispanija tikrai atostogu salis....

PS: nezinau, biryte, kas su tavim kalbejo rusiskai, bet su manim niekas

kazkas klause apie vaisiu sezona? cia jie kiaurus metus... tik vieni vaisiais keicia kitus.. o jei ne sezonas juos atveza is kitur ir kainas atitinkamas uzdeda.. (aisku iperkamas ne taip kaip lt)
Sveiki,
noreciau keliaujanciu pasiteirauti kaip patogiau nuo Malagos autobusu stoties dasigauti iki oro uosto? kiek zinau vaziuoja autobusas? bet tai jis vaziuoja is pacios autobusu stoties ar kur salia stoja?
dekui is anksto uz atsakymus

Mes irgi šią vasarą buvom Ispanijoj vilą išsinuomavę. Internete suradom, pabendravom su šeimininke, pervedėm užstatą ir liepos pabaigoj jau ilsėjomės...
viskas buvo super
vila ant jūros kranto . Radom daugiau negu tikėjomės
Nors iš pradžių irgi labai nerimavom dėl užstato pervedimo ir viso kito...

Nors iš pradžių irgi labai nerimavom dėl užstato pervedimo ir viso kito...
Ispanija super
Buvome nuo rugsejo 6 iki 14,nerealus laikas,siltas,faina,zodziu kitais metais vel ten

Mes irgi buvom Ispanijos kurorte Salou, ir net ne vienerius metus, tik gegužės menesį, poilsis nerealus, šilta, visada geras oras ir žmonės labai malonūs.

Mes irgi su seimyna pavasari buvom Salou kurorte ir PortAventuros atrakcionu parke - super! Zmone draugiski, kainos mazos, silta jura
Tik man uz Ispanija labiau patiko Portugalija. Tad jei reikes rinktis tarp situ saliu - rinksiuos Portugalija

QUOTE(biryte @ 2007 11 21, 22:01)
Mes irgi su seimyna pavasari buvom Salou kurorte ir PortAventuros atrakcionu parke - super! Zmone draugiski, kainos mazos, silta jura
Tik man uz Ispanija labiau patiko Portugalija. Tad jei reikes rinktis tarp situ saliu - rinksiuos Portugalija 

Mes ir Salou buvom,PortAventuroj,skes ten tai parkas,neimanoma per diena visko paziuret