Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

Su Gimimo diena Kriaka 4u.gif

user posted image
Sniego tai oi doh.gif Šian atsikasiau gabalą keliuko, kur storiau, kol susiruošiau važiuot, vos vėl neužpustė biggrin.gif Jei jau gyvenčiau, reikėtų šiupeliu mojuot kaip reikiant.

Atsakyti
Man tai visai patinka sniega kasti, grynam ore pabuni, pasportuoji. aisku tas vaziavimas pakankamai ekstremalus, siandien ryte isvis kazkoks varijotas masina vidury kelio buvo palikes, tokiu oru ir vaziavimo salygom, palikti taip masina, tai ka zinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A&T @ 2012 12 16, 22:01)
Man tai visai patinka sniega kasti, grynam ore pabuni, pasportuoji. aisku tas vaziavimas pakankamai ekstremalus, siandien ryte isvis kazkoks varijotas masina vidury kelio buvo palikes, tokiu oru ir vaziavimo salygom, palikti taip masina, tai ka zinau  doh.gif

Nu negi tokiu oru į šalikelę žmogus važiuos lotuliukas.gif
Man ir patinka, kai tai ilgai netrunka. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2012 12 16, 11:42)
Norejau pkalusti, ar Valskyte jums informacija, projekto suderinimus ar pakeitimus siunte pastu t.y. ar bendraudavot el.pastu? Kai mes pries 3-4 metus pas ja daremes projekta, tai nepatiko tik vienas dalykas, kad pas ja reikejo vaziuoti del kekvieno menkniekio, nes nelabai ji noredavo bendrauti pastu g.gif  doh.gif

pas ja buvau viso 3 kartus.jei ko reikedavo tai skambindavo arba el pastu.bet dazniausiai jei kokie neaiskumai pati paskabindavo.ji viska suderino mums tik reikejo savivaldybej nueiti ir pasiimti statybu leidima.ir visa projekta pas ja.
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 12 16, 20:27)
As jau pradedu jaust malonuma gyvenimo name:
- ziuriu pro langa kaip MB sniega kasa ir taip gera, kad man nereikia  lotuliukas.gif  (jis pas mane prie tinginio, tai matyt dirbanti  thumbup.gif )
- Vaziuojam su mazuoju namo vakare is darbu - pasipuose zmones namus ir kasdien vis daugiau, tai ir Kaledu laukt pradejau smile.gif
- Ir dar nemokamai adrenalino pasikrauni per pusnis vaziuodamas - "isvaziuosi ar teks atsikast' ir taip gera kai isvaziuoji  mirksiukas.gif

Visiškai pritariu. Mes šiandien kaip tikri "lietuviai" sėdėdami svetainėj vėpsojom kaip kiti bando išvažiuoti ir per kurią pusę pavyksta išvažiuot smile.gif Kaip gyvą kiną žiūrint biggrin.gif
Bet pastebėjau, kad kvartalo žmonės darbštūs - kas sniego pūtiklį išsitraukė, kas keturračiu stumdytuvu visą dieną važinėjo ir valė kelią. Mes ryte atsikasėm paradinį įėjimą, tai vakare - vaizdelis vėl tas pats doh.gif
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 12 16, 22:13)

Man ir patinka, kai tai ilgai netrunka. blush2.gif

Pamenu, kai gyvenom sodyboj, tai pirmą snieguotą savaitę eidavom visa šeima kasti, antrą - jau tik kai reikėjo, vėliau - liepiau MB keltis ir ryte prakasinėti man kelią, o ant žiemos gali MB pasidarė stumdytuvą ant traktoriaus megalol.gif Va čia vadinasi žiemos malonumai wink.gif
Atsakyti
o pas mus prie daugiabucio nebebuvo imanoma nei ivaziuot nei apsisukt.tai isejau kast sniego viena-MB serga.viena kasiau koki 40 min. po to isejo vienas kaimynas padeti.po to dar kaimynka isejo.ir galu gale dar vienas kaimynas pasirode.kasem 3valandas.bet dabar nebaisu i kiema ivaziuoti.masinu pilnas kiemas bet kasem tik 4.sakem reiks premijas issimoket:) KRIAKA SU GIMIMO DIENA!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 16 gruodžio 2012 - 22:04
QUOTE(Lana*** @ 2012 12 16, 13:45)
QUOTE(Kriaka @ 2012 12 14, 21:33)

Kriaka, nuosirdziausi SVEIKINIMAI gimtadienio proga! Kad visos svajones issipildytu! happybday.gif birthday.gif 4u.gif

QUOTE(Infinity_ @ 2012 12 16, 13:56)
Kriaka, su gimtadieniu  happybday.gif Lai dienos būna šviesios, pilnos šypsenų ir malonių staigmenų  birthday.gif

QUOTE(dolile @ 2012 12 16, 19:00)
Kriaka - -su gimtadieniu!!!!

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 12 16, 19:43)
Su Gimimo diena Kriaka 4u.gif

user posted image

bigsmile.gif Didelis aciu, merginos, uz sveikinimus ir siltus palinkejimus! smile.gif ax.gif Vaisinu! user posted image
Papildyta:
As siandien iki namo buvau nulekus, tai grizus vyrui sakau, nu kapec kokie keliai doh.gif Taip ir likau nesupratus, nejaugi niekas nevalo ziema to kelio link Radailiu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 12 16, 23:09)
As siandien iki namo buvau nulekus, tai grizus vyrui sakau, nu kapec kokie keliai  doh.gif  Taip ir likau nesupratus, nejaugi niekas nevalo ziema to kelio link Radailiu?  blink.gif

Pas mus tauralaukyje - tipo miesto teritorija nuo užsnigimo valė du kartus - vieną kartą 1 dienį ar 2dienį vakare 22val ir 5dienį 17val. Tai daba suprantu, kod4l kaimynai turi tiek technikos valymui.
Pas mus sodybos kaimo kelią valydavo ir vaalo kasdien iki pietų, o čia laaabai prasta padėtis - tik guodžia mintis, kad pėstute gali nueit iki visuomeninio transporto. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 12 16, 22:03)
KRIAKA SU GIMIMO DIENA!

Aciu! smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 12 16, 23:09)

As siandien iki namo buvau nulekus, tai grizus vyrui sakau, nu kapec kokie keliai  doh.gif  Taip ir likau nesupratus, nejaugi niekas nevalo ziema to kelio link Radailiu?  blink.gif

Bent jau as maciau kai du kartus vale, ir vakar apie 5 vakaro, ir siandien ryte. nesuper svariai nuvale, bet tikrai pravaziavom be vargo siandien ir niekur nestrigom. tik idomiai, kad valyta buvo kazkur iki mozuriskiu nuo radailiu puses.
Atsakyti
QUOTE(A&T @ 2012 12 16, 23:54)
Bent jau as maciau kai du kartus vale, ir vakar apie 5 vakaro, ir siandien ryte. nesuper svariai nuvale, bet tikrai pravaziavom be vargo siandien ir niekur nestrigom. tik idomiai, kad valyta buvo kazkur iki mozuriskiu nuo radailiu puses.

as ten nevaziavau, tai nezinau. As irgi aciu D. niekur neistrigau, bet kelias tai susiaurejes labai, 2 masinos nepravaziuotu presingom kryptim niekaip g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 17 gruodžio 2012 - 00:03
prieš valandą nuvalė ir mūsų gatvelę thumbup.gif - nesvarbu, kad visą dieną važiuojantieji murdėmės, stumdėmės ir atsikasinėjom, tai nuvalė ant nakties, o nuo ryto vėl tas pats turbūt bus - kaip nevalyta. doh.gif Tipo miestas... rrrrr...
Atsakyti