As irgi esu darbo paieskose, kolkas sekasi ne kaip, nes darbo dar neturiu.
Na kas liecia del darbdaviu atsakymo po pokalbio (jeigu tai aisku neigiamas), tai darbdaviai net nesivargina tuo uzsiimti. Buvau kokiose penkiose pokalbiuose, nei is vienos imones nesulaukiau skambucio apie neigiama atsakyma. Na jau pokalbio metu jie informuoja, kad sprendima darys tokiu ir tokiu laiku ir jei tuo laiku nesulauksiu skambucio reiskia atsakymas neigiamas. Taigi, ko gi daugiau ir noreti...
Pritariu, kad labai sunku, kuomet tenka tiek kartu nusivilti ir zinoma daznai kyla mintys apie emigracija (nors uzsienyje jau esu gyvenusi ir dirbusi), taciau dar vis neprarandu visiskos vilties. Beje, turint tiek daug laisvo laiko, stengiuosi ji kuo naudingiau isnaudoti, tai atnes tiek naudos ieskant darbo, tiek man paciai: mokausi nauju uzsienio kalbu ir tobulinu jau ismoktas. Tenka mokytis paciai, savarankiskai, kadangi bedarbiui ne taip paprasta lankyti kalbos kursus, per daug jau jie brangus.
Kita savaite laukiu atsakymo is dar vienos agenturos, labai labai tikiuosi, kad pakvies vel, nors tai dar nereiks, kad jau priims. Labai noreciau butent sio darbo
Visoms beieskancioms darbo linkiu sekmes ir svarbiausia nepasiduoti, zmogus turintis tiksla anksciau ar veliau vistiek ji pasieks!!!