Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(~Aylin @ 2012 11 13, 23:33)
na lipnumas siuo atveju man, kaip vartotojui, maziausiausiai svarus argumentas, cia jau jusu, kirpeju rupestis. man zymiai svarbiau rezultatas. bet ejigu dirbate su tokiu pvz produktu kaip cocochoco, tai turbut nerasim bendros kalbos, nes man tai buvo prasciausias is visu bandytu produktu, ismesti pinigai i bala, nes nedave nei tiesinimo efekto, nei gydymo rolleyes.gif

Man cocochoco irgi buvo visiškas š...,pinigai į balą.
O qod labai patinka bigsmile.gif

QUOTE(feidi @ 2012 11 16, 14:14)
Sveikutės!  ax.gif  Norėjau pasiteirauti, gal kas žinote kur galimą kursus baigti? Užsimaniau labai rimtai daryti namuose šią procedūra. Išnaršiau visą internetą ir niekur nerandu jokios informacijos jau kelinta diena  doh.gif Ar reiktų kreiptis į kokią kirpėją asmeniškai ir prašyti, kad apmokytų?

tai,kad čia nereikia jokių kursųsmile.gif
du kartus ėjau darytis tiesinimo i kirpyklą, dabar namie darausi.
Nieko sudėtingo:
išsiplauni galvą su giliai valančiu šampūnu, ištepi keratinu,išdžiovini fenu, tada sruogomis tiesini, kiek kartų perbraukti per sruogą, matyt nuo gamintojo priklauso, aš perbraukiu 7-8 kartus.Su qod galima galvą iškart išsiplauti ir vualia bigsmile.gif
darant su kai kuriais kitais brend'ais, galvos negalima plauti 3 dienas.

Mano plaukai ilgi ir man išties nepatogu pačiai sau atlikinėti šitą procedūrą, bet kiek sutaupau!Kirpykloje tokio ilgio plaukams kaip mano su qod minimum 500lt, tai ir tas nepatogumas pačiai tiesintis nebe toks baisus atrodo.

Tik gerą tiesintuvą reikia turėti, ne visi įkaista iki reikiamos temperatūros.

Sėkmės tiesinantis pačiai namie, tikrai nieko labai ypatingo tame nėra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2012 12 03, 00:12)

O qod labai patinka bigsmile.gif

o su kuriuo qod darotes? bigsmile.gif is kur siunciates?
mano plaukai beveik iki liemens, tai amstau, gal irgi paciai bandytis g.gif
Atsakyti
Sveikos, man labiausiai rūpimas klausimas šia tema, ar šis braziliškas plaukų tiesinimas vėliau sugadina plaukus? Ar kai jis nusiplauna, plaukai tampa dar labiau sugadyti (dar labiau nušiurę, sausi, pasipūte ir pan.) palyginus prieš tiesinimą? (labiausiai domina jau išbandžiusių šią procedūrą nuomonė smile.gif ) Be galo norėčiau išbandyt, tačiau labai bijau sugadint savo plaukus, nes labai juos saugau... :/
Atsakyti
Pries pora dienu pasidariau procedura su cocochoco biggrin.gif Paziuresiu kokia bus mano patirtis smile.gif
Atsakyti
Liuks, lauksiu jusu nuomones wink.gif na o siaip proceduros rezultatu patenkinta? Kokios mazdaug kainos sio tiesinimo? smile.gif
Atsakyti
Kaunietės naudokitės proga 4u.gif
http://akcijatau.lt/...letter{{group}}
Papildyta:
Yra ir Vilniuje akcija 4u.gif
http://akcijatau.lt/...letter{{group}}
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2012 12 05, 20:17)

su cocchoco net uz dyka neiciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 05, 21:10)
su cocchoco net uz dyka neiciau ax.gif

Turėsim omeny 4u.gif
O braziliškas nenualina plaukų - man viena manikiūristė kuri dirba kirpykloje, sakė kad nesveika nei pačiai, nei kirpėjai blink.gif
Atsakyti
o kuo skiriasi qod max ir qod gold?
Atsakyti
nesitikekit stebuklu sakau, paskaitykit ankstesne zinute mano smile.gif visi keratinai yra beveik tos pacios sudeties, todel rezultatas daug maz vienodas, tiesiog vienoms geriau isisavina tai i plauka, kitoms - blogiau. Aisku atsizvelgiant i plauko struktura, va mano pasipuciantys, ir ka vistiek kazkiek isliko tai,, nors galvojau va jeigu jau garbanes istiesina tai man tikrai ledas bus - ne velnio taip nera wink.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 12 06, 14:30)
visi keratinai yra beveik tos pacios sudeties, todel rezultatas daug maz vienodas,

visiskai nesutinku schmoll.gif skyriasi jie kaip diena naktis, ir rezultatai akivaizdziai skyriasi. bandziau maziausiai 3 skirtingus - su absoliuciai ir akivaizdziai skirtingais rezultatais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 06, 14:39)
visiskai nesutinku schmoll.gif  skyriasi jie kaip diena naktis, ir rezultatai akivaizdziai skyriasi. bandziau maziausiai 3 skirtingus - su absoliuciai ir akivaizdziai skirtingais rezultatais rolleyes.gif

tai papasakokit kokius bandet ir kaip atrodo kiekvienas? smile.gif
Atsakyti