Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė ir sportinė gimnastika

QUOTE(dinarad @ 2013 10 17, 14:56)
Vilniuje tai siuvame cia http://www.magicleotards.com/lt.php  bet ten eilute,respublikines uz menesio tai nezinau,gal siuveja turi ka pasiulyt  g.gif

as jau uzbombinau sian skambindama, bet telefonas isjungtas, jauciu gaus kokius 10 praleistu skambuciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 10 17, 16:14)
as jau uzbombinau sian skambindama, bet telefonas isjungtas, jauciu gaus kokius 10 praleistu skambuciu  blush2.gif

Dasta!!!! Gal daug darbo turi,ko neatsakai?
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2013 10 17, 16:21)
Dasta!!!! Gal daug darbo turi,ko neatsakai?

Iki kovo pabaigos esu nepasiekiama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasta: 17 spalio 2013 - 22:09
QUOTE(dinarad @ 2013 07 19, 20:53)
thumbup.gif  thumbup.gif  mes tai i gimnastika papuolem visai atsitiktinai,nebuvo ji man judri ir nesivartaliojo,nei nesuprato 4.5 metu kad lanko gimnastika,sakydavo-einam i sale. Bet jei nuo mazens vaikas nori ir tevai tai mato-nelaukit kol vaikas pats suvoks ko is tiesu nori,reik biski pastumet! Na bet vistiek linkiu jum sekmes ir kad tai nesibaigtu burelio lygiu  4u.gif

bejieskodama informacijos koki sena savo kazkada tai rasyta komentara radau biggrin.gif
Jusu paskutinis parasytas sakynis pastumejo mane pakomentuoti posta. Laiku mes supratome kad lankome menines gimnastikos burely. Dabar esam menines gimnastikos sporto mokykloje. dziaugiames rezultatais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dorlana @ 2013 10 22, 12:19)
bejieskodama informacijos koki sena savo kazkada tai rasyta komentara radau biggrin.gif
Jusu paskutinis parasytas sakynis pastumejo mane pakomentuoti posta. Laiku mes supratome kad lankome menines gimnastikos burely. Dabar esam menines gimnastikos sporto mokykloje. dziaugiames rezultatais mirksiukas.gif

as tai nelabai ikertu, kokia cia sporto mokykla g.gif Vilniuje sporto mokykla sportinei gimnastikai yra Kauno g, o menine atstovauja klubas Gracija, kuris buvo iskraustytas is Kauno g. patalpu ir tenka dabar klajot. kitu sporto mokyklu su menine gimnastika Vilniuje nera, yra tik treneres, kurios dirba sau, bet ne kokiai nors mokyklai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 10 22, 14:20)
as tai nelabai ikertu, kokia cia sporto mokykla  g.gif  Vilniuje sporto mokykla sportinei gimnastikai yra Kauno g, o menine atstovauja klubas Gracija, kuris buvo iskraustytas is Kauno g. patalpu ir tenka dabar klajot. kitu sporto mokyklu su menine gimnastika Vilniuje nera, yra tik treneres, kurios dirba sau, bet ne kokiai nors mokyklai  g.gif

yra dar ši
http://www.gimnastik...la.lt/apie-mus/
Atsakyti
o geras, nezinojau apie sita. galvojau tik Gracija sporto mokyklai priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 10 22, 15:08)
o geras, nezinojau apie sita. galvojau tik Gracija sporto mokyklai priklauso.

Bet sita juk nepriklauso sporto mokykloj, cia VSI, nnes tik kad pavadinimas klaidina Gimnastikos mokykla.lt . ax.gif Privati mokykla-burelio forma daugiau man regis cia yra kiek domejausi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledevil: 22 spalio 2013 - 14:32
QUOTE(ledevil @ 2013 10 22, 14:25)
Bet sita juk nepriklauso sporto mokykloj, cia VSI, nnes tik kad pavadinimas klaidina Gimnastikos mokykla.lt .  ax.gif  Privati mokykla-burelio forma daugiau man regis cia yra kiek domejausi...

mano kukliom ziniom, sporto Mokyklai priklauso tik Gracija, visi kiti - privatus. bet gal as ir neteisi, gal kazkas pasiketie.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 10 22, 15:42)
mano kukliom ziniom, sporto Mokyklai priklauso tik Gracija, visi kiti - privatus. bet gal as ir neteisi, gal kazkas pasiketie.

tai as ta pati ir sakau drinks_cheers.gif bent jau kiek dometis teko, kitos privacios tikrai smile.gif
Atsakyti
Apie Gracija as pasiklausiu,man irgi yra idomu. Tarp kitko,tos mamytes kuriu mergaites lanko sportine grupe,kiek jus uz menesi mokate? Mes tai tik simboliskai minimalia kaina. Ir lankyt reikia 6 kart per savaite,bet mes tiek nelankom. Pas mus sportuoja jau didesnes mergaites. Dauguma yra paaugliu,kelios po daug maz 12 metu. Mano yra pati maziausia. Ir dar viena dalyka as pastebejau,kad musu treneres mokymo specifika labai skyriasi nuo kitu treneriu... Ir visos menines gimnastikos treneres viena kita puikiai pazysta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dorlana: 23 spalio 2013 - 07:22
QUOTE(Bonifacija @ 2013 10 22, 14:20)
as tai nelabai ikertu, kokia cia sporto mokykla  g.gif  Vilniuje sporto mokykla sportinei gimnastikai yra Kauno g, o menine atstovauja klubas Gracija, kuris buvo iskraustytas is Kauno g. patalpu ir tenka dabar klajot. kitu sporto mokyklu su menine gimnastika Vilniuje nera, yra tik treneres, kurios dirba sau, bet ne kokiai nors mokyklai  g.gif

I sporto mokykla ieina: sportine gimnastika,menine,sportiniai sokiai,akrobatika ir dar kazkas neatsimenu. Nezinau,yra tikriausiai atskira menines gimnastikos mokykla. I ja Gracia ir ieina. Bent jau mano tokie suvokimai. Pamirsau treneres paklausyneti. Jeigu nepamirsiu tai siandien paklausiu. Na,bet kokiu atveju,per trumpa laika mano mergaite ismoko daryti apsivertimus atgal,i prieki ir su kamuoliu uz nugaros. Lankas irgi pas ja jau grizta. Ir visokius smulkius elementus su irankiais. O tai jau yra gerai. Ir menesio dar nelanko. Ziuresim kas bus toliau. Labai pergyvenu dek kruvio,ar nera jis per didelis. O kaip jusu mergaites lankancias sportines grupes ar nepervargsta? Sportuojate irgi tikriausiai kiekviena diena. Pasakykite savo nuomone situ klausymu drinks_cheers.gif As savo dukra bandziau atkalbeti nuo gimnastikos,bet ji i jokias kalbas neina g.gif Po mokyklos pavargusi bet kokiu oru susirenka irankius,vandeni,sumustynius ir sliauzia i stotele biggrin.gif man jos taip gaila pasidaro doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dorlana: 25 spalio 2013 - 08:47