Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(ralija @ 2012 11 10, 10:40)

Papildyta:
Ramka, Tu XS turi?

Turejau ax.gif Kaip jau ir minejau, XS per pazasukus 42cm

QUOTE(annesears @ 2012 11 10, 10:41)
tai jeigu tippi XS geras, tai sito gyvatinio koki dydi imti?

Lyginau leopardini XS su vienspalviau Tippi XS neon fuchsia spalvos, tai megztukai beveik identiski, rankovytes tik apie pora cm snake buvo ilgesnes
Atsakyti
gal kuri dar idomiu nuorodu turite, keista tas in snake siaip ner, kai gaunu uzsakyma irgi per ta nuoroda rodo kad ner bet per jusu nuorodikes yra ir pirkti galima...

as nebuciau net pagalvojus kad reik norimu daiktu nuorodas seivinti ir taip ieskoti.

dabar viska jau turiu ko norejau, visko laukiu, paksui pakomentuoti dydzius galesiu bet mano didesni M - L imu blush-anim-cl.gif kai jus visos kudutes jauciu neidomu tokie blush-anim-cl.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 10, 11:32)
gal kuri dar  idomiu nuorodu turite, keista tas in snake siaip ner, kai gaunu uzsakyma irgi per ta nuoroda rodo kad ner bet per jusu nuorodikes  yra ir pirkti galima...

as nebuciau net pagalvojus kad reik norimu daiktu  nuorodas seivinti ir taip ieskoti.

dabar viska jau turiu ko norejau, visko laukiu, paksui pakomentuoti dydzius galesiu bet  mano didesni M - L  imu blush-anim-cl.gif kai jus visos kudutes jauciu neidomu tokie blush-anim-cl.gif

Idomu idomu mirksiukas.gif As ir M paprastai imu...
Atsakyti
Neatsimenu, kad idejo burbulinio Tippio ismatavimus, bet gal pastebes mano posta ir pasakys kaip matavot pecius? Paciam virsuje ar ties placiausia viena (daugmaz per viduri nuo pazasties ir kaklo) g.gif Matuoju, matuoju, skaiciuoju, kad butbulinis is peciu siauresnis, taciau per krutine platesnis ir ilgesnis nei merino spalvotieji g.gif
Papildyta:
Gyvatinis Tippis man butu grazus, jei butu tokios pat spalvos kaip internetinej foto, nes dabar jo zalumas man nelabai prie sirdies. Galetu gyvatini juoda+pilka pagamint ax.gif Kaip kad tie marskinukai gyvatiniai... butu fantastika smile.gif Bet... siandien pagavau save mastant, kad tuoj reiks pas tarpinikes prasyma rasyt, kad nebepriimtu uzsakymu is manes lotuliukas.gif Kaip kad kazino, kad galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2012 11 09, 23:25)
Gavau siandien sita megztuka ir biski susinervinau. Ta zalia ne tokia kokia paveiksleli, tokia zalesne. Ner ji bloga, bet man reikejo tokio saltesnio atspalvio. Nu ir ne pirma karta man su tom JCREW spalvom taip, gal cia mano kompas kitaip spalvas rodo g.gif ar jums pasitaike taip?
http://www.jcrew.com...~~~~~/21941.jsp

buvo ir man taip su zalia spalva, jei neklystu heritage green g.gif , jcrew puslapy visai kitokia rodo, daugiau tokia i tamsia aqua panasia. Bet man realybej ji dar labiau patiko, gal todel kad tinka butent si spalva rolleyes.gif

QUOTE(zaRAza @ 2012 11 10, 13:46)
Bet... siandien pagavau save mastant, kad tuoj reiks pas tarpinikes prasyma rasyt, kad nebepriimtu uzsakymu is manes lotuliukas.gif Kaip kad kazino, kad galima lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 10, 12:32)

dabar viska jau turiu ko norejau, visko laukiu, paksui pakomentuoti dydzius galesiu bet  mano didesni M - L  imu blush-anim-cl.gif kai jus visos kudutes jauciu neidomu tokie blush-anim-cl.gif

Labai bus idomu sulaukti komentaru ax.gif ne visos juk kudutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 11 10, 11:31)
Gaila, negaliu palyginti dabar su kitais s tippais, bet sitas strodo didelis

QUOTE(ramka @ 2012 11 10, 11:32)
Gal etiketes sumaisytos g.gif

Gyvatinis tippis, bent xs dydis yra tikrai truputi didesnis uz pvz tigrinuka. Gyvatinio xs tarp pazastu 44 cm 4u.gif
Idedu nuotrauka kaip realiai atrodo, atsiprasau uz prasta kokybe ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 10, 12:32)
paksui pakomentuoti dydzius galesiu bet  mano didesni M - L  imu blush-anim-cl.gif kai jus visos kudutes jauciu neidomu tokie blush-anim-cl.gif

Ingakalni, mes tokius pat dydžius dėvim, tad komentarai pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkuri mergaite ieskojo, cikada7, berods 4u.gif Bet gal jau ir turit 4u.gif
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucke: 10 lapkričio 2012 - 21:59
Gal pades jau turincios ji merinuka,
bendrai vertinant jis didintas/mazintas/atitinka?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2012 11 11, 11:44)
Gal pades jau turincios ji merinuka,
bendrai vertinant jis didintas/mazintas/atitinka?
user posted image

mazdaug atitinka, na gal didintas puse dydzio, tikrai ne daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas turi COLLECTION CASHMERE POLKA-DOT SWEATER?
http://www.jcrew.com...~~~~~/93473.jsp

Man idomu kaip ju dydziai g.gif Jeigu merino Tippi nesioju S (per krutine 91cm), kokio dydzio sio reiktu?
Atsakyti