QUOTE(dontstop @ 2012 12 31, 08:37)
Mergaičiukai, ant skirtingų krūtinių gali skirtingai atrodyti   Visumoj manau, kad per gyli. Ant manęs, manau, atrodytų labai vulgariai, aš tikrai neišdrįsčiau taip į darbą ateiti
  Visumoj manau, kad per gyli. Ant manęs, manau, atrodytų labai vulgariai, aš tikrai neišdrįsčiau taip į darbą ateiti   Su maikyte neįsivaizduoju, kaip gali atrodyti
  Su maikyte neįsivaizduoju, kaip gali atrodyti  Gali būti, kad maikytė uždengs ką reikia, bet ir bendrą vaizdą pagadins
  Gali būti, kad maikytė uždengs ką reikia, bet ir bendrą vaizdą pagadins   Nepaisant viso to, suknelę pirkčiau
 Nepaisant viso to, suknelę pirkčiau   , graži
 , graži  
 Visumoj manau, kad per gyli. Ant manęs, manau, atrodytų labai vulgariai, aš tikrai neišdrįsčiau taip į darbą ateiti
  Visumoj manau, kad per gyli. Ant manęs, manau, atrodytų labai vulgariai, aš tikrai neišdrįsčiau taip į darbą ateiti   Su maikyte neįsivaizduoju, kaip gali atrodyti
  Su maikyte neįsivaizduoju, kaip gali atrodyti  Gali būti, kad maikytė uždengs ką reikia, bet ir bendrą vaizdą pagadins
  Gali būti, kad maikytė uždengs ką reikia, bet ir bendrą vaizdą pagadins   Nepaisant viso to, suknelę pirkčiau
 Nepaisant viso to, suknelę pirkčiau   , graži
 , graži  
Tai vat as irgi manau, kad rubas po apacia vaizda tikrai suprastins. Siuo metu, matot, man tik darbinio garderobo formavimas suplanuotas
 Tai jei tiktu i darba, galiu pirkt, o siaip kad ir labai patinka - nelabai
 Tai jei tiktu i darba, galiu pirkt, o siaip kad ir labai patinka - nelabai  O dar del rankoviu. Nesu buvus darbe be rankoviu, man rodos irgi netinka tokios?
 O dar del rankoviu. Nesu buvus darbe be rankoviu, man rodos irgi netinka tokios?