Įkraunama...
Įkraunama...

Rokiškio mamytės renkasi čia

QUOTE(Diaaa @ 2013 02 25, 15:07)
ir jurguzes Simonos pakausis dar matosi biggrin.gif  biggrin.gif  cia Simonos grupej, mano mama ten aukletojos padedeja dirba ax.gif  tai po Kaledu ,kur buvo dvi darbo dienas buvau atvedus saviske pabut su vaikais, norejau paziuret kaip jausis kitokioj aplinkoj, ne namuose, su kitais vaikais ax.gif  tai eilini syki isitikinau,kokia ji mamyciuke doh.gif  siaip drasi ,kaip nezinau kas, bet tik tuomet,kai salia stovi mama, o va bandziau palikt viena grupej, nors ir mociute salia buvo, bet rekt visa gerkle pradejo biggrin.gif
O Simona tai isvis bajerius skalde atsimenu biggrin.gif  mano Adrijana nors ir kalba, bet dar labai daug ka sava kalba susako,kuria tik as turbut suprantu. tai ji ten bande su tais vaikais susikalbet, ir girdziu Simona sako mano mamai:"-Violeta, nu nieko nesuprantu ka ji sako, turbut ji rusiskai kalba"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  galvojom iskrisim visos ten kai isgirdom biggrin.gif

Taip taip nuotraukoj yra matytų, ypač mano pačios, taip mano Simonytė būtent tokia. Grupiokė pas juos yra rusė, tai jai kas nesuprantamai kalba visi žodžiu rusiškai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgužė: 25 vasario 2013 - 13:40
QUOTE(jurgužė @ 2013 02 25, 13:32)
Taip taip nuotraukoj yra matytų, ypač mano pačios, taip mano Simonytė būtent tokia. Grupiokė yra rusė tai jai kas nesuprantamai kalba visi žodžiu rusiškai lotuliukas.gif

man ji isvis tokia drasi ir komunikabili mergaite pasirode rolleyes.gif pati pirma paklause, kas cia ta Adrijana, kiek jai metu ir panasiai biggrin.gif po to jau kai maniske apsilo ir drasiau ejo zaist su vaikais,as prisedau ir isijungiau telefone zaidima pazaist, tai Simona priejo , sako "ka cia zaidi, koks cia tavo telefonas" biggrin.gif saviake tokia thumbup.gif o po svenciu tai vis liepe mano mamai perduot Adrijanai linkejimus, ir vis kasdien klausdavo ar tikrai perdave lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diaaa: 25 vasario 2013 - 13:43
QUOTE(Diaaa @ 2013 02 25, 15:41)
man ji isvis tokia drasi ir komunikabili mergaite pasirode rolleyes.gif  pati pirma paklause, kas cia ta Adrijana, kiek jai metu ir panasiai biggrin.gif  po to jau kai maniske apsilo ir drasiau ejo zaist su vaikais,as prisedau ir isijungiau telefone zaidima pazaist, tai Simona priejo , sako "ka cia zaidi, koks cia tavo telefonas" biggrin.gif  saviake tokia thumbup.gif  o po svenciu tai vis liepe mano mamai perduot Adrijanai linkejimus, ir vis kasdien klausdavo ar tikrai perdave lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tikiuosi nepasikeis thumbup.gif
Atsakyti
Na kas vakar kultūrinotės Vilijos Urbonienės koncerte , albumo premjeroje?. kokie įspūdžiai?
Na man ir mano merginoms tai laaaabai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgužė: 25 vasario 2013 - 16:31
QUOTE(jurgužė @ 2013 02 25, 16:04)
Na kas vakar kultūrinotės Vilijos Urbonienės koncerte , albumo premjeroje?. kokie įspūdžiai?
Na man ir mano merginoms tai laaaabai patiko.

Maniskes su seneliu buvo,gryzusios klause kada vel eisim thumbup.gif

Parekomenduokite koki gera fotografa krikstynom?

Galetume ir patys,bet norisi ir patiem i kadra papulti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kativiltejonas @ 2013 02 25, 20:30)
Maniskes su seneliu buvo,gryzusios klause kada vel eisim thumbup.gif

Parekomenduokite koki gera fotografa krikstynom?

Galetume ir patys,bet norisi ir patiem i kadra papulti ax.gif

Darius Baltakys arba Donatas Guzevičius mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=jurgužė,2013 02 25, 18:36]Darius Baltakys arba Donatas Guzevičius mirksiukas.gif
[/quote]
aciu,radau Donata per visagali FB,pasirodo puskes vestuvese buvo thumbup.gif

[/quote]
Vikte:) kaip mazoji Smilte jaucias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kativiltejonas: 25 vasario 2013 - 19:43
sveikutes,jurguze,sedai prie vairo-saunuole clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(kativiltejonas @ 2013 02 25, 19:35)
Vikte:) kaip mazoji Smilte jaucias?

Na gi gerai jaučiasi mirksiukas.gif Kai pradėjau duoti umkalorą,taip ir nustojo sirgusi thumbup.gif Šiandien oras pasaka,beveik 3val gastraliavom po lauką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2013 02 25, 22:49)
sveikutes,jurguze,sedai prie vairo-saunuole  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Ačiū, jo didžiuojuosi ir aš savim.Vairuotojo pažymėjimui tai dvylika metų, o važinėjimo praktikos pusė metų blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu klausima, kokia avalyne nesioja jusu vaikai kai lauke iki +5 slapias sniegas, balos? Galvojau crocsus pirkti, bet yra daug atsiliepimu, kad vaikam sala ir slampa kojos g.gif O maniskiai megsta per sniega pavaikscioti, tuo paciu ir ilipti kur giliau ir slapiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(In_pace @ 2013 02 26, 12:04)
Sveikos   4u.gif
Turiu klausima, kokia avalyne nesioja jusu vaikai kai lauke iki +5 slapias sniegas, balos? Galvojau crocsus pirkti, bet yra daug atsiliepimu, kad vaikam sala ir slampa kojos  g.gif    O maniskiai megsta per sniega pavaikscioti, tuo paciu ir ilipti kur giliau ir slapiau   doh.gif

Maniškių merginų tai guminukai su pašiltintu vidumi, aš pati vaikštau su kroksais, tai šilta kojom ir prie minus 5 wink.gif O merginos su šitais batais visą žiemą išvaikščiojo mirksiukas.gif
Tipo va tokie :
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgužė: 26 vasario 2013 - 10:52