Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

Nelabai kokia foto gavosi man su tom uzuolaidom...
O ir langas prasosi dieniniu labai g.gif . Kaip jums atrodo? Ir kazi parisinet uzuolaidas?

user posted image

Ir eglute musu ax.gif :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 13, 02:04)
O ir langas prasosi dieniniu labai g.gif . Kaip jums atrodo? Ir kazi parisinet uzuolaidas?

user posted image
Ir eglute musu  ax.gif  :

Kaip pas jus grazu wub.gif pasakiskas princeses kambarys wub.gif 4u.gif ir eglute kaip is katalogo wub.gif

Del dieniniu uzuolaidu as buciau UŽ , kad reikia ax.gif nors ir taip grazus kambarys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 12 12, 23:29)
Kokybe domina  4u.gif  Ar nusileidzia Jung arba ABB rozetems?
O kodel dejot skirtingas rozetes name? Kokios pirmame aukste dejot?
O kur ofisiukas Vakaru fronto? Silutes pl. Man googlas tik langu gamintoja ismeta tokiu pavadinimu  g.gif

Dar tiek tenaudojau, bet kokybė kaip kokybė. Nieks nekliba. Kadangi nei jung, nei ABB neturėjus, tai negaliu palyginti. Šitoj vietoj į grožį žiūrėjau blush2.gif
Elektrikas sakė, kad geri. Bet jis žiūri, kad lengvai dėtųsi. biggrin.gif Va, tik tie stikliniai rėmeliai silpnai priklijuoti, tai dedant keli nukrito, atsiklijavo. Aišku, galima priklijuoti, bet kad tokia kaina, tai kitus pirkom.

Pirmam dėjom Schneider Unica plius.
Na, kadangi tas 1
ir 2 a. kaip atskiri, tai derinau prie kitko lotuliukas.gif

RK, kambariukas super. Apgalvota kiekviena smulkmena.
Dėl tų dieninių, aš nedėčiau. Vaikui kambarys užtamsės kažkiek, be to, dulkes rinks. Geriau, gal kokius parišimus sugalvot. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 13 gruodžio 2012 - 07:50
QUOTE(iewike @ 2012 12 12, 20:11)
Nors niekada nemaniau, kad taip darysim, bet man kazkaip nejauku, kai sildomos grindys kaitins ta plasmase.... ir paskui reikes kvepuoti tuo formaldehidu... Tad, bus plyteles...

drinks_cheers.gif visiškai pritariu... drinks_cheers.gif
Pas mus I a visur šildomos grindys. Visur plytelės, tik darbo kambaryje parketlentės. Šilumos atžvilgiu tikrai skirtumas jaučiasi. Plytelės gerai įšyla, ilgai šiltos laikosi, medis tirai prastesnis tuo atžvilgiu.Tiesa, kai grindys nešiltos, basom nevaikščiosi... biggrin.gif IIa visur radiatoriai. Tai užgesus pečiui labai greit kambariai atšąla. Nepalyginsi su šildomom plytelėm... schmoll.gif

QUOTE(syri @ 2012 12 12, 20:13)
rekomenduoju (ir mano draugai jau rekomeduoja, ne tik aš) Vakarų frontą, kreipkitės į Tomą Gindulį - tikrai padės

na, aš jau minėjau, mūsų patirtis su VF nekokia... rolleyes.gif Na, bet pabaiga laiminga... biggrin.gif

RK, ar užuolaidos netrumpos? Ar jūs visur tiek paliekat nuo žemės? O kaip tas pats audinys, ar nėra labai plonas ar skystas? Aš į miegamą kambarį žiūrinėjau, žadėjau siųstis.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 12 13, 10:22)
RK, ar užuolaidos netrumpos? Ar jūs visur tiek paliekat nuo žemės?  O kaip tas pats audinys, ar nėra labai plonas ar skystas? Aš į miegamą kambarį žiūrinėjau, žadėjau siųstis.... rolleyes.gif

Trumpos trumpos, sakiau palikt 2cm. nuo grindu, bet nezinau ar as cia nusiskaiciavau ar siuveja. Sakiau MB paprasysiu, kad karnyza nuleistu.
Ir ta staltiese man ilgoka kazkaip, galejau 10cm. prasyt trumpesnes.
Siaip tu dieniniu kaip ir nereikia, nes yra zaliuzes, mazoji ant palanges prisideda, zaidzia, tai ir abejoju...

Nusipirkom plyteles i musu vonios duso vidu, o ieskojom nuo vasaros, vis nelipo nieks... O Irise pamatem vienas ir iskart abiems patiko (tik uzknisa laukt sito momento, kai ieskai ieskai...)

Liko kelios lempos, plintusai ir zidinio apdaila bigsmile.gif , negaliu patiketi wub.gif , o kai pasiziuriu nuotraukas i ka persikraustem pries 2 metus, tai tikras extrymas lotuliukas.gif .
Atsakyti
RK, as nedeciau dieniniu, tik parisciau tas naktines ir palikciau atvira langa. jei dar panele zaidzia ant palanges, tai dienines uzuolaidos tik trukdys 4u.gif beja pritariu, kad ir uzuolaidos ir eglute - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
na musu patirtis bute su liregus jungtukais - nedeciau i nama NIEKADA, nes bute visus liregus jungtukus pakeitem po 3 kartus - isklibo patys migtukai ir iskrito - tai po triju keitimu nusibodo, tai nupirkom siemens - ir ka visos problemos dingo. o su liregus - kas pusmeti reikejo keisti. tai i nama net neziurim liregusu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 13 gruodžio 2012 - 09:56
QUOTE(braske24 @ 2012 12 13, 10:56)

na musu patirtis bute su liregus jungtukais - nedeciau i nama NIEKADA, nes bute visus liregus jungtukus pakeitem po 3 kartus - isklibo patys migtukai ir iskrito - tai po triju keitimu nusibodo, tai nupirkom siemens - ir ka visos problemos dingo. o su liregus - kas pusmeti reikejo keisti. tai i nama net neziurim liregusu. doh.gif

Kokius turėjot blink.gif
Nu ką, bus proga po kelių metų pasikeisti biggrin.gif
Gal tada savo išsvajotus pasigriebsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 12 13, 09:22)
:na, aš jau minėjau, mūsų patirtis su VF nekokia...  rolleyes.gif Na, bet pabaiga laiminga... biggrin.gif

g.gif būsiu kažką praleidus pro ausis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 12 13, 10:06)
Kokius turėjot blink.gif
Nu ką, bus proga po kelių metų pasikeisti biggrin.gif
Gal tada savo išsvajotus pasigriebsiu ax.gif

galesiu tiksliau parasyti vakare, nes reikes vyro paklausti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 13, 03:04)

user posted image
Ir eglute musu  ax.gif  :

user posted image

Atrodos, kad ziureciau i houzz.com puslapi. Super viskas. Eilini kart isitikinau, kad kambarys jaukiai atrodo, kai sienos dazytos ryskesne spalva. Pas maniske ir balti baldai, bet va siena viena tapetuota, o kitos beveik baltos(tokia " nematoma" zalsva), tai man jis vis nejaukus....niekaip " neisgaunu" to jaukumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 13, 02:04)

Labas rytas,
pritarsiu meergaitėm, kad užuolaidos ir eglutė super !!! Aš irgi palikčiau langą be dieninių, tik reiktų parišt.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 12 13, 11:22)
g.gif  būsiu  kažką praleidus pro ausis  unsure.gif

as ir nebuvau nieko uzfksavus.
Pasidalink rytorasa mirksiukas.gif

RK tikras princesiskas kambarys, uzuolaidos bendram fone graziai ziurisi. O mergyte pati norejo tokio kambario?
Bijau sulaukti to laiko, kai maniskei rozine spalva prades patikti, kol kas jei ka renkasi, tai kitu spalvu nei rozine.

vakar pradejom grindis detis, grazeja vaizdas iskart. Kiek dar darbu doh.gif tik speju viena apsidirbti, dar kokie du trys supuola doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A&T: 13 gruodžio 2012 - 11:16