QUOTE(~Aylin @ 2012 11 13, 23:33)
na lipnumas siuo atveju man, kaip vartotojui, maziausiausiai svarus argumentas, cia jau jusu, kirpeju rupestis. man zymiai svarbiau rezultatas. bet ejigu dirbate su tokiu pvz produktu kaip cocochoco, tai turbut nerasim bendros kalbos, nes man tai buvo prasciausias is visu bandytu produktu, ismesti pinigai i bala, nes nedave nei tiesinimo efekto, nei gydymo 

Man cocochoco irgi buvo visiškas š...,pinigai į balą.
O qod labai patinka

QUOTE(feidi @ 2012 11 16, 14:14)
Sveikutės!
Norėjau pasiteirauti, gal kas žinote kur galimą kursus baigti? Užsimaniau labai rimtai daryti namuose šią procedūra. Išnaršiau visą internetą ir niekur nerandu jokios informacijos jau kelinta diena
Ar reiktų kreiptis į kokią kirpėją asmeniškai ir prašyti, kad apmokytų?

tai,kad čia nereikia jokių kursų

du kartus ėjau darytis tiesinimo i kirpyklą, dabar namie darausi.
Nieko sudėtingo:
išsiplauni galvą su giliai valančiu šampūnu, ištepi keratinu,išdžiovini fenu, tada sruogomis tiesini, kiek kartų perbraukti per sruogą, matyt nuo gamintojo priklauso, aš perbraukiu 7-8 kartus.Su qod galima galvą iškart išsiplauti ir vualia

darant su kai kuriais kitais brend'ais, galvos negalima plauti 3 dienas.
Mano plaukai ilgi ir man išties nepatogu pačiai sau atlikinėti šitą procedūrą, bet kiek sutaupau!Kirpykloje tokio ilgio plaukams kaip mano su qod minimum 500lt, tai ir tas nepatogumas pačiai tiesintis nebe toks baisus atrodo.
Tik gerą tiesintuvą reikia turėti, ne visi įkaista iki reikiamos temperatūros.
Sėkmės tiesinantis pačiai namie, tikrai nieko labai ypatingo tame nėra