Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė ir sportinė gimnastika

QUOTE(BITUTIS @ 2013 03 )

Dekui.
Ten isivelusi klaida, 2003 m. Kornelija yra is Klaipedos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medetka orange: 26 kovo 2013 - 13:06
[quote=BITUTIS,2013 03 25, 21:50]
[quote=BITUTIS,2013 03 24, 21:16]
2013.03.23 m.

visi protokolai smile.gif
[/quote]
Dalyvėms clap.gif. Man net sunku įsivaizduoti tas 2007-2008 metų gimimo dalyves doh.gif biggrin.gif Jau taip senai viskas buvo.
Bet nuo tokių dalyvių ir prasideda kelias į sportą clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukė: 26 kovo 2013 - 14:24
Bituti, idekit mergaites pasirodyma, vis gi 2 vieta ax.gif idomu pasiziureti smile.gif

O, Egliuke islindo-labukas senai matyta 4u.gif
Taigi va, mes gi jau link sporto pabaigos, dziaugiames naujosiom gimnastem ir mamytėm. Perduosim visą palikimą - "ūkį " tvarkyt biggrin.gif

Atsakyti
Glacier,
mane uzregistravo kaip paprasta member, sitaip as nieko neglaiu pasiziuret.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 03 26, 16:59)
Glacier,
mane uzregistravo kaip paprasta member, sitaip as nieko neglaiu pasiziuret.

mmm.. nu jo. Dabar padariau moderator, daugiau man neleidzia(puslapi uzregistravo zhyrapha-ji tik gali ijungt administrator). Kaip bus taip, pabandyk.
Atsakyti
Egliuke, jau jusiske nebesportuos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 26 kovo 2013 - 17:48
QUOTE(Glacier @ 2013 03 26, 15:53)
Bituti, idekit mergaites pasirodyma, vis gi 2 vieta  ax.gif idomu pasiziureti smile.gif

O, Egliuke islindo-labukas senai matyta 4u.gif
Taigi va, mes gi jau link sporto pabaigos, dziaugiames naujosiom gimnastem ir mamytėm. Perduosim visą palikimą - "ūkį " tvarkyt  biggrin.gif

Oi brangioji negraudink...galetu ta zeme leciau suktis.Kai pagalvoji,tai mes susipazinom ,kai taviske visai kruopa dar buvo...Egliukes irgi ''spygliukas'' kaip uzaugo.Vadinasi mes gerokai pasenom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2013 03 26, 18:43)
Egliuke, jau jusiske nebesportuos?

Sportuoja dar smile.gif Čia Glacier kažkodėl prabilo apie mergaitės sporto pabaigą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukė: 27 kovo 2013 - 11:56
QUOTE(Egliukė @ 2013 03 27, 12:54)
Sportuoja dar smile.gif Čia Glacier kažkodėl prabilo apie mergaitės sporto pabaigą?  g.gif

O pas kokia trenerę mergaitė sportuoja, kaip suprantu jau didelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rika99 @ 2013 03 27, 13:45)
O pas kokia trenerę mergaitė sportuoja, kaip suprantu jau didelė  smile.gif

Mes pas trenerę Aušrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2013 03 27, 15:08)
Mes pas trenerę Aušrą smile.gif

Mes tai pas trenerę Ritą, bet grupinuką Aušra ruošė, tai irgi labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2013 03 26, 21:54)
Oi brangioji negraudink...galetu ta zeme leciau suktis.Kai pagalvoji,tai mes susipazinom ,kai taviske visai kruopa dar buvo...Egliukes irgi ''spygliukas'' kaip uzaugo.Vadinasi mes gerokai pasenom biggrin.gif

Neliudek, mes irgi suaugom, ne pasenom cool.gif Pažiūrėk, kiek patirties įgyta. Labai džiaugiuosi, kad suradau kažkada šitą forumą, daug ką sužinojau, susipažinom va-kaip drauges visos beveik smile.gif Užsidegėm kažką daryt dėl meninės gimnastikos, gal ir ne per nieką pastangos mirksiukas.gif
QUOTE(Egliukė @ 2013 03 27, 12:54)
Sportuoja dar smile.gif Čia Glacier kažkodėl prabilo apie mergaitės sporto pabaigą?  g.gif

Neee..nu cia perkeltine prasme. Musu jau beveik suaugę merginos, o cia tiek mazu mergyčių prisirinko. Pasižiūriu maniškė jau pas trenerę is vyriausiu.
Tai va, ir mum laikas i "pensiją" biggrin.gif bigsmile.gif nu juokauju...
Ai, nekreipkit dėmesio, užplaukė man filosofiniai debesys biggrin.gif
Atsakyti