Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

QUOTE(Vidusiaa @ 2013 01 08, 12:26)
Aš irgi trečiadienį turėjau dalyvauti dar ir sodroje, bet nebereikės smile.gif vakar dalyvavau pirmą kartą ir laimėjau  thumbup.gif vis dar negaliu patikėti, jaudulys buvo didelis, komisija rimta, kiekvienas iš  5 narių uždavė po 2-3kl iš teisės aktų, nors čia pasiskaičiusi tikėjausi po vieną klausimą blink.gif  iš testo surinkau 9.8 balo, kiek žodžiu ir iš viso jau nebepamenu, nes kai pasakė, kad laimėjau, atsijungiau tą minutę  lotuliukas.gif tiesa, tai nebuvo aklai vištai grūdas, nes mokiausi daug smile.gif

Ar tikrai 9.8? Juk pagal viska tai apvalina iki puses balo tikslumu, bent jau seniau taip buvo. Pvz, kazkada atsakiau i 94 klausimus gerai, tai 9.5 gavau, o oponente 96, tai jai 10 parase.
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2013 01 08, 17:04)
Ar tikrai 9.8? Juk pagal viska tai apvalina iki puses balo tikslumu, bent jau seniau taip buvo. Pvz, kazkada atsakiau i 94 klausimus gerai, tai 9.5 gavau, o oponente 96, tai jai 10 parase.

Taip, viską sakė kablelio tikslumu, kaip ir žodžiu, kaip ir visą bendrą. Nors aš irgi skaičiau tą tvarką apie apvalinimą, gal paskui ten suapvalino, nes mums grynai sakė pagal klaidas testo balus
Atsakyti
kad dabar kazkaip kitaip tuos balus skelbia, neapvalints, o su kableliu
Atsakyti
Skaičiuoja pagal formulę - kiek gauna, tiek ir skelbia. O kas seniau buvo, jau galit pamiršt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidusiaa @ 2013 01 08, 17:45)
atsakiau ne iš savo kompiuterio ir ne iš savo anketos,o draugės  doh.gif  automatiškai prijungė  biggrin.gif  jeigu ką domina klausimai būtent toje srityje, rašykit į až, nes būtent iš tų ir klausinėjo komisija. Mačiau dar vyks konkursų, gal kam bus akutalu . ir sėkmės visom, reiškia galima patekti ir ne per pažintis, ir net pirmą kartą dalyvaujant. mano dabar visos draugės sakė bandys  biggrin.gif

tai dideja konkurencija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karamone @ 2013 01 08, 16:30)
aš irgi stebėjausi, kad buvo toks klausimas, bet nėra jis sunkus  juk smile.gif
Papildyta:
ačiū už sveikinimus  4u.gif  Migracijoj dirbsiu smile.gif

Taip šis klausimas nėra sunkus. Bet iš šio įstatymo klausimai man pasitaikė ir anksčiau. Tik jie buvo šiek tiek sudėtingesni, reikėjo nurodyti terminus.
Man tik įdomu ar tikrai gali būti tokie klausimai konkursuose į paprastus valstybės tarnautojus, tai yra ne į vadovus. Apraše dėl konkursų rengimo, šio įstatymo aš nerandu g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas dalyvavote konkurse į švietimo įstaigos vadovo vietą ir važiavote į Vilnių kompetencijų vertinimui?? Būtų labai įdomu sužinoti, kaip ten viskas vykstą. Parašykit-būsiu dėkinga...labai reikia
Papildyta:
QUOTE(Atiraa @ 2012 12 20, 23:03)
Taip Ieva, teisingą informaciją Jūs išgirdote. Konkursai senąja tvarka dar vyks iki 2013-06-01.

Atiraa, gal gali pasakyti, ar visi konkursai organizuojami sena tvarka? Mane domina švietimo įstaigų konkursai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 01 08, 22:46)
Merginos, gal kas dalyvavote konkurse į švietimo įstaigos vadovo vietą ir važiavote į Vilnių kompetencijų vertinimui?? Būtų labai įdomu sužinoti, kaip ten viskas vykstą. Parašykit-būsiu dėkinga...labai reikia
Papildyta:
Atiraa, gal gali pasakyti, ar visi konkursai organizuojami sena tvarka? Mane domina švietimo įstaigų konkursai... rolleyes.gif

Kiek teko man girdėti tik tai, jog 2012-12-11 įsigaliojo Valstybės tarnybos įstatymo pakeitimai, pagal kuriuos atranka į valstybės tarnautojo pareigas iki 2013-06-01 nesikeis, t.y. vyks sena tvarka.
Konkrečiai dėl švietimo įstaigų, bijau ką nors Jums ir sakyti... Būtent iš šios srities negaliu patvirtinti keisis kas nors ar ne... Geriausia būtų pasiteirauti, jei kur nors pretenduosite ar planuojate jau tai daryti, būtent tos įstaigos kurioje vyks konkursas.
Atsakyti
QUOTE(coliuke16 @ 2013 01 08, 19:23)
Taip šis klausimas nėra sunkus. Bet iš šio įstatymo klausimai man pasitaikė ir anksčiau. Tik jie buvo šiek tiek sudėtingesni, reikėjo nurodyti terminus.
Man tik įdomu ar tikrai gali būti tokie klausimai konkursuose į paprastus valstybės tarnautojus, tai yra ne į vadovus. Apraše dėl konkursų rengimo, šio įstatymo aš nerandu g.gif

pagal viską tikrai keista, kad toks klausimas buvo. aš per klaidą, kai sprendžiau senus testus, tai kelis padariau vadovų, ir stebėjausi, kas čia per klausimai nesąmoningi ne iš tų teisės aktų lotuliukas.gif paskui tik pamačiau, kad apsižioplinau blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, ir as noreciau patekti i valstybes tarnyba, bet man atrodo tai neimanoma, konkursai dideli..ir aplamai be pazinciu ten nepateksi, gal as klystu..? pasakykite kas kokia ten situacija ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2013 01 10, 13:44)
Sveiki, ir as noreciau patekti i valstybes tarnyba, bet man atrodo tai neimanoma, konkursai dideli..ir aplamai be pazinciu ten nepateksi, gal as klystu..? pasakykite kas kokia ten situacija ? blush2.gif

idomu, o kokio atsakymo jus tikites? ax.gif
juk suprantate, kad visu musu nuomones bei patirtys isidarbinant i vt skirtingos. vienos mano, jog patekti neimanoma, kitoms ima ir pasiseka laimeti konkursa vien savo pastangom ar kokio stebuklo deka smile.gif
siulyciau paskaityti sia ir kitas senesnes temas. nors ir nedaznos, bet tiketina realios sekmes istorijos ikvepia siekti savo tikslo. bent jau man mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaži kas vakar sodroj pensijose laimėjo smile.gif
Aš antros dalies nebelaukiau ax.gif Kažkur girdėjau, kad į tokias vietas susirenka apie 150 žmonių blink.gif tai vakar buvau nustebusi, nes tebuvo apie 35.
Rimtai užsiimsiu ir nebeisiu ,,ant durniaus,, biggrin.gif
Atsakyti