Vakar vos Prismoje falenopsio nenugriebiau, toks panašus į Debora, nu toks didelis galingas augalas, bet... priėjo jaunas gražus vyrukas ir tas pradėjo apie orches tūpčioti, paskui sako man "gražu"
aš sėdžiu dantis sukandus ir stengiuos nežiūrėti bei apie kitą savaitę atvažiuojančią vandą galvoti
Vakar vos Prismoje falenopsio nenugriebiau, toks panašus į Debora, nu toks didelis galingas augalas, bet... priėjo jaunas gražus vyrukas ir tas pradėjo apie orches tūpčioti, paskui sako man "gražu"
, tai išblaškė dėmesį ir nuėjau
QUOTE(xx @ 2012 11 15, 14:54)
Merginos, ar prenumeruojate žurnalą "Orchidėjos"?
aš esu užsisakius,nėr geriau nei kaskart ieškot
Parodysiu gautą Paphiopedilum wardii mano delenatii į draugiją,nes toks pat kompaktiškas:
http://public.fotki....i/dsc-1344.html
Ir Paph.delenatii lenda pumpuriukas
Taip pat džiaugiuosi šiuo margalapiu miniuku,nereik nė rūšinių
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 14, 21:59)
Spėju maniškio maksimum antra vieta - įtariu pas Uraniją bus ilgiausiais lapais
Beje tik vienas lapas toks "išsišokėlis", o kiti daugiau ar mažiau panašaus ilgio 
Nea, maniškio tik 15 cm, naujas lapas auga, gal jis aplenks visus
QUOTE(xx @ 2012 11 15, 14:54)
Merginos, ar prenumeruojate žurnalą "Orchidėjos"?
Pažiūrėjau, vėl falenopsius krauna pardavimui LOD parduotuvėlė ir vieną už kitą įdomesnius
mjo... 
Pažiūrėjau, vėl falenopsius krauna pardavimui LOD parduotuvėlė ir vieną už kitą įdomesnius
Prenumeruoju
Aš vienu buvau susigundžiusi, bet nespėjau..
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2012 11 15, 15:52)
aš esu užsisakius,nėr geriau nei kaskart ieškot
Parodysiu gautą Paphiopedilum wardii mano delenatii į draugiją,nes toks pat kompaktiškas:
Gražūs visų lapų, ypač delenatii
QUOTE(Uranija5 @ 2012 11 15, 16:00)
na taip,jo gražiausi
Savaitgalį bandysiu kažką galvoti dėl apšvietimo,kitu atveju su tokia šviesa žiedų nematysiu
Papildyta:
QUOTE(xx @ 2012 11 15, 16:25)
pas mane pirmas,tfu tfu ,neprisikalbėjus
QUOTE(Uranija5 @ 2012 11 15, 15:00)
Aš vienu buvau susigundžiusi, bet nespėjau..
kokiu jei ne paslaptis?
QUOTE(cinde @ 2012 11 15, 16:42)
Phal. schilleriana x manii
Užkliuvo jis man dar per žieminį užsakymą, bet susilaikiau, tik turiu išsisaugojusi tokią nuotrauką... čia lapai labai gražūs, nors to parduodamo ir kitokie buvo
QUOTE(Uranija5 @ 2012 11 15, 16:22)
Phal. schilleriana x manii
Užkliuvo jis man dar per žieminį užsakymą, bet susilaikiau, tik turiu išsisaugojusi tokią nuotrauką... čia lapai labai gražūs, nors to parduodamo ir kitokie buvo

i sita ir as ziurejau
Ir aš pagaliau prisiruošiau nufotografuoti savo margalapį iš LOD:

Uranija5, labai grazus augalas, vertas demesio, issiskiriantis tarp daugelio kitu
Man su kryžmintais phalaenopsiais dažnai kyla abejonių, ypač kai augalas nežydintis, nes kai pažiūri internete, tai dažnai nemenkai skirtingų žiedų, o ir lapų variacijų gali būti
Pati turiu du tokius, tai laukiu nesulaukiu žydėjimo, kad pamatyt kokie bus žiedai