QUOTE(Innamoratta @ 2012 11 30, 10:07)
Mamytes, o kai daro lopo tyrima, tai jums irgi po 48 val parausta viskas ? ar tik tie kam alergiskas vaikas ? nes mums po 48 val pliusai visur, o po 72 val. tik +- prie kiausinio, + prie pieno ir + prie bulviu, bet as kai pati ziurejau i vaika, man atrode, kad paraude ir visi grudai, avizos bei kukuruzai. Neparaude mano nuomone buvo tik ryziai ir sorai. tai va visa menesi valgiau kiauliena+ryziai+sorai. Ir buvo pavieniai berimai, dabar esam kaip reikiant paberti, tai ar gali buti, kad pradejo nebetikt kazkuris is siu produktu ? Mums kai dare tyrimus buvo 1,5 men, dabar 2,5. Gal apsimoka pakartot lopo tyrima ? Ir ar galima ji pasidaryt negulint Antakalni ?
Papildyta:
Ir dar klausimas su skiepais. 4 dieni gavom 2men skiema, 7dieni prasidejo paumejimas. Gal tie skiepai kazkaip paveike mus ? Kokia situo klausimu Jusu patirtis ?
Papildyta:
Ir dar klausimas su skiepais. 4 dieni gavom 2men skiema, 7dieni prasidejo paumejimas. Gal tie skiepai kazkaip paveike mus ? Kokia situo klausimu Jusu patirtis ?
mano mažiukui darė lopo mėginius, bet tik iš pieno ir iš mišinio kurį daviau, tai parodė po 72 valandų rezultatą tikrą.
O su skiepais susiję, kadangi maniškis alergiškas karvės pieno baltymui, tai po skiepo visuomet būna paūmėjimas, nes skiepuose juk tiek baltymo daug

Trečiadienį ir mes einam skiepo gaut, tai vėl bus paūmėjimas