Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija

Tai kad ta kelionė yra poilsinė smile.gif . Iš agentūros partnerių (rusiška firma) pirkom eksk. į Maroką ir į Seviliją, o kitur pačios varėm. Nei aš nei mano kompanjonė nevairuojam, tame ir buvo didžiausia bėda verysad.gif , o būtumėm dar dvigubai pamačiusios. Savarankiškai važiuot ir nebet kas gali. Tokia višta kaip aš blush2.gif , neraščiau kelio į viešbutį - labai sunkiai orientuojuosi.
Atsakyti
Sveiki.Mes planuojam birzeli atostogaut Costa Doradoje, gal galite rekomenduoti kurorta ir 3*-4*viesbuti salia gero papludimio.Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Ispanija tai mano meile blush2.gif 4u.gif wub.gif Buvau ten 3 sykius ir galeciau vaziuot dar ir vaziuot.. wink.gif dalyvavau ispaniskose vestuvese tai kiek nusivylus buvau nes lietuviskos buna gerokai linsksmesnes ir audringesnes.. wink.gif daugiausiai ispanijoje esu buvos jos pacioj apacioj ,pietuose.. wink.gif Rondoj labai grazu...tie slaitai,statumas..mm..o ir Sevilla patiko smile.gif apie maista..tai kiek bandziau ragaut ta paella,nu nzn nelenda ji man nors tu ka..kai toks juros gerybiu akytes i mane ziuri tai as negaliu valgyt.. biggrin.gif o ir dziovintas kumpis nesuzavejo schmoll.gif Faini ispanai labai,net kai vaziavom i miesta su autiku..atejo tokia moteris i stotele pradejom sneket..kur vaziuojam kaip sekas ir t.t. wink.gif ten vieni su kitais sneka lys su senais draugais nors pirma ir trb paskutini syki gyvenime mato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2008 01 12, 20:33)
cia kazka tu maisai blush2.gif  nuo calahondos iki marbelos tik 19 km ax.gif  stai cia :
user posted image

nors ta zinute pernykste, bet vis tik atsakiau del kitu cia besilankanciu turisciu biggrin.gif kad neklaidint mirksiukas.gif

ot ir ne tongue.gif yra 2 calahondos, viena nuo marbelos koks 150 km (as cia gyvenu), o kita netoli marbelos. tai va, gal ji nieko nemaise 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2008 02 23, 16:46)
tas baras yra carrer de l'Avenir, miesto plane ta gatve virs dideles diagonalines gatves (Avinguda Diagonal) ir siek tiek desiniau Francesc Macia aikstes.

Dabar tai tikrai aplankysim aciuks.gif . O jus buvot? Koks ispudis?
Atsakyti
O sakykit, keliaujant i Ispanija ar uztenka asmens tapatybes korteles ar reikia paso?
Atsakyti
QUOTE(praeivis. @ 2008 02 26, 20:35)
O sakykit, keliaujant i Ispanija ar uztenka  asmens tapatybes korteles ar reikia paso?

uztenka tapatybes korteles, nes ES valstybe irgi...
Atsakyti
QUOTE(Miliuke @ 2008 02 26, 19:47)
Dabar tai tikrai aplankysim aciuks.gif . O jus buvot? Koks ispudis?

jis neseniai atidarytas, o as gyvenu LT, tikrai nebuvau. Kai busim tikriausiai uzeisim, jei liks laiko nuo kitu suplanuotu idomybiu apziuros.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galetumete patarti koki viesbuti imti kosta bravoje medaus menesiui?noretusi kad butu nelabai didelis ir kad maziau butu besiilsinciu seimu su vaikais. mastom apie 4-5 zvaigzdes mirksiukas.gif
siaip planavom vykti kitur,bet su skrydziais ir ribotu poilsio laiku problemos doh.gif ka idomaus galima nuveikti kosta bravoje,ka pamatyti?
kaip oras ten liepos pradzioje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 03 06, 22:41)
Sveiki,
gal kas  galetumete patarti koki viesbuti imti kosta bravoje medaus menesiui?noretusi kad butu nelabai didelis ir kad maziau butu besiilsinciu seimu su vaikais. mastom apie 4-5 zvaigzdes mirksiukas.gif
siaip planavom vykti kitur,bet su skrydziais ir ribotu poilsio laiku problemos doh.gif ka idomaus galima nuveikti kosta bravoje,ka pamatyti?
kaip oras ten liepos pradzioje? 4u.gif

Kaip važiuosit: per agentūrą ar savarankiškai? Jei er agentūrą, tada: kokius jie viešbučius siūlo pasiklausinėti, tada nete peržiūrėt jų psl., o dar vėliau forumuose atsiliepimus apie tuos viešbučius. Kiek supratau Costa brava- pakrantė su daug miestelių. Kai konkretų išsirinksit, tada alėsit konkretesnės info ieškot tongue.gif
Čia info apie orą :http://en_costabrava...x?t=The weather

Čia kiek supratau oficialus Costa brava turizmo psl: http://en_costabrava.../main/home.aspx

Čia info :http://www.spain.inf...ava?Language=en

Atsakyti
Gal kas buvot apsistoje Loret de mare GUITART CENTRAL PARK "GOLD" RESORT & SPA? Noreciau atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
greitai vaziuosime i barselona. norejau paklausti, gal kas is barselonos yra vykes i pirenu kalnus. idomu butu suzinot, ar vaziuoja ten koks traukinys ar autobusas.
Atsakyti