Zengiu link dar vienos svajones pildymosi (kaip mes ten sakom, svajoti reikia atsargiai nes svajones pildosi...
) gruodzio 1 isskrendam i Egipta!!!
Taip taip,teisingai galvojate...su Juo...
smagu...
negaliu negaliu dar patiketi...
Du metus laukiau savo atostogu...
QUOTE(Qwertama @ 2012 11 19, 10:58)
Persikraustai į Vilnių?
hm...
ji kraustosi, jis kraustosi, laukiasi, zmona tapt paprase ir tt ir tt
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2012 11 19, 11:04)
Zengiu link dar vienos svajones pildymosi (kaip mes ten sakom, svajoti reikia atsargiai nes svajones pildosi...
smagu...

mes aisku dziaugiames, bet itariu visos cekavos zoses (tame tarpe as) tam tikra prasme nusivyle
QUOTE(comep @ 2012 11 19, 11:05)
mes aisku dziaugiames, bet itariu visos cekavos zoses (tame tarpe as) tam tikra prasme nusivyle

Suprantu kad ne to tikejotes...
Na kaip smagu... baltai pavydžiu... Seila, o jei ne paslaptis, dėl bendro išprusimo, kaip kelionės išlaidas dalinatės? Ar jisai yra super šaunuolis ir tave vežasi?
Seila ve je tau !!! Kaip fainaaa !!!!
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 19, 11:14)
Na kaip smagu... baltai pavydžiu... Seila, o jei ne paslaptis, dėl bendro išprusimo, kaip kelionės išlaidas dalinatės? Ar jisai yra super šaunuolis ir tave vežasi?
Labai noreciau pasakyti kad mokejo uz mane...Bet uz save mokejausi pati... Planavom vasari mes kelione I Ispanija, tada kazkaip ir kalbejom,jis paklause kiek galeciau sau leisti uz kelione moketi,pasakiau. Tada ir supratau kad mokesiuos pati...
Ten vaziuosiu 3 karta,taip kad islaidu nebus labai daug tikrai... Jis ten bus pirmaji!
Labas
WOW!!! http://www.youtube.c...p;v=5eTl8OVf-T4

Papildyta:
atostogos kartu yra geris
bet man atrodo kolkas teisingai taip... zinai, jei cia butu kelione i kokius druskininkus ar siaip kur, tai suprantu, galetu jis sumoketi.. na o gruodi i egipta ne taip ir pigiai skristi...
WOW!!! http://www.youtube.c...p;v=5eTl8OVf-T4
QUOTE(Paukste 25 @ 2012 11 19, 09:23)
Sveikos,
labai norėjau padėkoti už šeštadienį. Tikiuosi dar susiorganizuosime kada susitikti
Labai fainai ir su tavim buvo susipazinti labai norėjau padėkoti už šeštadienį. Tikiuosi dar susiorganizuosime kada susitikti
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2012 11 19, 10:58)
Persikraustai į Vilnių?
as irgi ta pati pagalvojau QUOTE(Seila @ 2012 11 19, 11:04)
smagu...

super QUOTE(Seila @ 2012 11 19, 11:21)
Labai noreciau pasakyti kad mokejo uz mane...Bet uz save mokejausi pati... Planavom vasari mes kelione I Ispanija, tada kazkaip ir kalbejom,jis paklause kiek galeciau sau leisti uz kelione moketi,pasakiau. Tada ir supratau kad mokesiuos pati...
bet man atrodo kolkas teisingai taip... zinai, jei cia butu kelione i kokius druskininkus ar siaip kur, tai suprantu, galetu jis sumoketi.. na o gruodi i egipta ne taip ir pigiai skristi...
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 19, 11:16)
Labas rytas, mergaitės... kaip matau visoms savaitgalis praėjo puikiai. Aš šiandien esu out of space, miego trūksta, galva nedirba, bet buvo smagus savaitgalis. Seila, klausei dėl koncerto. Geras buvo koncertas, gal šiek tiek publika nebuvo įsivažiavusi, bet manau nei vienas kitas Lietuvos atlikėjas neprikviestų tiek žmonių.
o kaip praėjo susipažinimas su Jo draugais? priėmė?
QUOTE(monkey @ 2012 11 19, 11:33)
Labas rytas
Labai smagiai savaitgalis prabego...aciu mergaitems uz kartu praleista laika
Koncertas Brodvejuje buvo superinis...atmosfera buvo tokia energetic
Dar karta dekui, Rimkka, uz kvietima
Labai smagiai savaitgalis prabego...aciu mergaitems uz kartu praleista laika
Koncertas Brodvejuje buvo superinis...atmosfera buvo tokia energetic
nėr už ką, man ir smagiai buvo praleistas laikas
QUOTE(comep @ 2012 11 19, 11:45)
nezinau nezinau, mane pradeda tas erzinti
nei pakarta nei paleista
matytis kelias valandas sestadieniais 
man ir neužtektų tų kelių valandų per savaitę
QUOTE(Seila @ 2012 11 19, 12:04)
smagu...

sveikinimai!
Iš tikro aš net neįsivaizduoju, kaip turėtų būti... vis tiek čia ne kokia smulkmenėlė, kol santykiai dar pradinėje stadijoje gal iš dalies ir nemalonu būtų, kad čia mokėtų už mane, ir iš viso, kodėl turėtų mokėti, na nebent vaikinas labai turtingas ir pinigai jam ne problema, tada jo, galvočiau, kad gali ir sumokėti. Kita vertus, smagu, kad planuojat, kad važiuosit kartu, kad siūlo, aš irgi labai norėčiau, bet nežinau, kaip su mano debesėliu būtų, kol kas mūsų planuose tik mini atostogos tarpušvenčiu, tai man ir tai kyla labai didelis klausimas, kas čia bus ir ar bus, nes aš nusprendžiau pažiūrėti ir nieko nedaryti, nieko nesiūlyti. Mane asmeniškai erzina neapibrėžtumas, man reikia viską konkrečiai žinoti, o jisai visiškai kitoks.
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 11 19, 01:33)
Trauksiu i pasimatyma penktadieni. Ir is interneto
Ale emigrantas
nes kol kas dirba ne lietuvoj, bet planuoja grist i Vilniu. Zodziu, uzvakar, per viena diena net triju skambuiu sulaukiau
Ir siaip kazkaip pasirodo daug bendro turim
Tai bandysiu ziuret kas ten per vienas 
Man kažkaip su emigrantais kalba nesiriša
QUOTE(comep @ 2012 11 19, 13:05)
ir mane Seila nuvylė
O šiaip smagu kelionė kartu
Ethella, man, kaip keksiukų maniakei, dabar buvo suduotas stiprus smūgis
Aha, Belle fleur, kaip ten Jo draugai tave priėmė?
QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 19, 12:46)
Ethella, man, kaip keksiukų maniakei, dabar buvo suduotas stiprus smūgis
Esu alkana, o pietų pertrauka dar negreit, o į tavo paveiksliuką įkeltą žiūriu...
o mano pietūs jau po 15 min
QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 19, 11:46)
Kaip ir sakė Kissa666 čia visgi ne kelionė į Druskininkus.
bet taip pagalvojus, ir Druskininkai nemazai kainuoja QUOTE(rimkka @ 2012 11 19, 11:50)
o as nuo sian 3 dienas ant savo kiausiniu-greipfrutu dietos