Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

aš sėdžiu dantis sukandus ir stengiuos nežiūrėti bei apie kitą savaitę atvažiuojančią vandą galvoti umn.gif
Vakar vos Prismoje falenopsio nenugriebiau, toks panašus į Debora, nu toks didelis galingas augalas, bet... priėjo jaunas gražus vyrukas ir tas pradėjo apie orches tūpčioti, paskui sako man "gražu" wub.gif , tai išblaškė dėmesį ir nuėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xx: 15 lapkričio 2012 - 14:22
QUOTE(xx @ 2012 11 15, 14:54)
Merginos, ar prenumeruojate žurnalą "Orchidėjos"?

aš esu užsisakius,nėr geriau nei kaskart ieškot smile.gif

Parodysiu gautą Paphiopedilum wardii mano delenatii į draugiją,nes toks pat kompaktiškas:
http://public.fotki....i/dsc-1344.html

Ir Paph.delenatii lenda pumpuriukas smile.gif http://public.fotki....i/dsc-1345.html

Taip pat džiaugiuosi šiuo margalapiu miniuku,nereik nė rūšinių smile.gif http://public.fotki....d/dsc-1346.html
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 14, 21:59)
Spėju maniškio maksimum antra vieta - įtariu pas Uraniją bus ilgiausiais lapais biggrin.gif Beje tik vienas lapas toks "išsišokėlis", o kiti daugiau ar mažiau panašaus ilgio  4u.gif

Nea, maniškio tik 15 cm, naujas lapas auga, gal jis aplenks visus biggrin.gif nors žiemą tai mažai tikėtina..

QUOTE(xx @ 2012 11 15, 14:54)
Merginos, ar prenumeruojate žurnalą "Orchidėjos"?
Pažiūrėjau, vėl falenopsius krauna pardavimui LOD parduotuvėlė ir vieną už kitą įdomesnius  wub.gif mjo...  g.gif

Prenumeruoju thumbup.gif vistiek norisi visus numerius turėti, nes atsiranda aktualių temų ir nebereikia rūpintis kur atsiimti biggrin.gif
Aš vienu buvau susigundžiusi, bet nespėjau..
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2012 11 15, 15:52)
aš esu užsisakius,nėr geriau nei kaskart ieškot smile.gif

Parodysiu gautą Paphiopedilum wardii mano delenatii į draugiją,nes toks pat kompaktiškas:
Ir Paph.delenatii lenda pumpuriukas smile.gif
Taip pat džiaugiuosi šiuo margalapiu miniuku,nereik nė rūšinių smile.gif

drinks_cheers.gif
Gražūs visų lapų, ypač delenatii thumbup.gif
Atsakyti
pas mane ne mažai falenopsių įdomiais lapais blush2.gif
Kaip faina, kad delenatii žydės wub.gif Čia pirmas jo kartas?
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 11 15, 16:00)

Gražūs visų lapų, ypač delenatii  thumbup.gif

na taip,jo gražiausi smile.gif

Savaitgalį bandysiu kažką galvoti dėl apšvietimo,kitu atveju su tokia šviesa žiedų nematysiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(xx @ 2012 11 15, 16:25)
Kaip faina, kad delenatii žydės  wub.gif Čia pirmas jo kartas?

pas mane pirmas,tfu tfu ,neprisikalbėjus rolleyes.gif
Atsakyti
Bandau albumą susitvarkyti, taip patogiau.
Vakar nusipirkau 12V transformatorių, bandysiu ventiliatorių pajungt terariumui.
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 11 15, 15:00)
Aš vienu buvau susigundžiusi, bet nespėjau..

kokiu jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2012 11 15, 16:42)
kokiu jei ne paslaptis? smile.gif

Phal. schilleriana x manii ax.gif
Užkliuvo jis man dar per žieminį užsakymą, bet susilaikiau, tik turiu išsisaugojusi tokią nuotrauką... čia lapai labai gražūs, nors to parduodamo ir kitokie buvo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 15 lapkričio 2012 - 16:32
QUOTE(Uranija5 @ 2012 11 15, 16:22)
Phal. schilleriana x manii  ax.gif
Užkliuvo jis man dar per žieminį užsakymą, bet susilaikiau, tik turiu išsisaugojusi tokią nuotrauką... čia lapai labai gražūs, nors to parduodamo ir kitokie buvo
user posted image

i sita ir as ziurejau smile.gif
Atsakyti
Ir aš pagaliau prisiruošiau nufotografuoti savo margalapį iš LOD:

user posted image

Atsakyti
Uranija5, labai grazus augalas, vertas demesio, issiskiriantis tarp daugelio kitu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 15 lapkričio 2012 - 16:59
Man su kryžmintais phalaenopsiais dažnai kyla abejonių, ypač kai augalas nežydintis, nes kai pažiūri internete, tai dažnai nemenkai skirtingų žiedų, o ir lapų variacijų gali būti g.gif Pati turiu du tokius, tai laukiu nesulaukiu žydėjimo, kad pamatyt kokie bus žiedai bigsmile.gif
Atsakyti