Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

QUOTE(Eglinainis @ 2013 02 22, 00:43)
O Lietuvoje mėlynų orientalų nelabai kas veisia ,tiesa? Nes kiek jūsų visų puslapiuose veislynų kuičiausi ir cekavijausi, tai nemačiau nei vieno  smile.gif

Mes turime mėlyną wink.gif Klarisa, pačekink mūsų FB puslapį paraše wink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monoceros Devi: 25 vasario 2013 - 10:47
Pas mane namuose apsigyveno dar vienas vėžliuas wub.gif

Baisiai meili, linksma ir drąsi mergytė Tortellini atkeliavo iš Italijos ax.gif Namai net atgijo atsiradus mažiukei, nors ir mano persionierka Nilka pakanakamai aktyvi mergina smile.gif

Susipažinkite - Tortikas wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkutė: 25 vasario 2013 - 21:06
QUOTE(Jolkutė @ 2013 02 25, 22:05)
Pas mane namuose apsigyveno dar vienas vėžliuas  wub.gif

Baisiai meili, linksma ir drąsi mergytė Tortellini atkeliavo iš Italijos  ax.gif  Namai net atgijo atsiradus mažiukei, nors ir mano persionierka Nilka pakanakamai aktyvi mergina smile.gif

Susipažinkite - Tortikas  wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kokia superine akvareline margute - nuostabi, iš žvilgsnio matosi, kad gyvas velniukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai idomiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Kažkaip baisiai ramu mūsų temoje. Pagyvinaiu ją nuotraukytėmis. Turiu vienintelę likusią labai dailią mergytę pardavimui (Šokoladinė su baltu orientaliukė) Ši mergytė lieka pas mane veislyne veisimo programoje (vietoje mamytės):
user posted image
user posted image

O ši mergytė lieka mano veislyne:
user posted image
user posted image

O cia mano grazuole melynake Haskyte (pirmosios katytes mama:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2013 03 04, 23:49)

user posted image

labau labai grazi katyte... wub.gif
Atsakyti
Kažkaip baisiai ramu mūsų temoje. Pagyvinaiu ją nuotraukytėmis. Turiu vienintelę likusią labai dailią mergytę pardavimui (Šokoladinė su baltu orientaliukė) Ši mergytė lieka pas mane veislyne veisimo programoje (vietoje mamytės):
user posted image

Oi kokie grožiai.

Linkiu šokoladiniam grožiui rasti pačius geriausius namus mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

o jau kokios kojinaites wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2013 03 04, 22:49)
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

Na man šokoladine bikolorė vis dar tokia porcelianinė mergytė wub.gif Beje, parašei taip, lyg ji lieka veisime, nors žinau kad vietoj mamytės veislime liko šokoladuke Bon-bon smile.gif Beje, labai graži ir harmoninga mergina išaugo wub.gif
Atsakyti
PanoS, aš čia su klausimu ir prašymu:

GAL JAU GALIME NUSTOTI REKLAMUOTI KITŲ ŠALIŲ VEISLYNŲ KAČIUKUS IR SIŪLYTI JUOS PIRKTI UŽ 250 EUR?

Puikiai visos žinome, kad negimsta vien žvaigždės veislyne ir ne visos jos parduodamos veisimui. mūsų segmentas labai mažas, tai gal pasaugokime jį savo kačiukams, kurie gali gyventi Lietuvoje?

Kas mus tada beliks, savo kačiukus pardavinėti už 800 LT? Nu ir nafik tada, tiek darbo įdėjus, kai žmonės skambindami iš karto klausia kodėl pas tave 1500 LT o pas tuos kitur per pusę pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2013 02 25, 21:05)
Pas mane namuose apsigyveno dar vienas vėžliuas  wub.gif

Baisiai meili, linksma ir drąsi mergytė Tortellini atkeliavo iš Italijos  ax.gif  Namai net atgijo atsiradus mažiukei, nors ir mano persionierka Nilka pakanakamai aktyvi mergina smile.gif

Susipažinkite - Tortikas  wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tortikas itariu bus nauja mano meile smile.gif net Nilką nurungs smile.gif

QUOTE(spicy @ 2013 03 04, 22:49)

user posted image
user posted image

Geras pasirinkimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2013 03 05, 15:22)
Na man šokoladine bikolorė vis dar tokia porcelianinė mergytė  wub.gif  Beje, parašei taip, lyg ji lieka veisime, nors žinau kad vietoj mamytės veislime liko šokoladuke Bon-bon smile.gif Beje, labai graži ir harmoninga mergina išaugo  wub.gif

Oi, tikrai sukyldau, soriuks...baltakojine mergytė ieško naujų namų, o mano veislyne lieka pilnas šokoladukas wub.gif
Atsakyti