Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(nesuper @ 2012 11 14, 18:52)
ai, as ir taip nesukrapstau, o didelej terboj is viso pravalas  lotuliukas.gif
apsieisiu, dabar gailiuosi, kad nepirkau navy spalvos, kol dar buvo  unsure.gif

taigi navy reik džinsus pirkt,o rankiniuką -morkinį wub.gif ,kad gražiai derėtų ax.gif
Papildyta:
nesuper,čia kainą pasek http://www.overstock...25/product.html ,gal pamažins
Atsakyti
gafsa super rankine, kitos spalvos vasarai sviesios irgi super user posted image

Ale kaina siuo pries sventiniu periodu tai tokia ... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 14, 11:50)
Tingi pašte pažiūrėt lotuliukas.gif
kainytė neprotinga,sutinku,bet protas buvo pamestas umn.gif
http://www.6pm.com/f...ng-peacock-blue

ignoruoju, neziuriu schmoll.gif nes bus ne viena su pamestu protu, o dvi lotuliukas.gif MAN NEREIKIA TASES.
QUOTE(nesuper @ 2012 11 14, 11:52)
ai, as ir taip nesukrapstau, o didelej terboj is viso pravalas  lotuliukas.gif
apsieisiu, dabar gailiuosi, kad nepirkau navy spalvos, kol dar buvo  unsure.gif

cia kaip maya, draugelka mano. Taip nori kazko, nu taip nori. Zabike suspaudzia, nenusiperka, po to taaaaaip gailisi kai nelieka lotuliukas.gif Jau kai taip nutinka jai, luztu lotuliukas.gif Tikiuosi nepamatys, kad apkalbejau mastau.gif
Papildyta:
Mb syrit ziuri i mano nuvalkiota dooney tase, sako "kokia baisi " , po to tik ups, susigriebe, "kokia grazi" lotuliukas.gif Buvau bepradedanti pasakot kaip noriu naujos ir net kokios doh.gif
Atsakyti
aciu aciu aciu visoms, kurios prisidejo prie striukes vyrui suradimo, nupirkimo, atsiuntimo ir atidavimo 4u.gif vyras laimingas kaip vaikas, tik tik nusimove, o taip maniau jau miegot su ja eis biggrin.gif

iki kitu pirkimu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1rma: 14 lapkričio 2012 - 19:05
QUOTE(Taurė @ 2012 11 14, 19:04)
cia kaip maya, draugelka mano. Taip nori kazko, nu taip nori. Zabike suspaudzia, nenusiperka, po to taaaaaip gailisi kai nelieka  lotuliukas.gif  Jau kai taip nutinka jai,  luztu  lotuliukas.gif Tikiuosi nepamatys, kad apkalbejau  mastau.gif
Papildyta:
Mb syrit ziuri i mano nuvalkiota dooney tase, sako "kokia baisi " , po to tik ups, susigriebe, "kokia grazi"  lotuliukas.gif  Buvau bepradedanti pasakot kaip noriu naujos ir net kokios  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bus tu tasiu dar ne tokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2012 11 14, 12:04)
aciu aciu aciu visoms, kurios prisidejo prie striukes vyrui suradimo, nupirkimo, atsiuntimo ir atidavimo  4u.gif vyras laimingas kaip vaikas, tik tik nusimove, o taip maniau jau miegot su ja eis biggrin.gif

iki kitu pirkimu wink.gif

friends.gif thumbup.gif
Atsakyti

Mb syrit ziuri i mano nuvalkiota dooney tase, sako "kokia baisi " , po to tik ups, susigriebe, "kokia grazi"  lotuliukas.gif  Buvau bepradedanti pasakot kaip noriu naujos ir net kokios  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 14, 12:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bus tu tasiu dar ne tokiu  mirksiukas.gif

As turiu 2 silpnybes, tases ir akiniai. Jos nepagydomos. Kazkiek susituriu ir vel prasideda. Dabar susiturejimas ant tasiu, bet 2 naujus akinius nusikepiau. Tiesa pigiai, bet visvien ...
Atsakyti

Reikejo budu greituoju po nosim kompa su 6PM rankiniu puslapiuku tik sast ir fsio.
Tegul atsako uz savo zodzius pries motera user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 14, 19:08)
As turiu 2 silpnybes, tases ir akiniai. Jos nepagydomos. Kazkiek susituriu ir vel prasideda. Dabar susiturejimas ant tasiu, bet 2 naujus akinius nusikepiau. Tiesa pigiai, bet visvien ...

kad dar akyčių daugiau būtų lotuliukas.gif
Spėk,kas nusikepė akinius praeitą savaitę? lotuliukas.gif
user posted image
rodyk savo dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 14, 19:57)
taigi navy reik džinsus pirkt,o rankiniuką -morkinį wub.gif ,kad gražiai derėtų ax.gif
Papildyta:
nesuper,čia kainą pasek  http://www.overstock...25/product.html  ,gal pamažins

nu neee, as dar tiek proto nepameciau tongue.gif Va tokios, kaip taviskis spalvos, vasarai noreciau, bet as stipri lotuliukas.gif Taure, tylek unsure.gif

QUOTE(Taurė @ 2012 11 14, 20:04)
cia kaip maya, draugelka mano. Taip nori kazko, nu taip nori. Zabike suspaudzia, nenusiperka, po to taaaaaip gailisi kai nelieka  lotuliukas.gif  Jau kai taip nutinka jai,  luztu  lotuliukas.gif Tikiuosi nepamatys, kad apkalbejau  mastau.gif

viltis durniu motina. Tikejausi, kad dar nupigs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 14, 19:11)

nu doh.gif - ir tie gražūs slap.gif
Atsakyti