Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(mamaRK @ 2013 03 12, 13:59)
Buvau nusprendus sau pasiimt si grazuoli, bet.... Istrauk is sio palto sia zavia mergina ir jau lieka tik 60% grozio, beja kiek suprantu jis neuzsegamas, tai kai nesioju palta, man visada norisi uzsisegt, o kai silta, palto nesidedu smile.gif Todel nusprendziau susilaikyti...  smile.gif

Gerai pasaket, thumbup.gif
Atsakyti

i 
Tema apie aprangą vaikams, ne mamytėms ;)
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 03 12, 22:01)
As bandau prisimint ar aplamai happeake yra buve kas nors mazinto lotuliukas.gif

biggrin.gif mazinto, gal ir nebuvo, bet gal bent atitiko dydi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 03 13, 07:36)
biggrin.gif mazinto, gal ir nebuvo, bet gal bent atitiko dydi biggrin.gif

as sakyciau kad atitiko smile.gif
mes turejom pilkus 6-12 men. tai metuko vaikui jau buvo per daug aptempta smile.gif dabar turim geltonus 1-2 m. bet dar nematavus ant vaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 03 13, 21:36)
mes turejom pilkus 6-12 men. tai metuko vaikui jau buvo per daug aptempta smile.gif dabar turim geltonus 1-2 m. bet dar nematavus ant vaiko smile.gif

Aciu smile.gif Gal ir naujoj kolekcijoj bus su sagutemis? bigsmile.gif Labai ju reikia mums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 03 13, 19:41)
Aciu smile.gif  Gal ir naujoj kolekcijoj bus su sagutemis? bigsmile.gif  Labai ju reikia mums smile.gif

gal smile.gif bet jie siauroki smile.gif tai tinka kuduciui vaikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 03 13, 21:45)
gal smile.gif bet jie siauroki smile.gif tai tinka kuduciui vaikui smile.gif

Mes prie tu smulkiuju, tai manau turetu tikti smile.gif tik va ir norejau suzinoti, ar jie didinti, ar atitinka dydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 03 13, 21:36)

Nu, kaip cia pasakius. As tai happeak rubu dydzio atitikima labiau linkusi vertinti pagal rankoviu ir pacio rubo ilgi, o ne pagal platuma, nes ju rubai aplamai sliekiniams vaikams skirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 03 13, 22:56)
Nu, kaip cia pasakius. As tai happeak rubu dydzio atitikima labiau linkusi vertinti pagal rankoviu ir pacio rubo ilgi, o ne pagal platuma, nes ju rubai aplamai sliekiniams vaikams skirti smile.gif

Na siaip, tai joa - pagal ilgi dydis matuojamas. Reikes parasyti Happeakui ir paklausti, ar jie tokie kaip paprasti marškinėliai, ar skiriasi. smile.gif

Prajuokinai, tu čia su sliekiniais vaikais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip aš manau, kad daugelio firmų rūbeliai yra didinti-tiek Zara, tiek Next. Mano berniukui 2 m. , bet pamatavau pernai pirktus Zara šortukus 6-9 mėn. tai puikiai tinka biggrin.gif Aišku, jis pas mane iš tų "sliekinių" lotuliukas.gif
Papildyta:
Čia ne ta temukė ir iš karto atsiprašau moderatorių ir visų mamyčių, bet kadangi niekas nepagelbėjo tam skirtoj temoj, tai gal čia padėsit ax.gif

Gal galit man kas padėti dėl GAP vaikiškų džinsų dydžių? Jei berniukas 87 cm, o sveria 11 kg, tai man imti 2T, ar 18-24 mėn. ? Dydžių lentelė rašo, kad 18-24 mėn. ūgis 79-84, svoris 12-14 kg, o 2T ūgis 84-92 cm, svoris 14-15 kg...Aš galvoju, kad pagal svorį turi tikt 18-24 mėn., bet ar nebus trumpi? Gal kas žinot Niekad Gap nepirkau, visada Zara...

Kas žinot, galit man į AŽ parašyt, kad neteršt temukės. Būsiu labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
happeak papilde dar drabuzeliu smile.gif dryzuotos bliuskutes yra smile.gif
o mergytems groziai kokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 03 14, 12:46)
happeak papilde dar drabuzeliu smile.gif dryzuotos bliuskutes yra smile.gif
o mergytems groziai kokie smile.gif

Grazus ir svarkeliai bigsmile.gif

Mergytems tai tikrai.... wub.gif

Dryziukus jau uzsisakeme thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hap.: 14 kovo 2013 - 12:55