QUOTE(laurriukas @ 2012 12 14, 11:34)
Pagalves porolonines, bet kaime pūkinės, skirtumo nepastebėjau. Na bet nevilkau vilnonio kombinezono ir iš lauko grįžom baltais žandukais, tai ko gero bus vilna. Teks ir savo anklodę keist, o tokia gera.

Na bet svarbu kad vaikui gerai būtų.
Iš mūsų patirties patarimas - neskubėkit išdalint ir išmest, jei turit kur gerai paslėpt... mes sandėliuke daugiau kaip du metus išlaikėm savo patalynę, buvo gaila atiduot

ir dabar jau galim naudot, tiesa, vaikas miega sintetinėj, bet kad kartais pas mus į lovą atroplioja, jau nebealergizuoja iš karto, kaip anksčiau.
QUOTE(Rustė @ 2012 12 14, 11:37)
o įvilkta antklodė irgi alergizuoja? čia aš apie vilną.
Nes įtariu, kad ir mano Ievai vilna turi įtakos.
O dar galvoju, kad turim alergiją šalčiui, nes iš lauko žandai dega, baisu žiūrėti, o ir pats vaikas toks patinęs lyg būtų atrodo
alergizuoja, vilnoj mažiau, bet yra tų erkučių, mums buvo šita alergija (dabar sumažėjus stipriai), tai vilną irgi teko visą paslėpt. plius, man pačiai tie plaukeliai jos dirgina kvėpavimą, nors šiaip nesu alergiška jai (bent jau taip manau

)
o į lauką einant tepk visą veidą kokiu geru riebalu, negailėk. šiaip mano mažoji pora žiemų negalėjo visai į lauką eit, kai žemiau -5. Bet dabar jau pagerėję, rausta, bet nieko baisaus. Aš galvoju, kad visos tos dulkių erkučių, šalčio ir pan alergijos buvo bendras įsijautrinimas. Man dar sakė alergologė, kad gali būti ir bakterijų (mikoplazmų ar pan) pasekmė.