Savaitgali pas mane prasideda darbymetis, laikykis kumštukus, norėtųsi Kalėdinio stebuklo

Na, kas dar II rado?..
 Juk stebuklų metas - visom linkių gerų naujienų
  Juk stebuklų metas - visom linkių gerų naujienų   

Bent kokiu atveju pasidaryk testuką, nes toks vienas BT pamatavimas nėra informatyvus.
 Bent kokiu atveju pasidaryk testuką, nes toks vienas BT pamatavimas nėra informatyvus.

ir antros puses nesinori nuvilti,tai atsargiai kalbu apie savo pojucius,kad po to nebutu tik psichologinis nestumas
  ir antros puses nesinori nuvilti,tai atsargiai kalbu apie savo pojucius,kad po to nebutu tik psichologinis nestumas   tai tyliai vis viliuosi geru ziniu:) kaip ir visos esancios cia
  tai tyliai vis viliuosi geru ziniu:) kaip ir visos esancios cia  

ir antros puses nesinori nuvilti,tai atsargiai kalbu apie savo pojucius,kad po to nebutu tik psichologinis nestumas
  ir antros puses nesinori nuvilti,tai atsargiai kalbu apie savo pojucius,kad po to nebutu tik psichologinis nestumas   tai tyliai vis viliuosi geru ziniu:) kaip ir visos esancios cia
  tai tyliai vis viliuosi geru ziniu:) kaip ir visos esancios cia 
 .
 . . Siaip  kol nezinojau,kad laukiuos tai irgi pilva lb skaudejo,jau nebesitikejau,kad bus pavyke
 . Siaip  kol nezinojau,kad laukiuos tai irgi pilva lb skaudejo,jau nebesitikejau,kad bus pavyke  . O kai suzinojau db nieko neskauda,uzeina tik lengvi skausmeliai ir lb jautrus speneliai palike
 . O kai suzinojau db nieko neskauda,uzeina tik lengvi skausmeliai ir lb jautrus speneliai palike  . Dar iki db
 . Dar iki db   nesijauciu,vis testus gadinu kurie jau ryskiai rodo kaip mes augam
 nesijauciu,vis testus gadinu kurie jau ryskiai rodo kaip mes augam  . Sekmes tau ir linkiu ||
 . Sekmes tau ir linkiu ||   .
 . 

.
 .  ir temperatura pakilo tik db iki 37
  ir temperatura pakilo tik db iki 37  . Kol nera mmm dar ne viskas paprasta,laukiam geru naujienu
 . Kol nera mmm dar ne viskas paprasta,laukiam geru naujienu  
  .
 .

! Mmm valavo ar ne?
 ! Mmm valavo ar ne?

tad nusprendziau kita kartoti poryt manau
  tad nusprendziau kita kartoti poryt manau   bet teko skaityti kazkur internete,kad nestumo testas gali buti netikslus jei nakti teko apsilankyti wc. O as buvau neiskentusi,tad nezinau ar tai tikrai tiksli informacija,kad remtis tuo ir galvoti,kad butent del to nevaiduokliavo,kad ir po 5min
  bet teko skaityti kazkur internete,kad nestumo testas gali buti netikslus jei nakti teko apsilankyti wc. O as buvau neiskentusi,tad nezinau ar tai tikrai tiksli informacija,kad remtis tuo ir galvoti,kad butent del to nevaiduokliavo,kad ir po 5min   

tad nusprendziau kita kartoti poryt manau
  tad nusprendziau kita kartoti poryt manau   bet teko skaityti kazkur internete,kad nestumo testas gali buti netikslus jei nakti teko apsilankyti wc. O as buvau neiskentusi,tad nezinau ar tai tikrai tiksli informacija,kad remtis tuo ir galvoti,kad butent del to nevaiduokliavo,kad ir po 5min
  bet teko skaityti kazkur internete,kad nestumo testas gali buti netikslus jei nakti teko apsilankyti wc. O as buvau neiskentusi,tad nezinau ar tai tikrai tiksli informacija,kad remtis tuo ir galvoti,kad butent del to nevaiduokliavo,kad ir po 5min