QUOTE(braske09 @ 2013 01 23, 14:24)
Kaip smagu, kad pas mus temoje pradėjo reikalai eiti geryn
o aš vis suku galvą, ką atsakyti, jei manęs paklaustų per pokalbį ar šiaip nunešus kam CV dėl ko išėjau iš priešpaskutinio darbo (mano svajonių darbas ir pagal specialybę

) Ankščiau klausiau jau...
Kur prie manęs priekabiavo, dėl to nebeiškenčiau ir išėjau 
Kaip normaliai darbdaviui atsakyti, kad ir apie mane blogo įspūdžio nepagalvotų ir kad "stumiu" ant buvusio darbdavio?
Net nežinau kaip čia geriau. Tiesą tikrai ne visi supras. Gali sakyti, kad išėjai iš darbo dėl asmeninių priežasčių, o jei paklaus kokios, tai galima suktis, kad nenori apie tai kalbėti, nes nebūtų gražu buvusios įmonės atžvilgiu. Kažką tokio.
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2013 01 24, 05:32)
na,tikrai situacija nepakito per trejus metus...
toms,kurios augina vaikucius... turiu pavyzdi is serijos,kai nenori su vaikais ar besilaukianciu... pasakojo kazkas,kad nusprende darbdavys nebepriimt moteru,nes is eiles kelios pastojo ir teko vis nauju ieskot. tai nutare priimt tik vyrus. ir se jums - paradoksai gyvenimo - prieme vyra ir jis isejo tevystes atostogu.....
na,o as cia su tokiu klausimu... nezinau ar kas gales man padeti, galbut cvvilnius

as esu uzsienyje, trys metai su trupuciu. ar yra bent menkiausi sansai rast darba LT? kazkaip zmones randa...bet net nelabai isivaizduoju,kaip susibendrauti taip su darbdaviu...
be to, toks kaip mitas sklando,jog geriau is uzsienio grizus LT darbo net neieskot...ar tiesa?
Labai priklauso nuo to, ką užsienyje dirbi. Bet dėl susibendravimo tai tik Lietuvoje. Nes jei parašysi, kad esu JK ir ieškau darbo Lietuvoje, tavo CV iškart į šiukšliadėžę keliaus. Gali pabandyti kokius 3 mėnesius grįžti, ieškoti darbo ir jei matysi, kad nesiseka, mauti atgal. Per 3 mėnesius tikrai realu gauti darbą.
Bendrai paėmus, darbdaviai iš užsienio priima tik į kvalifikuotus darbus, kur reikia dirbti su užsienio įmonėmis arba laabai gerai anglų mokėti. O jei darbas nekvalifikuotas, dažniausiai priimti vengia, nes JK visų pirma darbo kultūra ženkliai skiriasi, o antra tokie darbuotojai greitai grįžta į tą pačią JK. Būna kartais ir su grįžusiai problemų dėl alkoholio, kas darbdaviai susidūrę irgi nebenori "emigrantų".