QUOTE(Detra @ 2012 12 09, 23:13)
Sveikos planiukes
na sakykit ka norit, taciau jei nepastojate pusmeti ir imate nerimauti, tai imkit ir issitirkit! Ir viskas bus aisku, nereiks nei SM mirkti per dienas, deliotis ir narplioti kiekvieno pozymio ir pan. Nesuprantu kaip galima noreti vaiku ir nepastojus metams dviems ir toliau naiviai tiketi kad sis ciklas bus kitoks

patikekit, mielosios, tam yra priezastis!

mano atvejis taip pat ne is linksmuju, as jau po trecio ciklo emiau ieskoti bedu, radom ir stai jau metai praejo, o pilvelis augintojo nesulaukia, dar ilgas ir brangus kelias laukia iki to nestumo

tad jei jums brangus laikas, nervu lasteles tai nesitikekit stebuklu, o pacios artekit prie jo! Tegu neuzpyksta tos nepamainomos optimistes, taciau tikiuosi jus man padekosit veliau uz si astroka posta, nes busit sutaupiusios sau brangaus laiko
Iš dalies sutinku

Va, mums trečias ciklas buvo nesėkmingas, MB jau eis tirtis savo turto, ir aš užsirašiau pas ginę. Tik teko girdėti ne vieną atvejį, kai gydytojai neduoda siuntimų tyrimams be metų ar net dviejų nesėkmingo planavimo. Va čia tai nesąmonė...

Aišku, mes kol kas ypatingų tyrimų dar neplanuojam, kol kas tik pagrindinius, kad žinotume, ar nėra kažkokių jau labai akivaizdžių kliūčių. Tirtis rimčiau, matyt, imtumėmės, jeigu dar kokį pusmetį nepavyktų sulaukti stebukliuko. Bet tik nepritariu tam dalykui, kad gydytojai kai kuriom porom neleidžia anksčiau tirtis. Žinoma, nereikia siųsti tirtis kiekvienos poros, kuriai iš pirmo karto nepavyskta. Bet jeigu pora nesėkmingai bando pusę metų, yra pasiryžusi mokėti pinigus, tai kodėl neleidžiama jau sužinoti, ar viskas gerai, ar verta toliau bandyti, o gal kaip tik reikia gydymo. Juk paskui visi gydymai dar atims nemažai laiko, todėl geriau kuo anksčiau išsiaiškinti savo galimybes
Papildyta:
QUOTE(Jorinte @ 2012 12 10, 07:54)
Tyrimai tikrai nera pigus. Draugei buvo- istyre, pasake niekada neturesi vaikuciu, buvo apverkta ne viena diena ir ka sau galvojat- pastojo ta pati menesi po tyrimu

ne visagale medicina. Mane apziureje pasake- laukit arba kiskit tukstancius tyrimams, deja tokiu pinigeliu neturime. Pastojome po septyneriu metu!
Už kantrybę