Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų tiesinimo priemonės

Aš nešioju plokštelę (man 14m.)užsidėjau prieš 2/3mėn. ir rezultatas tikrai gan akivaizdžiai matosi. Pas mane buvo priekiniai dantys vienas ant kito užlipę panešiojus kelis mėnesius (turiu prisipažint tikrai sąžiningai nenešiojau) rezultatas gan stipriai matosi vienas dantis pilnai grįžęs į reikalingą poziciją o kitas baigia "nulipti". Dis komfortas tikrai yra, man asmeniškai skauda dantis, sunkiau kalbėti, bet tikrai nešvepluoju ir gan pabodo tas išsiiminėjimas smile.gif jei didelės bėdos nėra tikrai siūlyčiau nedėti arba iš bėdo plokštelę, o jei bėda akivaizdi manau iš kart dėti breketus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2015 12 13, 01:52)
Nu nepasakyciau kad normaliai, nezinau kaip del ploksteles, bet mums breketus reikia deti ant abeju zandikauliu, kiekvieno 430€ kaina, kiekvieno uzdejimas po 80€ ir poto kas kazkiek laiko verzimas~ 40€- IR TAI VALSTYBINEJE ZALGIRIO KLINIKOJE, atstovejome eile, bet nematau tikslo- privacioje mums panasiai kainuos mirksiukas.gif , klausimas kur vaikams gydymas nemokamas, na ka as zinau ar kiekvienas tevelis gali taip lengvai sumoketi 1000€ doh.gif

Sesei irgi sake, kad mokamai = Zalgrio klinika. Tai ji i ligoniu kasa skunda parase - iskart nemokamai pasidare.
Atsakyti
patarkite ką daryti: pagamino dantų plošteles. Viršutinė kaip ir gerai, o apatinė, po dviejų dienų nešiojimo nutrynė iki raudonumo, dantenų tynimo. Pirmą ideną buvo kraujo. Kentėti ir laukti kol pripras ar nešti taisyti?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2016 09 11, 13:45)
patarkite ką daryti: pagamino dantų plošteles. Viršutinė kaip ir gerai, o apatinė, po dviejų dienų nešiojimo nutrynė iki raudonumo, dantenų  tynimo. Pirmą ideną buvo kraujo. Kentėti ir laukti kol pripras ar nešti taisyti?

nešti taisyti, niekas nepripras, o tik žalos
Atsakyti
Sveiki. Gal kam teko patirti, kaip veikia breketų kompensavimo tvarka vaikams iki 16 metų. Mano sūnui (12m.) nėra antro danties užuomazgos, ir, manau, kad turėtų būti kompensuota breketo įdėjimo kaina. Bent radau tokį įstatymą. Įdomu būtų sužinoti ar ta kompensacija realiai egzistuoja ax.gif Būtų naudinga informacija, jei kam teko pasinaudoti šia kompensacija ir pasidalytų patirtimi. Dėkoju 4u.gif
Atsakyti