Dėkui už atsakymus visiems
QUOTE(braske09 @ 2012 11 21, 10:05)
* aš siunčiu TIK direktoriui, vadovui ir panašiai.na jei nėra kontaktuose nurodyta-personalo vadovui tada.Patariu nesiųsti į įmonės bendrą paštą (nebent skelbime taip nurodyta) pamenu mūsų įmonėje buvo paskelbta vadybininkų atranka, CV ėjo per valdžios ir vadybininkų paštus, tai visi ir aptarinėjo gautus CV, o jei dar su nuotrauka...
**aš vienąkart tokiam žingsniui pasiryžau-pradėjau nuo didžiausių Utenos įmonių (nes čia gyvenu ir ieškausi darbo). Apėjau didžiausias 4 įmones ir labai nusivyliau, nes pas direktorių(-ę) net nepapuoliau-stovi apsauga, kuri koordinuoja lankytojų, darbuotojų srautą-"duok CV, mes perduosim kam reikia".Vienoje pabandžiau paprieštarauti, tai vos neišvijo

Aišku, čia taip tikrai ne visur, tik reikia labai didelio ryžto, pasitikėjimo savimi ir pirmyn
O jei pasitaikys administratorė, vadybininkė-sakykite aš ieškau direktoriaus asmeniniu klausimu
Dabar pagalvojau, kad nemažai cv išsiunčiau bendru el.paštu į įmones, kuriose norėčiau dirti.. Turbūt jau pakartotinai nesiųst svarbesniems asmenims į tas įmones.
Pasitikiu savimi, bet ne tiek dar, kad eičiau taip cv paduot, bet reikės pasižyt, blogiau nebus nuo tokio žingsnio.
QUOTE(cvvilnius @ 2012 11 21, 10:35)
Aišku, geriausia nueiti, bet pas direktorių pakliūti labai sunku. Nebent maža įmonė ir jai tikrai šiuo metu reikia darbuotojų. Galima palikti savo CV ant direktoriaus sekretorės stalo, tuomet didelė tikimybė, kad jis bus perduotas. Svarbiausia tokiu atveju sudaryti įspūdį, kad tavo CV yra labai svarbus ir jį neperduoti būtų nuodėme.
Dėl reklamos agentūrų. Ten paprastai dirbančių žmonių skaičius nėra didelis, todėl dažniausiai darbinami "universalai". Reikia ne tik turėti gerų idėjų, bet ir mokėti jas įgyvendinti. Darbus paprastai koordinuoja įmonės vadovas, o visi kiti daugiau yra vykdytojai. Todėl pradžioje reiktų tikrai išmokti gerai dirbti redagavimo programomis (jei jau linkstate į tą pusę), arba būti projektų vadovu (tačiau reikės susitaikyti su mintimi, kad didžiąją dalį laiko siūlysit produktus). Būna dar aišku renginių organizuojančių įmonių, bet čia vėl savi niuansai.
Kitokių CV galima rasti visą albumą
ČIA. Tik bet kuriuo atveju norint tokį pasidaryti reikia mokėti grafikos programas. Šiaip jei gerai atrodo, jei žmonės jų neperkrauna. Ir kūrybinėms sritims labai tinka
Pasiryžiu kada tokiam žingsniui, reikia.
Taip, žinau, kad ten nebūna daug darbuotojų. Projektų vadove dabar tikrai nebandau, nes neturiu pardavimui reikalingų savybių, sunkokai man su aktyviu tokiu bendravimu su žmonėmis, pardavinėjimu.
Šiuos CV pvz. mačiusi, kai ieškojausi pavyzdžių įdomesnių, dar kartą peržiūrėjau. Moku jau šiek tiek grafinėmis programomis dirbti, bet dar ne tiek, kad galėčiau pradėti daryti kokius darbelius.