Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

O as siandien gavau pencil skirt in snake, pirkau 4d., nes buvau skaiciusi, kad mazintas, tai didelis man doh.gif Sakyciau dydis toks kaip ir visu J.Crew pencil sijonu. Rastas realiai labai graziai atrodo, audinys labai malonus, kaip lillian suknutes, su pamusalu.
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 11 15, 21:17)
O as siandien gavau pencil skirt in snake, pirkau 4d., nes buvau skaiciusi, kad mazintas, tai didelis man doh.gif  Sakyciau dydis toks kaip ir visu J.Crew pencil sijonu. Rastas realiai labai graziai atrodo, audinys labai malonus, kaip lillian suknutes, su pamusalu.

Na va, o as meciausi tarp 2 ir 4 d. ir irgi uzsakiau 4 d. butent del komentaru, kad mazintas doh.gif
Atsakyti
O as siandien gavau pencil skirt in snake, pirkau 4d., nes buvau skaiciusi, kad mazintas, tai didelis man doh.gif  Sakyciau dydis toks kaip ir visu J.Crew pencil sijonu. Rastas realiai labai graziai atrodo, audinys labai malonus, kaip lillian suknutes, su pamusalu.

gal malonėtumėt sijonuko matmenis?
Atsakyti
Gal jau ir buvo kalbeta,bet dar ,prasyciau ax.gif ka apie gMINNIE PANT IN STRETCH TWILL

alite pasakyt? Aptemptos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 15 lapkričio 2012 - 20:43
QUOTE(Aireda @ 2012 11 15, 20:25)
Na va, o as meciausi tarp 2 ir 4 d. ir irgi uzsakiau 4 d. butent del komentaru, kad mazintas doh.gif

Ir mane tie komentarai bloguose suklaidino doh.gif Teks taisyti arba pardavinet...

QUOTE(bumbulas @ 2012 11 15, 20:40)
gal malonėtumėt sijonuko matmenis?

Zinoma mirksiukas.gif
liemuo 38cm
klubai 47cm (apytikriai, sunku pasakyti kur tiksliai matuojami)
ilgis 59cm (regular)

Sulyginau su turimu double serge wool pencil, tai sis vienu centimetru per visur platesnis.
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 11 15, 22:42)
Ir mane tie komentarai bloguose suklaidino doh.gif  Teks taisyti arba pardavinet...
Zinoma mirksiukas.gif
liemuo 38cm
ilgis 59cm (regular)

Sulyginau su turimu double serge wool pencil, tai sis vienu centimetru per visur platesnis.

Reiskia, kad tas gyvatinis sijonas ne tik ne mazintas, bet dar ir didintas, palyginus su pensil in wool, ar as teisingai supratau g.gif doh.gif
Atsakyti
oho koks gyvatinis didintas nes 38x2 liemuo... 4tuko... tai 8 tukas jauciu bus kazkur 42x2 maziausia, gerai kazi skaiciuoju?

mstau kad imsiu sau 8tuka liemuo 85 klubai 102..? kaip manote?

mamukai klausimas, kazin verta tiketis per black friday nuolaidu jcrew geru? kodukas jau -30% negalios, matyt nebus kodo bet bus geri papildymai, gal kuri pamenat kaip pries metus buvo blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Pamatavau dabar pensil in wool naujos kolekcijos 2 d., tai tokie pat ismatavimai: 38-47 ir ilgis 59 cm. Galbut ankstesniu kolekciju vilnoniai pensil sijonai buvo kitokio dydzio g.gif Tuomet gyvatinio 4 d. atitinka vilnonio 2 d., tai jis tikrai mazintas. Visai susipainiojau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2012 11 15, 20:42)
Gal jau ir buvo kalbeta,bet dar ,prasyciau ax.gif ka apie gMINNIE PANT IN STRETCH TWILL

alite pasakyt? Aptemptos?

O kas jus domina? smile.gif turiu jas dvejas. Aptemptumas priklausys nuo pasirinkto dydzio. Paprastos yra mazesnes uz MINNIE su vilna wink.gif
Su 92 cm per klubus turiu 2 dydi, aptenptos, bet man patinka, guli idealiai.Su vilna tokio pat dydzio smukcioja- nesiau siaurinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 11 15, 22:42)
Ir mane tie komentarai bloguose suklaidino doh.gif  Teks taisyti arba pardavinet...
Zinoma mirksiukas.gif
liemuo 38cm
ilgis 59cm (regular)

Tai iseina, kad jis visiskai atitinka? ar ne? g.gif

As visai neskaiciusi atsiliepimu pasiemiau savo iprasta dydi, dar laukiu, bet dabar jau bijau.. unsure.gif
Atsakyti
Pasirodau su pasiaurintu Double-cloth townhouse trench, kai kazkada zadejau. 10 dydis:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti

Pritariu Kristelai 4u.gif Snake sijonukas atitinka dydi, nera mazintas... As pradzioje 0 dydi apsivilkau, tai kai jis ant klubu pakrites buvo neatrode didokas, bet jau ilgis tada... doh.gif Zemiau keliu. O kai pakeliu i iprastini auksti pabrezti liemeniui, tai jau "ausytes" bereikalingos medziagos ant klubu susidaro:) Sakyciau, tikrai atitinka iprastini J.Crew pencil sijonuku dydi.
4u.gif
Atsakyti