Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

Mergaitės gal galit padėti, ar šilkinukė inkarinė Petit 8 tiks su 167 ūgiu. per krūtinę 94 cm?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
http://www.jcrew.com...~~~~~/74428.jsp
ir sitiu kaip dydziai?
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2012 11 09, 16:06)

Trikotaza as perku XS, merino S, LT nesioju M..nu cia orentacijai mirksiukas.gif
Atsakyti
As siandiena gavau factory leopardinius marskinukus wub.gif tik platoki man, emiau S dydi, nuo sonu reiktu nuimti po pora cm, gal galit parekomeduoti kokia nebloga siuveja Vilniuje? galima ir az 4u.gif

QUOTE(Linutelia @ 2012 11 09, 15:29)
Panos, ar nieko neatsitiktų merinukams, jei dėčiau į skalbiankę ant vilnos rėžimo su vilnos skalbikliu? Visada rankom skalbiau, bet galvoju gal ir į mašiną galiu dėt?  g.gif Tik bijau sugadinti...

nieko neatsitiks, tik grezimo arba isvis nejunkit arba darykite minimalu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letali: 09 lapkričio 2012 - 15:32
QUOTE(Linutelia @ 2012 11 09, 15:29)
Panos, ar nieko neatsitiktų merinukams, jei dėčiau į skalbiankę ant vilnos rėžimo su vilnos skalbikliu? Visada rankom skalbiau, bet galvoju gal ir į mašiną galiu dėt?  g.gif Tik bijau sugadinti...

As skalbiu masina, tik ranku programa, nieko blogo neatsitiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Letali @ 2012 11 09, 16:28)
As siandiena gavau factory leopardinius marskinukus  wub.gif  tik platoki man, emiau S dydi, nuo sonu reiktu nuimti po pora cm, gal galit parekomeduoti kokia nebloga siuveja Vilniuje?  galima ir az  4u.gif
nieko neatsitiks, tik grezimo arba isvis nejunkit arba darykite minimalu  mirksiukas.gif

O kokie jusu ismatavimai? As XS laukiu, prisiskaiciau atsiliepimu, tikiuosi tiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 11 09, 15:29)
O gal parduoti norit? 4u.gif

Svajaaa, galit uzsisakyt, yra visu dydziu mirksiukas.gif
va
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2012 11 09, 16:35)
O kokie jusu ismatavimai? As XS laukiu, prisiskaiciau atsiliepimu, tikiuosi tiks bigsmile.gif

as irgi meciausi tarp XS ir S, bet su ta mintim kad galesiu pasisiaurinti emiau S, nes as aukstauge, tai man ir rankoviu ilgio ir paties ilgio dazniausiai XS per trumpa buna doh.gif , krutine pas mane 90 cm 4u.gif
Atsakyti
kokio dydzio reikia Cafe capri su 97cm per storaja? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 11 09, 16:45)
aš tai turiu,anytai ieškau biggrin.gif

Svajaaa, kiek pas jus per krutine ir koks cia dydis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 11 09, 15:48)
Svajaaa, kiek pas jus per krutine ir koks cia dydis?  4u.gif

dydis xxs ,krūtinė 86 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2012 11 09, 15:06)

Nešioju XS-S,šitų ėmiau XS, tai pats tas smile.gif
Atsakyti
merginos gal patars- blythe blouse in silk, dydis atitinka?S nesioju, per krutine 89. koki geriausia butu imti?
Atsakyti