Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

QUOTE(Tina* @ 2012 11 21, 17:34)
Manau dar reikia deretis. Vistiek jie nemaai ant ju uzsideje. O lekstuciu kaina iskaiciuota?

del didesnes nuolaidos galima bus dar pakalbeti, bet cia kaina jau su nuolaida, jei ir nuleis tai tikrai nedaug g.gif lekstuciu kaina iskaiciuota
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2012 11 21, 15:31)
jau senokai išsiskleidėm, tik vis neprisiruošdavau foto padaryt
čia dar mano viena neplanuota naujokė
ir miniukas

Tviga,visi žiedai labai gražūs.
QUOTE(cinde @ 2012 11 21, 16:29)
Paprastas parduotuvinis phalaenopsis, bet labai mielas.

Nemažai žiedų o ir spalva graži.

QUOTE(eliss @ 2012 11 21, 16:36)
Bandom skleistis smile.gif Dendrobium ana green:

Pasakiški žalsvi žiedai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 21, 16:08)
Kauno? užvešta gal dar kažko įdomesnio?

taip Kaune. Pirkau praeitą savaitę, tai tuo metu tik keli gražesni falenopsiai buvo, daugiau įdomesnių nelabai buvo, o ta margutė labai man patiko tai ir nusipirkau nors buvau sau pažadėjusi šiais metais daugiau nepirkti naujokų blush2.gif

QUOTE(eliss @ 2012 11 21, 16:36)

koks gražuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2012 11 21, 16:31)
čia dar mano viena neplanuota naujokė

prieš tokią gražuolę ir aš greičiausiai nebūčiau atsilaikiusi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2012 11 21, 17:36)

thumbup.gif
Atsakyti
Įkeliu savo naujokę, kurią savaitgalį gavau dovanų. Ji dienomis kvepia citrusais wub.gif kai susimaišo su kitos naujokės kvapu tai kažkokį oro gaiviklį primena biggrin.gif

user posted image

Gal kas tikslesnį pavadinimą žinote šitos atseit "cambrios" ? Man labai panašu į Burrageara g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 21 lapkričio 2012 - 18:35
QUOTE(Tina* @ 2012 11 21, 18:34)
Manau dar reikia deretis. Vistiek jie nemaai ant ju uzsideje. O lekstuciu kaina iskaiciuota?

mumrikai, o i kuri kvadratini vazoneli tu sodini perkeldama is standartinio parduotuvinio vazonelio, pamirsau jo dydi  doh.gif
Nuostabi  wub.gif
Labai grazus  wub.gif

vazonai su lėkštute kaip komplektas būna, jų kaina neskaidoma (vazonas perkant kartu su lėkštute plastike būna ir užlydytas).

Beieškodama tokių vazonų per visą Lietuvą dar buvau užtikusi Pasidaryk pats (ten kitas tiekėjas), tai kur Žalioj stotelėj kaina be nuolaidos 16,99lt Pasidaryk pats buvo 22lt doh.gif

Jei imant standartinį normaliomis gyvomis ir gausiomis šaknimis parduotuvinį hibridinį phalaenopsį, tai aš visad sodinu į tą antrą dydį (kur 13cm skersmuo pagal gamintoją), o rūšiniai ir raibuolės (margalapės, kurias kai perku dažniausiai būna tik vienas auginys) tupi 11cm skersmens vazonikuose 4u.gif

..................

Štai ir mano lentyna - nieko mandro, bet nutūpė lange kaip šimtą metų ten buvus thumbup.gif Spalva nuotraukose kažkokia ryški gavosi (nes prie lempų šviesos fotografuota - kur jau ten po darbo natūralią šviesą rast doh.gif ) - iš tikrųjų ji beveik balta, sendinto balinto ąžuolo spalvos.

Visos lentynos aukštyn žiūrint siaurėja. Norėjau, kad tos laikančios konstrukcijos šonuose būtų kuo siauresnės, bet vyras apskaičiavo kad siauresnių nelabai galima daryt, nes turi laikyt nemažą svorį ax.gif

user posted image

Ryt jau su gėliokais ją parodysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 21 lapkričio 2012 - 18:50
mumrikas, tikra ekspozicija bus, oi gražu ir tvarkinga.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 11 21, 17:36)

Šiandien vos susilaikiau nesusipirkus falenopsio miniuko,toks tamsus tamsus vyšninis su baltais krašteliais rolleyes.gif

kokios spalvos dendrobio wub.gif wub.gif wub.gif

ar tokio? biggrin.gif
user posted image

dar šiandien neatsilaikiau prieš vieną pigutį doh.gif ir tilandsiją vieną prigriebiau blush2.gif

user posted image

mumrikai, turėtų būt labai gražu, kai sudėliosit gėles bigsmile.gif
Atsakyti
Mumrikai, grazi lentyna wub.gif Butinai su gelytemis pasirodyk.
Manau pavasariop tau reikes dar vienos tokios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2012 11 21, 10:22)
Taigi puikios zinios!  lotuliukas.gif  stai ka man atsake:

Sveiki,
Užsakymą darysiu maždaug sausio mėnesį. Galite surašyti jums reikalingus kiekius į šią lentelę ir man atsiųsti. Pridėsiu prie užsakymo ir atsiųsiu į Vilnių.

lenteleje jau radau siuos vazonelius na ir kitus is katalogo taip pat, galime pasidaryti bendra uzsakyma smile.gif reikia zinoti modeli, vazono dydi ir norima kieki smile.gif

as irgi prisijungciau prie uzsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 21, 18:49)
Jei imant standartinį normaliomis gyvomis ir gausiomis šaknimis parduotuvinį hibridinį phalaenopsį, tai aš visad sodinu į tą antrą dydį (kur 13cm skersmuo pagal gamintoją), o rūšiniai ir raibuolės (margalapės, kurias kai perku dažniausiai būna tik vienas auginys) tupi 11cm skersmens vazonikuose  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
gossip.gif vakar LOD parduotuvėlė gavo įdomių augalų iš Vokietijos, sekite naujienas. Aš nieko nesakiau, nieko nežinau ax.gif
uoj, pamiršau vandutę prisegt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xx: 22 lapkričio 2012 - 10:08