Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Požiūris @ 2013 03 07, 13:14)
As manau, kad turtu but ziogo kelnes ir slieko kombiai. Sieko kelniu ir as niekad nemaciau, nors happeka "radau" jau senokai biggrin.gif

Aaaaaa biggrin.gif Niu jei taip, tada teko matyti-nesioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 03 07, 10:26)
Tai, kad pagal mane Sensi atsiunte zara paltuko modeli, o ten ir kisenes, ir rankoves ir antpeciai kitokie, tad.... ax.gif  O pats paltas, kaip paltas, tai is esmes gi daugelis paltu modelis tas pats, skiriasi tik detales.

Poziuri,o jus is kur zinot apie ka kalba ejo? Apie koki cia Zara paltuka kalbat? Siusta foto nera identiska,bet kai kurios detales buvo siulytos kitos,ir butent mano pasirinktos panaudotos naujam modely. Ir jei paltukas pradetas siut sausio 11 d,tai gal as ir inoringa uzsakove,bet per menesi nepasiuti...? Nematau daugiau reikalo gaisti laiko nei su nei apie sia "auksaranke", o ir kitoms gal visai neidomu si tema smile.gif Jei jus Poziuriu,praleidot kazkokias detales musu su ja susirasinejimo ir jus joms labai svarbios- parasykit i AZ, persiusiu musu asmenini susirasinejima,galesit daryt isvadas... Taip pat galesiu paviesint citatas,kur pries uzsakant sakoma viena kaina,pinigus susiruosus moket kita ir tt ir pan.... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 07 kovo 2013 - 14:42
QUOTE(Požiūris @ 2013 03 07, 12:44)
Slieko kelnyciu? Ne kombiu? g.gif

Ups... ax.gif suklydau lotuliukas.gif Rašiau skubėdama ir va kas gavos...Žiogo kelnytės...soriuxs, bet kas perka tas žino biggrin.gif
Atsakyti
Visdelto siandien atkeliavo siuntinukas thumbup.gif Medziagytes supeines kaip visada, tokios svelnios svelnios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2013 03 07, 14:02)
Poziuri,o jus is kur zinot apie ka kalba ejo? Apie koki cia Zara paltuka kalbat? Siusta foto nera identiska,bet kai kurios detales buvo siulytos kitos,ir butent mano pasirinktos panaudotos naujam modely. Ir jei paltukas pradetas siut sausio 11 d,tai gal as ir inoringa uzsakove,bet per menesi nepasiuti...? Nematau daugiau reikalo gaisti laiko nei su nei apie sia "auksaranke", o ir kitoms gal visai neidomu si tema smile.gif Jei jus Poziuriu,praleidot kazkokias detales musu su ja susirasinejimo ir jus joms labai svarbios- parasykit i AZ, persiusiu musu asmenini susirasinejima,galesit daryt isvadas... Taip pat galesiu paviesint citatas,kur pries uzsakant sakoma viena kaina,pinigus susiruosus moket kita ir tt ir pan....  bigsmile.gif

Nera cia ko isizeidinet, as rasiau, kad "pagal mane", o ne tvirtinau. Pati viesai pradejot si reikala, o dabar jau sakot, kad kitiems si tema neidomi. As uzskaitau teiginius, jeigu jie su irodymais. Beje, del kainu ar uzsakymo ivykdymo terminu as gi nei zodziu neuzsiminiau ir nekomentavau, tad jusu komentras su tam tikrais nukrypimais. As jusu susirasinejima nei maciau, nei man idomu.

Nuo saves galiu pasakyt tik tiek, kad neperku visko is eiles, bet tuo, ka pirkau-nenusivyliau. Uzsakymo ivykdimo terminai tikrai ilgi, bet tai matyt tik rodo, kad turi sociai klientu. Bet as ir nesibaidau vis paragint. ax.gif Svo pazistamui dzinsus uzsakinejau lapkricio menesi ir jis juos tik siandien gaus(matau pagal post.lt), ieskojo tinkamo dzinso, kelis kartus derinom ismatavimus, paskui tos sventes, ligos ir pan. Bet kazkaip nei as, nei tas mano pazistamas nenumire belaukdamas. Dziaugas, kad gaus tai ko nori ir uz gera kaina. 4u.gif
Beje, pati pradzia, kai dar net pavadinimo nebuvo, manes nezavejo, bet dabar modeliukai tikrai verti demesio ir, kaip Erikiuxxx jau minejo, bent jau kaina kol kas dar padori.
QUOTE(cole1 @ 2013 03 07, 14:09)
Ups... ax.gif suklydau lotuliukas.gif Rašiau skubėdama ir va kas gavos...Žiogo kelnytės...soriuxs, bet kas perka tas žino biggrin.gif

Taip ir galvojau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hap. @ 2013 03 07, 14:40)
Visdelto siandien atkeliavo siuntinukas thumbup.gif  Medziagytes supeines kaip visada, tokios svelnios svelnios thumbup.gif

Prasom pasidemonstruoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 07 kovo 2013 - 15:46
Sveikutes,labai noriu patarimo koki dydi Happeak paprastu marskineliu uzsisakyti, jei mano mazius apie 94 cm ugio? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazinasta @ 2013 03 07, 15:50)
Sveikutes,labai noriu patarimo koki dydi Happeak paprastu marskineliu uzsisakyti, jei mano mazius apie 94 cm ugio?  rolleyes.gif

Teoriskai 1-2m. Bet praktiskai kiekvienais metais tie dydziai skirias, tad paprasciau pries uzsakant butu pacio happeak'o paklaust. Jie mielai paraso ismatavimus arba uzsakant parasyt ne dydi, o kokiam ugiui reikia, tai patys parinks. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 07 kovo 2013 - 15:53
QUOTE(Grazinasta @ 2013 03 07, 15:50)
Sveikutes,labai noriu patarimo koki dydi Happeak paprastu marskineliu uzsisakyti, jei mano mazius apie 94 cm ugio?  rolleyes.gif

Mano mazius neisioja siaip rubelius 86-92, dabar uzsisakem is Happeak 1-2 marskineliu, tai ganetinai laisvoki. Turim is senos kolekcijos melynus paprastus dydziu mazesnius, tai geri.
Atsakyti
Na, neturiu ko isizeist, tikrai drinks_cheers.gif tik keista pasirode: is kur istrauket ta ZARA paltuka nei jo buvo,nei as apie ji rasiau ? Rubeliai pries tai pirkti kokybiski, finansiskai jie manes vis del to neapgavo,moraliskai- taip, savininke MAN apsimelavus yra kelis kartus... Mano asmenine nemaloni patirtis su sia moterim smile.gif Kitoms gal nebeidomu,nes juk pavasaris, dziaugtis norisi naujom kolekcijom,o ne nagrineti kas ir kaip ten kam nepatiko... Todel ir temos daugiau pletot nematau reikalo smile.gif

QUOTE(Požiūris @ 2013 03 07, 15:37)
Nera cia ko isizeidinet, as rasiau, kad "pagal mane", o ne tvirtinau. Pati viesai pradejot si reikala, o dabar jau sakot, kad kitiems si tema neidomi. As uzskaitau teiginius, jeigu jie su irodymais. Beje, del kainu ar uzsakymo ivykdymo terminu as gi nei zodziu neuzsiminiau ir nekomentavau, tad jusu komentras su tam tikrais nukrypimais. As jusu susirasinejima nei maciau, nei man idomu.
Taip ir galvojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 07 kovo 2013 - 16:04
QUOTE(Hap. @ 2013 03 07, 16:07)
O negalima cia niekaip parastai, tiesiai is PC ikelti foto? Turiu picasa, bet nesiseka taip... Nekokia is manes kompiuteriste biggrin.gif  Pajieskosiu cia temos apie foto talpinima-paskaitineti smile.gif

O kokio amžiaus jūsų mažiukas? Čia mane domina marškinėliai g.gif , nes aš rezervavau 1-2m., o maniškis 2m. bet smulkutis 86 cm tik vaikas lotuliukas.gif ...niu bet jei ką, prieš perkant Happeak pasikonsultuosiu...ir laukiam foto mirksiukas.gif Beje, kokia spalvytė pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2013 03 07, 16:02)
Na, neturiu ko isizeist, tikrai  drinks_cheers.gif  tik keista pasirode: is kur istrauket ta ZARA paltuka nei jo buvo,nei as apie ji rasiau ? Rubeliai pries tai pirkti kokybiski, finansiskai jie manes vis del to neapgavo,moraliskai- taip, savininke MAN apsimelavus yra kelis kartus... Mano asmenine nemaloni patirtis su sia moterim smile.gif Kitoms gal nebeidomu,nes juk pavasaris, dziaugtis norisi naujom kolekcijom,o ne nagrineti kas ir kaip ten kam nepatiko... Todel ir temos daugiau pletot nematau reikalo smile.gif

Realiai as net nzn ar tas paltas apie kuri as galvoju yra zaros biggrin.gif Manes tiesiog kazkada klause ar sie du paltukai panasus, o jie is pirmo zvilgsnio panasus, bet panagrinejus, tai net labai skirtingi. Pati isvadas pasidariau, kai cia kalba taip pakrypo ir tiek. Bet nei cia yra ko gincytis, nei ka. Visu ta patirtis skirtinga gali buti. Visu ir poreikiai skirtingi. Vieni kantrus, kitiems reikia cia ir dabar, vieni labai pretenzingi, kitiems tinka belekas. Daugiau nesipletosiu, nei mano, nei jusu cia biznis, kad gincytumemes lotuliukas.gif
QUOTE(Hap. @ 2013 03 07, 16:07)
O negalima cia niekaip parastai, tiesiai is PC ikelti foto? Turiu picasa, bet nesiseka taip... Nekokia is manes kompiuteriste biggrin.gif  Pajieskosiu cia temos apie foto talpinima-paskaitineti smile.gif

Galima per cia kelti:
http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla
tada tik nuoroda reikes ikopint.
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 03 07, 16:11)
O kokio amžiaus jūsų  mažiukas? Čia mane domina marškinėliai g.gif , nes aš rezervavau 1-2m., o maniškis 2m. bet smulkutis 86 cm tik vaikas lotuliukas.gif ...niu bet jei ką, prieš perkant Happeak pasikonsultuosiu...ir laukiam foto mirksiukas.gif Beje, kokia spalvytė pas jus?

Maniskiui balandzio gale bus du metukai. Marskinelius pirkau "greipfruktinius", spalvyte labai grazi-silta. medziagyte labai svelni, su tokiu kaip pukeliu ant virsaus smile.gif Sudejau su senos kolekcijos marskineliais tokio pat dydzio, tai naujieji ilgesni.

Foto nemoku ilekti verysad.gif o is kompo negaliu kelti, nes neturiu 100zinuciu verysad.gif
Papildyta:
Aciu, Poziuris, pabandysiu 4u.gif
Papildyta:
Bandymas http://www.part.lt/i...a3ce5361476.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hap.: 07 kovo 2013 - 16:26