Sveikos, man tiesino plaukus su Rusk keratinu prieš 4 mėnesius. Kirpėja minėjo, kad po braziliško tiesinimo plaukai neatsistato - taip ir lieka tiesūs ir tenka arba vėl tiesint ataugusius, arba laukt, kol nuaugs. O po keratino procedūrų plaukai po kurio laiko vėl pradeda banguotis. Mano atveju, sakė, kad keratinas laikysis apie 3-4 mėn, tačiau man pučiasi tik naujai ataugę plaukai, o tie, kurie ištiesinti - taip ir liko tiesūs.
Kirpėja minėjo, kad keratinas apsunkins plauką - kas mane ir viliojo pasidaryt tą tiesinimą, nes mano natūralūs plaukai - banguojasi tik pirmą dieną po plovimo, o po nakties pasidaro kažkokie nei banguoti, nei tiesūs, tokie kaip nešukuotos lėlės, linkę pūstis, ploni ir labai lengvučiai, kaip pūkeliai - tai labai norėjosi to sunkumo, masės. Vyliausi, kad po procedūros galėsiu džiovintis juos natūraliu būdu be feno. Tačiau po procedūros vaizdas buvo tikrai nekoks. Jie atrodė žiauriai ploni, be proto elektrinosi (elektrinasi iki dabar). Išsiplovus galvą plaukai styro kaip stagarai, o anksčiau buvau pripratus, kad imdavo šiek tiek suktis. Žodžiu, visvien tenka juos džiovint fenu, riest galiukus ir pan. Todėl kalbant apie keratiną - kaip apie kažkokį gydymą - labai tuo abejočiau. Koks čia gydymas - tai juk gryna chemija.