Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Mes tada is lieknesniuju esam biggrin.gif Nes mums ziogo kelnes super, neaptrauktos. Kombi, tai dar turbut metelius teks laukti kol priaugsim, nes nusipirkom 3-4 dydi, o nesiojam 1-2. kelnes tai tikrai nepamainomos, mums visos kokias turim. O tas dzempukas brolio su sirdele, yra siek tiek laisvesnis, nei juodas su raudona rankove thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(dziulike @ 2013 03 08, 13:59)
labai graziai atrodo Jusu berniukas smile.gif grazios spalvos smile.gif as tai labai melynu noriu kelnyciu, bet dar laukiu, ka dar naujo parodys smile.gif

Mums tai labai smagus melynas sviesiai svarkelis is praeitos kolekcijos, bei pilkos veliurines draugystes kelnes smile.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 03 08, 12:06)
Mes tada is lieknesniuju esam biggrin.gif  Nes mums ziogo kelnes super, neaptrauktos. Kombi, tai dar turbut metelius teks laukti kol priaugsim, nes nusipirkom 3-4 dydi, o nesiojam 1-2. kelnes tai tikrai nepamainomos, mums visos kokias turim. O tas dzempukas brolio su sirdele, yra siek tiek laisvesnis, nei juodas su raudona rankove thumbup.gif .

O jums tas juodas dzemperiukas neapsivelia? nes mes turim raudona smile.gif tai tik rankove juoda, bet vis apsivelia biski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 03 08, 14:14)
O jums tas juodas dzemperiukas neapsivelia? nes mes turim raudona smile.gif tai tik rankove juoda, bet vis apsivelia biski smile.gif

Mes ji reciau devim, tik kur iseinant, ne po namus, tai nespeja apsivelti. Sunkokai mums ji apsivilkti del tu siauru rankoviu, susinervina mazius kol apmaunu biggrin.gif Nors man jis labai patinkka, ir graziai jam atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 03 08, 12:18)
Mes ji reciau devim, tik kur iseinant, ne po namus, tai nespeja apsivelti. Sunkokai mums ji apsivilkti del tu siauru rankoviu, susinervina mazius kol apmaunu biggrin.gif  Nors man jis labai patinkka, ir graziai jam atrodo.

maniskiui ir tas pats smile.gif o dar rankoviu ilgumas, mums atlenkti dar daug reikia smile.gif
na galetu jau platesnes rankovytes daryti, tas pats ir bliuskuciu... siaurutes ir ilgos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 03 08, 13:59)
Visi happeako virsutiniai rubai liekniems vaikams, dzempai ypatingai. Ziogo kelnes, bei visureigiai ar slieko kombiai taip pat. Arba turi pirkt dydziu didesni, kas realiai reiskia dviem dydziais didesni ruba, nes happeake nera tarpiniu dydziu, ko pasekoje nerealus ilgis gaunas... Nors neretai matau mamuko fotkes, kur visureigis kombis belekaip ilgas vaikui, man tai taip nepatinka, bet cia skonio reikalas... Bet kokiu atveju mums kiemo dzempas siek tiek geriau, nei brolio, nes lengviau i ji isipaisyt, kai su uztrauktuku, nors maniskis tikrai ne is putliuju(siandien, kaip tik prie gydytojos kabineto tokia senike klause ar as jam valgyt duodu  lotuliukas.gif  ). Nors jei paklaustumet vaiko nuomones, tai nei vieno happeak dzempo jis nesirinktu. Visada issirenka next, kurie zymiai lengviau apsivelka. O va kelnes tai tikrai pacios mylymiausios.

Na, maniškis, tai jei tik kas jam leistų, apskritai tik su kelnėm vaikšiotų lotuliukas.gif Pirmas darbas,kai grįžtam iš lauko nusirengti džeperius ar megstukus...ir laksto sau laimingas su palaidine...dėl to dabar bandysiu džempo net npirkt Happeak( pinigų vis tik gaila biggrin.gif ), jau verčiau kelnių daugiau paimsiu...O beje, gal kuri nori parduoti Draugystės veliūrines-tamsiai pilkas arba mėlynas kelnytes ax.gif 1-2 m. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 03 08, 14:24)
maniskiui ir tas pats smile.gif o dar rankoviu ilgumas, mums atlenkti dar daug reikia smile.gif
na galetu jau platesnes rankovytes daryti, tas pats ir bliuskuciu... siaurutes ir ilgos smile.gif

Bliuskutes mums nesiauros, kaip foto kur ikeliau-ganetinai laisvos.. ir is senos kolekcijos bliuskutes geros smile.gif Labai smagi ta vasarines bliuskute be rankovyciu, gaila, kad tik viena bespejom nusipirkti, ja visad maunu po Brolio dzempu, nes ant ilgu rankoviu as jo neuztempiu, "pabega" rankoves biggrin.gif
Papildyta:
Gal kuri turit Happeako rankine? kaip ji realiai? smile.gif tai norejau nusipirkti...bet...kaip ir viskas happeake-greitai baigesi verysad.gif
Kiek skelbimu apziurejau-niekas neparduoda jos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 03 08, 14:06)
Mes tada is lieknesniuju esam biggrin.gif  Nes mums ziogo kelnes super, neaptrauktos. Kombi, tai dar turbut metelius teks laukti kol priaugsim, nes nusipirkom 3-4 dydi, o nesiojam 1-2. kelnes tai tikrai nepamainomos, mums visos kokias turim. O tas dzempukas brolio su sirdele, yra siek tiek laisvesnis, nei juodas su raudona rankove thumbup.gif .
Papildyta:
Aciukas 4u.gif

Na maniskis realaus dydzio 98cm, o ziogo kelnes gavom 1-2m, tai jau nekazka.Aisku tilpo jis i jas, bet ant ribos jau buvo, tai nepasilikom.
Siaip lieknutis jis pa smane, telpa i visus tuos dzempus, bet ant ilgu rankoviu, kad ir koks lieknas vaikas butu-uzvilkt nesamone. schmoll.gif Imanoma, ir pati esu vilkus, bet is po tu pabegusiu rankoviu ieskojimo ir tampymo, mazius paskui nei is tolo tu HP dzempu matyt nenori.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 03 08, 14:51)
Na maniskis realaus dydzio 98cm, o ziogo kelnes gavom 1-2m, tai jau nekazka.Aisku tilpo jis i jas, bet ant ribos jau buvo, tai nepasilikom.
Siaip lieknutis jis pa smane, telpa i visus tuos dzempus, bet ant ilgu rankoviu, kad ir koks lieknas vaikas butu-uzvilkt nesamone. schmoll.gif Imanoma, ir pati esu vilkus, bet is po tu pabegusiu rankoviu ieskojimo ir tampymo, mazius paskui nei is tolo tu HP dzempu matyt nenori.

Tikiu, kad po rankoviu tampymo, jis tu dzempu nebenori.. Nes ir mes susipykdavom, kol as jas istampydavau biggrin.gif

Maniskis siuo metu apie 90cm ugis, tai mums ziogo kelnes 1-2m labai graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
nerenai FB kazkokia parduotuvele lyg buvo parasiusi kad Akuku paltukai po 80lt gal kuri uzmatet? ax.gif neatmetu galimybes kad busiu ir susapnavusi bet doh.gif nu lyg tikrai maciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 03 08, 14:14)

Aplamai ta medziaga su pukeliu linksui apsivelt, ko paekoje rubs atrodo, kaip nuskalbtas, tik ant tamsiu spalvu tai labau matosi. As isskalbus visad su puku surinkeju pereinu, tai geresnis vaizdas pasidaro. smile.gif
Atsakyti
Man čia tokia mintis kilo prieš miegą biggrin.gif Ar gal greičiau klausimas g.gif Lyg tai pačioj pradžioj Happeak'as siuvo ir džinsiukus? Vat galėtų dabar tą padaryt bigsmile.gif O tai man Modi du nelabai patinka-buvau atsisiuntus, bet grąžinau...man labai negražiai atrodė schmoll.gif gal dėl to, kad dideli vis tik jam buvo...o vat man pačiai jų džinsai visai patiko bigsmile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 03 08, 20:00)
Man čia tokia mintis kilo prieš miegą biggrin.gif Ar gal greičiau klausimas g.gif Lyg tai pačioj pradžioj Happeak'as siuvo ir džinsiukus? Vat galėtų dabar tą padaryt bigsmile.gif O tai man Modi du nelabai patinka-buvau atsisiuntus, bet grąžinau...man labai negražiai atrodė schmoll.gif gal dėl to, kad dideli vis tik jam buvo...o vat man pačiai jų džinsai visai patiko bigsmile.gif ...

mes vienus turim is modidu smile.gif tai patinka maziui smile.gif
Atsakyti