QUOTE(IcanSau @ 2013 02 06, 19:51)
Labas
, ir as pradejau sportuot. Siandien antra diena
Labai noriu isivaziuot, ir prisijungt prie jusu saunaus burelio. 
Sveika prisijungus, sėkmės įsivažiuojant
Šiand zumboj jau prakaitai bėgo, uch
Mityboj man kortas maišo baisus potraukis bulvėms
pasidarau vištieną su ryžiais, skanu man, valgau ir galvoju, kad būtų labiau tikusios bulvės
keptos, virtos, tušintos - bile bulvės.
O aš iškritau iš savo programos, nenumatytos kelionės po LT šiandien ir rytoj. Šeštadienį grįšiu į ritmą
O aš iškritau iš savo programos, nenumatytos kelionės po LT šiandien ir rytoj. Šeštadienį grįšiu į ritmą
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 06, 22:02)
Mityboj man kortas maišo baisus potraukis bulvėms
pasidarau vištieną su ryžiais, skanu man, valgau ir galvoju, kad būtų labiau tikusios bulvės
keptos, virtos, tušintos - bile bulvės.
Mane gal apmėtytų sveikos mitybos propaguotojai pomidorais, bet aš valgau tai, kas skanu ir ko tuo metu nori organizmas. Ilgainiui įsiklausant į jį atsirado sveikos mitybos poreikis, bet jeigu ir užsinoriu kažko, kas iškrenta iš šio konteksto, nesuku sau galvos
QUOTE(IcanSau @ 2013 02 06, 19:51)
Labas
, ir as pradejau sportuot. Siandien antra diena
Labai noriu isivaziuot, ir prisijungt prie jusu saunaus burelio. 
Labas
QUOTE(MO @ 2013 02 06, 22:52)
Mane gal apmėtytų sveikos mitybos propaguotojai pomidorais, bet aš valgau tai, kas skanu ir ko tuo metu nori organizmas. Ilgainiui įsiklausant į jį atsirado sveikos mitybos poreikis, bet jeigu ir užsinoriu kažko, kas iškrenta iš šio konteksto, nesuku sau galvos
svarbiausia- saikas visame kame.....
Pomidorus geriau į mane meskit, nes esu dėl jų švelniai tariant pamišusi
Aš taip pat jeigu ko nors labai užsinoriu tai ir valgau. Nėr gyvenimo džiaugsmo tada man
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 06, 22:57)
Sveikos valgytojos
Aš turbūt niekada neatsisakysiu saldumynų, niekada niekada. Ir joks debetas ar dar kas nors jų iš manęs neatimtų
Tiesiog man jų reikia, jie mano gyvenimo saldi dalis ir jie man nekenkia, man netgi jie sveika
Svarbiausia požiūris.
Aš turbūt niekada neatsisakysiu saldumynų, niekada niekada. Ir joks debetas ar dar kas nors jų iš manęs neatimtų
būtume diabetikės, diabetikams skirtus saldiakus graužtume
QUOTE(Voveris @ 2013 02 06, 23:02)
Pomidorus geriau į mane meskit, nes esu dėl jų švelniai tariant pamišusi lašiniai,
mmm, aš be lašinių neišgyvenčiau
QUOTE(MO @ 2013 02 06, 14:40)
ooo, dailaus čiuožimo juodai pavydžiu
vaikystė praleista ant pačiūžų, kiek nuo kalnų kalnelių skrista, tiek sniegu, tiek oru
norėčiau turėti galimybę vėl tai prisiminti...
vaikystė praleista ant pačiūžų, kiek nuo kalnų kalnelių skrista, tiek sniegu, tiek oru
O aš tada tau pavydžiu vaikystės.
Būtų kas prieš 4m pasakęs, kad čiuočiu, taip kaip dabar tai nė už ką nebūčiau patikėjus.
Kas dėl maisto, tai pvz aš neperseniausiai atradau baklažanus. Tai skanėstas Nr. 1
QUOTE(jovka @ 2013 02 07, 07:35)
Kas dėl maisto, tai pvz aš neperseniausiai atradau baklažanus. Tai skanėstas Nr. 1 
Aš taip pat labai mėgstu baklažanus. Superinis receptas
Sveikos,
O kaip, profesionaliai dabar čiuoži, ar šiaip, malonumui?
Hmmm, pasidalinam receptais?
Niam
QUOTE(jovka @ 2013 02 07, 07:35)
O aš tada tau pavydžiu vaikystės.
Vaikystėj neturėjau galimybės stovėt ant pačiūžų, tai už tat dabar atsigiebiu.
Būtų kas prieš 4m pasakęs, kad čiuočiu, taip kaip dabar tai nė už ką nebūčiau patikėjus.
QUOTE(Voveris @ 2013 02 07, 14:44)
Niam
QUOTE(MO @ 2013 02 07, 15:06)
Sveikos,
Niam
Niam
Pusiau profesonaliai
Mano baklažanų receptas paprastutis: pasūdai, papipirini, palaikai biski ir kepi. Bet aš juos visad valgau su bulvėm.
QUOTE(jovka @ 2013 02 07, 15:58)
Pusiau profesonaliai
Einu į treniruotes dalyvauju mėgėjų varžybose (tokių, kurie čiuožimo karjerą pradėjo vėliau nei tikri dailiojo čiuožimo meistrai). Bet šuoliukai tik viengubi, suktukai žemo lygio. Bet jaučiu didžiulį malonumą.
Būna kartai nuo suktukų ypač žemų net kelį skauda, bet negaliu jų nedaryti.
Mano baklažanų receptas paprastutis: pasūdai, papipirini, palaikai biski ir kepi. Bet aš juos visad valgau su bulvėm.
ooo, šuoliukai man, deja, aukštasis pilotažas taip ir liko...
Bet kokia šaunuolė
Aišku, ačiū