Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Dideja @ 2012 11 14, 07:24)
Gal kuri turite Tall 2, parasykit , prasom, su kokiais ismatavimais devite 4u.gif

As lasisos spalvos capri cafe in wool 2 tall turiu su 95cm.ir 69 liemeniu.Bet jos ne ant liemens juk biggrin.gif Jos man kaip tik.Jei butu daugiau visur cm.butu jos labai aptemptos,o man laabai nepatinka toks variantas,juk cia ne skinny biggrin.gif Galesiu ikelt veliau foto.
Is foto ziurint,tai jums tikrai reiktu 2 Tall.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 14 lapkričio 2012 - 09:10
QUOTE(Kuti @ 2012 11 14, 11:08)
As lasisos spalvos capri cafe in wool 2 tall turiu su 95cm.ir 69 liemeniu.Bet  jos ne ant liemens juk biggrin.gif Jos man kaip tik.Jei butu daugiau visur cm.butu jos labai aptemptos,o man laabai nepatinka toks variantas,juk cia ne skinny biggrin.gif Galesiu ikelt veliau foto.

Pritariu viskam drinks_cheers.gif As manau, kad tikrai drasiai pirkite 2tall dydi, tikrai nepaskesite, nes ir per klubus mano manymu kiek per daug itempta blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 14, 09:53)
Aš 2T dydį pati namie po centimetrą pasisiaurinau (vidinę klešnių pusę, per šlaunis). Bet buvau prieš tai nusipirkus 4T dydį, tai siuvėja atsisakė siaurinti (ties užpakaliu kabėjo toks kaip maišas). Tai, sakyčiau, labai priklauso, ką ir kiek siaurinti reikia. O kur jūs taisėte, Vilniuje?

Taip Vilniuje, turiu nebloga siuveja mirksiukas.gif
Siandien pasiimsiu T0 sitas, galesiu pakomentuoti:
user posted image

Kuti, labai wub.gif ir ilgis ir spalva thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 14 lapkričio 2012 - 09:31
QUOTE(Kuti @ 2012 11 14, 10:08)
As lasisos spalvos capri cafe in wool 2 tall turiu su 95cm.ir 69 liemeniu.Bet  jos ne ant liemens juk biggrin.gif Jos man kaip tik.Jei butu daugiau visur cm.butu jos labai aptemptos,o man laabai nepatinka toks variantas,juk cia ne skinny biggrin.gif Galesiu ikelt veliau foto.

As va radau daugybe foto su tom kelnytem, tai visokiu cia foto ir su per mazom ir su per didelem http://www.google.lt...ge_result_group

O, jau matau foto, tikrai neatrodo dideles, graziai gula 4u.gif
Ir spalva wub.gif

Gal dar priklauso ir nuo uzpakalio formos, nes as tai tokia plokscia, berniukiska, be moterisku iskylumu blush2.gif

Gal bandysiu visgi Tall 2, jei merginos parase, kad galima taisyt smile.gif

Beje, o taisymas kiek kainuoja?
Kazkada mokejau uz kelnyciu siaurinima 40 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 14 lapkričio 2012 - 09:40
super!
tai ju galiu pasikliauti ilgiu kuri duoda jcrew?
nes esu su kito brando ilgiu nurodytu prasovus,o jcrew kelnes dar tik parkeliauja
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2012 11 14, 10:28)
Taip Vilniuje, turiu nebloga siuveja mirksiukas.gif

Arelija, o su kokiais ismatavimais Jums teko taisyti Tall2?

Gal galite kontaktus tos siuvejos? Ji privaciai namuose taiso, ar siuvykloj?
Galite ir AZ, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2012 11 14, 10:27)
172 -95-69 kokybe nekokia,bet bendra vaizda,koks ilgis,matysit.

Gerai ant jūsų atrodo (įdomu dar kaip iš nugaros, bet turbūt sudėtinga būtų nusifotografuoti). Tikėtina, Didėja panašiai atrodytų, nes jūsų abiejų klubų, šlaunų forma lyg tai panaši g.gif Pvz., pas mane klubai nesiauri, bet šlaunys plonos, užpakalio nėr, ir tada kitaip jau krenta kelnės, neužsipildo, taip sakant ax.gif

Arelija, o gal galima būtų kontaktus siuvėjos į až blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2012 11 14, 09:27)
172 -95-69 kokybe nekokia,bet bendra vaizda,koks ilgis,matysit.
o cia,kad matytumet,kad nera laisva niekur,liemuo normaliai prigula.Rauksles  metasi del stovejimo .

Niu super kelnytės atrodo thumbup.gif wub.gif Tos cafe capri in wool man pačiai irgi kažkas tokio wub.gif O čia kokia spavytė pas jus? Tokia skani wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucke: 14 lapkričio 2012 - 09:40

Kadangi turiu uzpakali,tai man kelnes uzsipildo.Spalva cia Sweet Tangerine.
Atsakyti
smile.gif man Kuti labai graziai atrodo
nesimato, kad klubai butu 95 cm (atrodo maziau).
Bet kaip drabuzis gula lemia ir individualūs dalykai-slaunys, ugis, ilgas/trumpas liemuo ir pan. Mano klubai 92, bet kojos-pagaliai tai ziuresim kaip as savo Capri uzpidysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2012 11 14, 09:49)

Bet kaip drabuzis gula lemia ir individualūs dalykai-slaunys, ugis, ilgas/trumpas liemuo ir pan.

4u.gif
Butent drinks_cheers.gif cia detumem nuotraukas su tais paciais matmenim ,tai to pacio dydzio kelnes skirtingai atrodytu.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 14, 09:02)
74 gal kokie. O kodėl klausiat? Rašau, kad paskęstų dėl klubų apimties, ne dėl liemens.

Galvoju, kokio man reiktu su 80-98.
Atsakyti