Esu čia visiška naujokė, todėl iškart atsiprašau jei prigrybausiu... Prisijungiau tik todėl, kad reikia Jūsų patarimo. Noriu įsigyti katę, daug skaičiau... dar daugiau mąsčiau, ištisai klausiau savęs ar tikrai, gal praeis-nepraeina:). Noriu orientalo, arba peterbold'o Peterbald varietta. Esame pakankamai judrūs, namus pasiekiame tik po darbo, ar katei nebus labai liūdna vienai leisti laiką iki vakaro? kiek skaičiau šios veislės mėgsta draugiją. Nenoriu kankinti gyvūno, bet nebegaliu be jo kankintis ir aš.
Įtariu patarsite įsigyti du, na bet negaliu to daryti kol neturėjau jokių santykių net su vienu

Dėkoju už patarimus, o katės kačiukus veda pavasarį, kada jų bus pasirinkimas, bandžiau ieškoti, radau tik vieną mergaite, berniuko nenoriu. Reikia paprasto naminio padarėlio, o dokumentai reikalingi tam, kad žinočiau su kuo gyvenu...
Čia ne į temą, bet apie "be dokumentų" teta nusipirko cverg šnaucerį, grynaveislį - be dok., nuvedė į kirpyklą triminguoti (jų kailis pešamas), nupešė... šunelis visas šašuotas, niekas negali prisiliest, jam skauda. Matyt "grinaveislis be dok. turėjo būti tik kerpamas. Toks mano supratimas-pagrindimas.
Dar kartą sakau ačiū tiems, kure nepatingėsite ką nors naudingo ar įdomaus parašyti